2006.06.12. 09:09:51
Szia AI,
Sztem amit Sacchi írt, abban nem sok igazság van, mert Tőlünk elmegy Saviola, Larsson. Ezqu falábú, őt csak akkor teszi be Frank, ha meg kell legyen a 11 ember a kezdőbe. Maxi (sajnos) szintén elmegy, ha nem is biztosan véglegesen, de 1-2 évre legalábbis (hátha megmutatja egy másik csapatban, hogy Nálunk is érdemes számolni vele)
Ami Gudjohnsen-t illeti, nem látom be, hogy mi lenne másképp, ha nem őt , hanem Forlán-t igazolnánk le. (azonkívül, hogy lenne egy kevésbé jó játékosunk még drágábban) Sztem Eidur sokoldalúsága nagyon jól jönne nekünk, pláne mikor idén is voltak időszakok, amikor szinte megszűnt a középpályánk a sérülések miatt.
A rossz sorozat kezdete pont az lenne, ha olyan agyonsztárolt játékost igazolnánk, aki csak megbontaná a csapategységet (Ibrahimovic) nem lenne hajlandó elfogadni a helyét és szerepét, és beállni a sorba. Sztem Eidur sokat ült a kispadon ahhoz, hogy meg tudja becsülni, ha a kezdőbe kerül és mivel nemcsak Henkét tudnánk pótolni vele, hanem más poszton is lehetne hasznosítani, így valszeg több lehetőséget kaphatna…..
Egy szó, mint száz: sztem ő Barca szint és bízom Frankék-ben, illetve abban, hogy ésszel igazolunk…
Viszont Gabi Milito mindenképp kéne hátra!
Forca Barca!