Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
De miért kellene mennie börtönbe? Tudsz valamit, amit mi nem? Értem én, hogy le kell vezetni a flusztrációnkat valakin, valakiken, na de csak úgy mindenféle alap és konkrétum nélkül, hallomásra meg hangulatra, azért ne küldjünk már senkit börtönbe. Hallom itt a mantrát folyamatosan, csak a forrás nincsen soha megjelölve. Mire van alapozva ez a sok "jókívánság" ez érdekelne, mert konkrétum az nincsen. Amit kívülállóként meg tudok ítélni az az, hogy a gazdasági része rendben van a klubnak. Erről olvastam is. Bobbal egyetértek, ha nem is mindenben, de a nagyját osztom én is.Kovbal88 írta:Szerintem meg ez az ember csak árt a klubnak. Rosell talpnyalója volt, sőt szerintem még a mai napig az.
Utoljára talán Rivaldo volt az, aki csúcsformában volt és távozni akart a Barcelonából. És ez a kétezres évek elején volt.
Idén a legjobb 16 között a Bl-ben egy négyest kaptunk, csodával határos módon mentünk tovább a visszavágon. Erre annyi lépése volt az elnök úrnak, hogy igazoltunk, egy edzőt meg egy szélsőhátvédet. Akik így név alapján nem számítanak sztár igazolásnak. Pedig nem rúgtunk gólt, a kieséses bl szakaszban idegenben sőt a Juvénak hazai pályán sem.
Tavaly nem került ifijátékos a nagy csapat közelébe. Vagyis az utánpótlással is gondok vannak.
Évek óta szó van a Neu Camp felújításáról. Abból sincs még semmi.
MI az a munka, amit elvégzett? Nem minden az ő feladata lenne, de hát mégiscsak ő az elnök és a kezei között alatt esik szét a klub. Ha nem lenne Messi, a Real közelébe se lennénk. Látva a történéseket, én azt várom, hogy minél hamarabb menjen a börtönbe, mert odavaló.
andré gomes, turan, douglas, denis suarez, vermaelen, pákó, matyiő... játékosok fillérekért való eladása... masia leépítése... soroljam még?zknym írta:mi az a sok minden ami az elnök nyakába varrható
Aha, ez nem sok minden, de azért köszi. Rosell már a múlté, és én a jelen "szégyeneire" lettem volna kíváncsiNervo írta:Az van hogy Bartó, ami "szeretett" volt elnökünk emberre.Ennyi éppen elég, azt pedig mondani sem kell hogy a Rosell féle vezetés milyen ügyekkel dicsőítette már meg a klub nímbuszát (aminek az oszlopos tagja volt a mostani vezetés is).
Az van hogy Bartó, ami "szeretett" volt elnökünk emberre.Ennyi éppen elég, azt pedig mondani sem kell hogy a Rosell féle vezetés milyen ügyekkel dicsőítette már meg a klub nímbuszát (aminek az oszlopos tagja volt a mostani vezetés is).zknym írta: Nem teljesen látom át, hogy most pontosan mi az a sok minden ami az elnök nyakába varrható?
Nem kötekedek komolyan, de mindenhol a szidalmazást olvasom és csak képbe szeretnék kerülni.
Nem teljesen látom át, hogy most pontosan mi az a sok minden ami az elnök nyakába varrható?soadroli írta:igazán eltakarodhatna ez a barom, nagyon gáz az emberünk.
palesz77 írta: Javíts ha rosszul értem, de szerintem Xavi pont erről beszélt, hogy manapság ezeket a perceket is inkább kapják meg külsős igazolások - lásd Gomes -, mint egy ifi, aki bevállalná a kockázatot, és a kevés perc ellenére is maradna, mert itt akar mindenképp befutni - lásd Samper. Neveket lehet cserélgetni, most csak azért őket írom, mert ez a legaktuálisabb.
Mondjuk akkor simán háríthatta volna Luchora, hogy "ugyan mi se örültünk neki, de az edző kérésére háttérbe szorultak az ifik kicsit, de innentől más lesz a dolog". De nyilván ilyet nem mondhat, mert közbe ott van, hogy az úgynevezett "eredménykényszer" miatt a B-ben több a külsős igazolás mint a "hazai", szerencsétlen Romera Twitteren tudja meg, hogy nem itt folytatja jövőre, stbstb. Na mindegy, tudom, hogy ez a B kérdés sokakat nem érdekel, de nálam csak megint kiröhögtette magát ezzel a nyilatkozattal.LG írta:Igazad van, viszont vmilyen szinten mégis meg kell védenem a vezetőséget (nem szívesen teszem), mert ezek a középszerek, akik elvették a fiataljainktól a lehetőséget ELMÉLETILEG Luis Enrique kérésére érkeztek, tehát ebben ő fő ludas, csak ugye olyan vkit, aki játékosként és edzőként is klub ikon, nem szívesen kritizál az ember, én sem szívesen teszem, de úgy érzem ebben a témában muszáj.
Javíts ha rosszul értem, de szerintem Xavi pont erről beszélt, hogy manapság ezeket a perceket is inkább kapják meg külsős igazolások - lásd Gomes -, mint egy ifi, aki bevállalná a kockázatot, és a kevés perc ellenére is maradna, mert itt akar mindenképp befutni - lásd Samper. Neveket lehet cserélgetni, most csak azért őket írom, mert ez a legaktuálisabb.geridoss írta:Persze kivételek vannak (SR), akik szépen kivárják, hogy a 20as éveik eleje elszaladjon mellettük, és majd hátha berobbannak, de pont ez az az időszak, amikor folytonos játéklehetőségre van szükség, nem évi 800 percre.
