Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Akkor gondolhatjátok Párizsban mi pénzt kapnak.etooka9 írta:Josep Vives (Barcelona spokesman): "The club will not pay the €26M loyalty bonus to Neymar's father." [FCB]
még szép..
Nagyon helyes. Ha Neymarnak kell a pénz, majd visszarepülgethet Párizsból bíróságra járni.etooka9 írta:Josep Vives (Barcelona spokesman): "The club will not pay the €26M loyalty bonus to Neymar's father." [FCB]
még szép..
Úgy is hiányban szenvedünk a távoli lövések terén...P.U.Y.O.L. írta:Nekem eddig az összes felmerült variációból a 740 Torghelle tetszett a legjobban.visca el barca írta: nyeljük le és imádkozzunk, hogy a debil ferandez értelmesen költse el a pénzt, mást nem tehetünk...
a küzdéssel nem lenne bajP.U.Y.O.L. írta:Nekem eddig az összes felmerült variációból a 740 Torghelle tetszett a legjobban.visca el barca írta: nyeljük le és imádkozzunk, hogy a debil ferandez értelmesen költse el a pénzt, mást nem tehetünk...
Nekem eddig az összes felmerült variációból a 740 Torghelle tetszett a legjobban.visca el barca írta: nyeljük le és imádkozzunk, hogy a debil ferandez értelmesen költse el a pénzt, mást nem tehetünk...
tudtommal semmi állami cég nincs itt, nem értem miről beszélsz. az oryx qatar sport investments nem állami cég, hanem magántulajdonú. azt nem tudom h a psg elnöke-e a tulaj, vagy több kisebb cég/magánember birtokolja-e. az biztos, hogy el-tevehajcsár az elnök/vezérigazgató.Initom írta:Én nekem azzal van a bajom ,hogy az lehetséges ,hogy állam által penzelve kivasarolod magad ...bocs ha nem voltam egyértelmű
Nem akarták lekommunikálni, mert akkor félő, hogy Bartoék visszatartják a hűségbónuszt. Más kérdés, hogy így sem akarják odaadni.gamerpapa írta:A. Tisztában vagyunk a szándékaival, a PSG érdeklődésével az első perctől fogva. Ezt értelmes módon kommunikáljak le minden irányban. Meghiúsul az átigazolás.
B. Ugyan ez a trash mizéria megy mint az elmúlt hetekben, meghiúsul az átigazolás.
Nekem még mindig az 'A' a szimpatikusabb, és kevésbé rossz szájízzel venném azt, hogy marad a szándékai ellenére.
Sajnos ezt nem találom szilárd érvnek. Vázoljuk fel a scenáriókat:Chino írta: Lehet, hogy egyenesebb lett volna, de minden bizonnyal még nem volt 100%, hogy megy vagy, hogy egyáltalán el tudják-e intézni, hogy milyen úton-módon sikerül lépni. Ha kiáll az elején és lenyilatkozza, hogy lelép az arabokhoz, aztán mégis marad elég kellemetlen szitu.
Láttuk mennyire csavarosan sikerült csak megszerezni.
Van olyan ember a földön aki veszni hagy 5 milliárd forintot ha az hivatalos dokumentumok szerint jogosan jár neki?Subinho írta:Mekkora egy álszent képmutató csóka. Hogy ő mennyire szerette Barcelonát, stb. De azért megcsinálta, hogy kussba volt amíg a bónusz pénzt felvehette.... Ha annyira szerette, imádta a Barcát, nem ezt tette volna! Képmutató!
gamerpapa írta:
Viszont rettenetesen gyenge az értékrendje. Nem is maga a távozás ténye. Mennyivel egyenesebb lett volna, ha időben, nyíltan kezeli ezt a szituációt? Nem hozza a csapatot nehéz helyzetbe, időben és transzparens módon megy végbe az ügylet, a szakmai stábnak meg marad ideje a gondolkozásra, és a pótlására.
Talán akkor hitelesnek is tűnhetne a búcsú üzenete, de számomra egy bullsh*t az egész post, a fateros résszel az élen.
Minden egyebet leírtatok különben. Kár a srácért, számomra nagy csalódás. Hazudnék ha azt mondanám hogy nem esne jól megnézni, ahogy egy böszme nagy zakót kapnak.
Én nekem azzal van a bajom ,hogy az lehetséges ,hogy állam által penzelve kivasarolod magad ...bocs ha nem voltam egyértelművisca el barca írta:Ti ezt komolyan nem értitek? minden nap leírja valaki 6x, hogy azért nem a PSG vásárolta ki, mert akkor az FFP-t durván sértenék. a tevehajcsár egyik cége, AMINEK SEMMI KÖZE A PSG-hez kötött neymarral egy szponzori szerződést, ő meg ebből a pénzből kivásárolta magát, majd aláír a párizsihoz. így a párizsnak HIVATALOSAN egy eurojába sem került a transzfer.Initom írta:De ha kapcsolatban áll a klubbal a szponzori cég ,akkor miért nem a PSG vásárolta ki ?:) Miért Neymarnak és az ugynokeinek kellett kivásárolni ?
Mert Spanyolországban a játékosnak kell hivatalosan kivásárolnia magát a szerződéséből. Ha szimplán megveszi valaki, akkor a klub fizet, ha kivásárlásival megy, akkor a játékos maga fizeti a pénzt, és ilyenkor az adók is magasabbak elméletileg. Ebbe a részébe semmi illegális nem volt, az tuti biztos.Initom írta:Miért Neymarnak és az ugynokeinek kellett kivásárolni ?
Ti ezt komolyan nem értitek? minden nap leírja valaki 6x, hogy azért nem a PSG vásárolta ki, mert akkor az FFP-t durván sértenék. a tevehajcsár egyik cége, AMINEK SEMMI KÖZE A PSG-hez kötött neymarral egy szponzori szerződést, ő meg ebből a pénzből kivásárolta magát, majd aláír a párizsihoz. így a párizsnak HIVATALOSAN egy eurojába sem került a transzfer.Initom írta:De ha kapcsolatban áll a klubbal a szponzori cég ,akkor miért nem a PSG vásárolta ki ?:) Miért Neymarnak és az ugynokeinek kellett kivásárolni ?
Én szerintem ez mindenhogy illegális. Főleg ha olyan cég adta a pénzt amelyik nincs kapcsolatban a PSGvel...akkor full szabálytalan.palesz77 írta:Ez nem összeesküvés elmélet, ez konkrétan így is van egyes források szerint. De ez csak akkor működik, ha a játékos vásárolja ki magát ugye, máshol ezt nem tudnák bejátszani.Initom írta:Most mi van akkor ha azt mondja a PSG ,hogy őt nem is mi igazoltuk ,tehát van még keretünk az FFP keretein belül igazolni tovabbi 150-200 millióért...
Viszont olyat is olvastam, hogy az FFP-nél se hagyják ezt, minden szponzort visszavezetnek a klubhoz, szóval végül mégis a PSG költségéhez számolják majd. Úgyhogy el kell adni majd nekik játékosokat jövő év július 1.-ig, de akkor minden sima.
Nem tudom, hogy melyik az igaz, de én ezeket olvastam eddig..
Ez nem összeesküvés elmélet, ez konkrétan így is van egyes források szerint. De ez csak akkor működik, ha a játékos vásárolja ki magát ugye, máshol ezt nem tudnák bejátszani.Initom írta:Most mi van akkor ha azt mondja a PSG ,hogy őt nem is mi igazoltuk ,tehát van még keretünk az FFP keretein belül igazolni tovabbi 150-200 millióért...