Verratti érkezésére zérus esély van. A PSG-vel a jövőben szóba se fogunk állni, ők se velünk. Helyette Serit tudjuk hozni, aki vagy beválik, vagy nem. A nála jobb mélységi irányítók Thiago, Kroos meg Verratti, egyik sem elérhető.baas11 írta:Jelenlegi keret alapján a B es C csapatunk több mint jó, a gond az hogy az A ( legerősebb kezdő 11)csapat szerintem Neymar távozásával es Semedo erkezesevel még mindig két helyen lyukas meg pedig Raktic es Neymar pozícióban!ide két olyan játékos kell akik jobbak mint a mostani alternatíva 4-3-3 ban:
Semedo - Pique-Umtiti- Alba
-----------Busquets-------
------Verrati------Iniesta(CSK)
MESSI-------Suarez-----Coutinho
Cserek kp.: Rakitic,S.Robert,Samper,Coutinho
Elől: Delufeu,Paco,ArDa Turan
Szerintem ez lenne a legjobb felállásunk! De Dembele es Dybala nalam borítja felállást....
Coutinhot Iniesta helyére szánnánk, aki nem fér már be a kezdőbe heti 2 meccsen, de nagyobb meccseken sokat jelenthet, ha frissen tudjuk tartani.
Dembélé jönne oda, ahova te Coutinhot raktad.
Én szerintem le kell tenni a nagy lóvét Coutinhoért és Dembeléért, nincs mese. Inkább, minthogy középkategóriás játékosokkal oltsuk a tüzet, miközben a túloldalon megy a tripla. A Coutinho-Dembélé-Seri-Inigo pakk lenne így 300-320 millió, de lenne egy tuti csapatunk Neymar után.