Köszi köszipalesz77 írta: Xavihoz csak így tudom, annyit linkeltem oda, hogy nem tudom melyikbe van a Masiás rész.Barto válasza meg itt van.
Igazad van, viszont vmilyen szinten mégis meg kell védenem a vezetőséget (nem szívesen teszem), mert ezek a középszerek, akik elvették a fiataljainktól a lehetőséget ELMÉLETILEG Luis Enrique kérésére érkeztek, tehát ebben ő fő ludas, csak ugye olyan vkit, aki játékosként és edzőként is klub ikon, nem szívesen kritizál az ember, én sem szívesen teszem, de úgy érzem ebben a témában muszáj.palesz77 írta:Áthoztam ide.Mondjuk az a nyilatkozat.. Totál elferdítette Xavi mondandóját, és úgy állította be, mintha rajtuk semmi se múlt volna, és hülyeséget mondana Xavi. Pedig nagyon nem erről beszélt az öreg, hanem arról, hogy ha van egy Sampered, miért veszel rögtön egy Gomest, Grimaldo-Digne, stbstb. Amiben a Maestronak totál igaza van, de Barto ennyivel lezavarta a témakört, hogy totál máshonnan közelítette meg a kérdést mint amiről szól valójában. Nem méltatás volt ez szerintem, inkább "önmosdatás".Cestus írta:Én nem gondolnám, hogy szemrehányásnak szánta ezt a nyilatkozatot. Én inkább azt olvastam ki belőle, hogy Xavi, Iniesta, Busquets, Messi akkora korszakos tehetségek, extraklasszisok voltak, hogy egyszerűen nem tudott mögöttük senki sem megmaradni a csapatban, mivel nagyon kevés lehetőséget kaptak. Szóval szerintem rosszindulat meg kritika nem volt ebben, inkább csak a Barca legendáit méltatta.
Attól még, hogy a hátország ég, lehetünk eredményesek, akár triplázhatunk is. Nálam mondjuk nem fér bele, hogy hiteltelen, simlis alakok vezetik a csapatot (Barto korábbi főnöke, Rosell még lehet böribe is megy), akiknek ráadásul nincs tekintélyük, az igazolásoknál mindig lehúzzák őket, és a saját játékosaik is segget csinálnak belőlük.Nekem első olvasatra sem volt félreérthető, a mellett, hogy még igaza is van. Semmilyen ház nem ég, nem vagyunk lemaradva semmiről. Értem én, hogy bűnbakot keresünk, akire minden flusztráltságunkat ráverhetjük, de azért ne essünk már át letargiába. Remélem nem az itteni hangulat fogja determinálni a szezonunkat, mert akkor dobogón sem leszünk.
Xavihoz csak így tudom, annyit linkeltem oda, hogy nem tudom melyikbe van a Masiás rész.geridoss írta:Linkelje már be valaki légyszi ezt a nyilatkozatot, amiről szó van (Xaviét és Bartomeuét is), mert le vagyok maradva egy cseppet.
Lehet félreérthető voltam, nekem nem a stílussal volt bajom, alapból durva se volt szerintem, meg amúgy is azt a fordítások után úgyis változtatják az eladhatóság kedvéért. Nekem magával a mondandóval, mert totális ökörség amit mond, nem arról beszélt, amiről Xavi. Nekem ezzel van a bajom.Cestus írta:Én aztán nem akarom minden áron megvédeni. Szerintem nem akart ő beolvasni Xavinak, csak túl bátran, hülyén fogalmazott. Tényleg meggondolatlanság volt tőle ilyen kioktató stílusban visszavágnia egy Barca legendának.
Nekem első olvasatra sem volt félreérthető, a mellett, hogy még igaza is van. Semmilyen ház nem ég, nem vagyunk lemaradva semmiről. Értem én, hogy bűnbakot keresünk, akire minden flusztráltságunkat ráverhetjük, de azért ne essünk már át letargiába. Remélem nem az itteni hangulat fogja determinálni a szezonunkat, mert akkor dobogón sem leszünk.MessiNeymarSuarez írta:Egyetértek.
Akárhogy értette, ilyet nem mondhat ilyen módon, mert nagyon félreérthető, pláne ilyenkor nem ajánlatos ilyeneket nyilatkozni, amikor amúgy is egyre jobban ég a ház körülöttük az elégedetlenségtől, és a bizalmi indítványtól.
....
Mondjuk az a nyilatkozat.. Totál elferdítette Xavi mondandóját, és úgy állította be, mintha rajtuk semmi se múlt volna, és hülyeséget mondana Xavi. Pedig nagyon nem erről beszélt az öreg, hanem arról, hogy ha van egy Sampered, miért veszel rögtön egy Gomest, Grimaldo-Digne, stbstb. Amiben a Maestronak totál igaza van, de Barto ennyivel lezavarta a témakört, hogy totál máshonnan közelítette meg a kérdést mint amiről szól valójában. Nem méltatás volt ez szerintem, inkább "önmosdatás".Cestus írta:Én nem gondolnám, hogy szemrehányásnak szánta ezt a nyilatkozatot. Én inkább azt olvastam ki belőle, hogy Xavi, Iniesta, Busquets, Messi akkora korszakos tehetségek, extraklasszisok voltak, hogy egyszerűen nem tudott mögöttük senki sem megmaradni a csapatban, mivel nagyon kevés lehetőséget kaptak. Szóval szerintem rosszindulat meg kritika nem volt ebben, inkább csak a Barca legendáit méltatta.