Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ne fogjátok le légysziMessiNeymarSuarez írta:Ha ez így lesz, kötözzön le valaki, mert belefojtom magam egy kanál vízbe, vagy eret vágok egy cérnaszállal....visca el barca írta:na, megvan a pénz, mehet a habzsi dőzsi.
holnap reggel paulinhora, inigo martinezre, meg másik 6 tucat teljesen felesleges ember érkezésére akarok ébredni![]()
![]()
Nehogy aztán Bartoék trollok legyenek, és Neymar összes haverját ide hozzák...
Teljesen mindegy.Màr elment és tudtuk, hogy ha sülyed a hajó ő lesz az aki először lelép.Még csak léket kaptunk lett egy gyengébb év már lelépett. A brazil játekosokra amúgy os jellemző ( tisztelet a kivételnek ) a zsoldos mivolt.Küzködjön vele meg az idióta pénzéhes pereputtyával ezentúl a PSG.recrea írta: Dehogynem, az egész duma egy álszent képmutatás.
Egyébként sosem volt a Barca a kedvenc csapata, 16 évesen lenyilatkozta, h a Real a kedvence, itt van a cikk befotózva a telefonomon. Coutinhoval együtt nyilatkoznak, akinek szintén a Real volt a kedvence
recrea írta:Dehogynem, az egész duma egy álszent képmutatás.Cestus írta:Érdekes ez a sztori megint, hogy Neymar faterja ellenezte a váltást. Nem lehet, hogy ez ugyanaz a kamu, minthogy az apu akarata ellenére anno minket választott a Real helyett?
Egyébként sosem volt a Barca a kedvenc csapata, 16 évesen lenyilatkozta, h a Real a kedvence, itt van a cikk befotózva a telefonomon. Coutinhoval együtt nyilatkoznak, akinek szintén a Real volt a kedvence
Nem biztos, h jó előjel, ha 5-6 brazil van egy csapatban, ráadásul meghatározó karakterek, sztem könnyen el tudja vinni az öltözőt. Múltkor kérdezték Romáriot, h miért igazolt vissza haza tőlünk, azt felelte, h "túl jók voltak a bulik Brazíliában"
Dehogynem, az egész duma egy álszent képmutatás.Cestus írta:Érdekes ez a sztori megint, hogy Neymar faterja ellenezte a váltást. Nem lehet, hogy ez ugyanaz a kamu, minthogy az apu akarata ellenére anno minket választott a Real helyett?
Van benne kihívás nem vitatom és ha ő mondja, akkor elhiszem, hogy a váltást ő szorgalmazta és nem az apja. Nyilván, ha nemzetközi kupát tud nyerni a PSG-vel és az aranylabdát is begyüjti, akkor azt mondom igaza volt. Már sohasem tudjuk meg, hogy mi let volna belőle, ha marad.El Pistolero írta: Kifejezetten meghatott ez a kis videóüzenet. Lehet csak a rajongásom tehet róla, de azt képtelenek vagyok elhinni, hogy Ő vette fel az édesapjának, hogy váltani akar. És ha Ő is vetette fel, akkor miért Párizsba? Miért nem Angliába, ahol egyszer megnyerni a Premier Leaguet nagyobb dicsőség, mint háromszor a Ligue 1-t.
Fájó a búcsú, de azok után ami történt az előző két hétben, ez lesz a legjobb mindenkinek! Köszönjük Neymar!
Egyetértek. Általánosságban is elmondható, hogy a rutintalanok mindig úgy váltanak, hogy a váltásnak csak arra az aspektusára koncentrálnak, amelyben úgy érzik hogy hiányt szenvednek, és nem gondolnak azokra az aspektusokra, amelyek egyébként rendben vannak a "régi helyen". Aztán első nap jön a pofára esés, hogy ez nem az előző hely + dupla fizu + én vagyok a király, hanem egy teljesen másik hely.Ronaldinho&Barca írta:Azért attól a védelemtől nem csinálom össze magam.. Nekem ez elsőre egy ilyen haverok össze jöttek focizni című sztori. Alves se 20 éves már. Majd csókolgatja mindenki a címert a mezen, Alvessal az élen, a sejk pedig büszkén bólogat, mindenki boldog alapon. Ney azt hiszi mindenhol olyan családias a légkör mint itt, és az MSN másolható, akkor ideje lesz felébredni.Cestus írta:https://twitter.com/BrazilStat/status/8 ... 5043418113
Erős csapat is lesz. A jelenlegi Bayernnél és Juvénál szerintem jobb. Erősítenünk kell rendesen, ha a szinte borítékolható Barca-PSG párharcot meg akarjuk nyerni.
csabooo írta: Esetleg lenne valaki oly rendes, hogy leforditana a szoveget magyarra ? Annyira nem jo az angolom, hogy ezeket megertsem, s erdekelne hogy mit mondott a kolyok, ilyen google forditok meg annyit sem ernek mint a kormom feketeje...![]()
Szerintem meg paran halasak lennenk az illetonek![]()
Jogos, azért Alves meg Silva sem mai gyerekek már. Kurzawáról meg nem sokat hallottam még igazából. Emellett azért a Neymar-Draxler-Di María-Cavani négyes sem fogja hülyére védekezni magát szerintemRonaldinho&Barca írta:Azért attól a védelemtől nem csinálom össze magam.. Nekem ez elsőre egy ilyen haverok össze jöttek focizni című sztori. Alves se 20 éves már. Majd csókolgatja mindenki a címert a mezen, Alvessal az élen, a sejk pedig büszkén bólogat, mindenki boldog alapon. Ney azt hiszi mindenhol olyan családias a légkör mint itt, és az MSN másolható, akkor ideje lesz felébredni.
Azért attól a védelemtől nem csinálom össze magam.. Nekem ez elsőre egy ilyen haverok össze jöttek focizni című sztori. Alves se 20 éves már. Majd csókolgatja mindenki a címert a mezen, Alvessal az élen, a sejk pedig büszkén bólogat, mindenki boldog alapon. Ney azt hiszi mindenhol olyan családias a légkör mint itt, és az MSN másolható, akkor ideje lesz felébredni.Cestus írta:https://twitter.com/BrazilStat/status/8 ... 5043418113" target="_blankNero. írta:Mondjuk ha véletlen nyernek egy BLt (tavaly min múlt hogy kiejtesenek minket?), akkor mit mondunk majd? Én annyira nem húznám le a Párizst, gondolom nem csak a lóvé miatt ment oda a brazil hanem tervek is vannak.
Erős csapat is lesz. A jelenlegi Bayernnél és Juvénál szerintem jobb. Erősítenünk kell rendesen, ha a szinte borítékolható Barca-PSG párharcot meg akarjuk nyerni.