LG írta:Én nem aggódom annyira az igazolások miatt. 3 ponttal maradtunk le legutóbb a bajnokságról, úgy, hogy több fontos játékosunk teljesített magához képest gyengébben, a szezon nagy részében a középpályánk és jobbszélünk szét volt barmolva, LE össze-vissza rotálta sokszor a csapatok, és volt, hogy ezen buktunk pontot/pontokat.
Szerintem sokkal inkább határozza meg a sikerességünket, hogy ezeket hogy sikerül orvosolni, mint Neymar sorsa vagy 1-2 sztárigazolás. Pl. ha a középpályán megszűnnének a szerkezeti problémák, és ha Iniesta, Rakitic és Busquets is azt hozná, amit mondjuk 15/16-ban, akkor nem is kéne ide Coutinho vagy más. Meg én azért bízok benne, hogy a fiatalok közül is vki tud szintet lépni.
Neymar akármilyen kis tetű is, de top5 játékos és a hiányát biztos meg fogja érezni a csapat, pláne ha nem lesz megfelelő pótlás.
Én is sokkal szívesebben bíznék a fiatalokban, de ez első sorban a középpályára igaz. Iniesta nem fogja bírni a teljes szezont úgy, mint 2-3 évvel ez előtt, ez elég egyértelmű és jelen pillanatban Alena-t nem érzem késznek arra, hogy egyből a kezdő közelében legyen. A plusz érkező középpályás mellé viszont leginkább Samperre és Roberto-ra számítanék a középpályán, tőlem a Turan, Gomes, Denis, Rafinha négyes teljesen nyugodtan elmehetne, bár én Rafinha-t Turan távozása esetén talán megtartanám. A középpályán kívül pedig igaz lenen ez Pákora is, sokkal jobb megoldás lenne oda Munír.
Nem azt mondom, hogy mindent a fiatalokkal kellene megoldani, azt a teljesítményt amit a zsíros pénzekért idehozott csődtömegek nyújtanak, simán hoznák a fiataljaink is. A múltat most nem fogom felhánytorgatni, hogy kit lehetett volna megtartani illetve kit nem, de a jelenlegi keretből az utóbbi két nyár pocsék igazolásait úgy vágnám ki a fiataljaink javára, mint a macskát...