Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Pontosan.A Ferrari is rengetteg újítást hozott magával, nem tudhatjuk hogy mi rejlik a csomagban. Remélem hogy csak altatnak Sebék.Ronaldinho&Barca írta:
Szabadedzésekből semmit se szabad levonni. Ringről is mindenki azt mondogatta országos Hamilton pálya aztán 4. lett..
Szabadedzésekből semmit se szabad levonni. Ringről is mindenki azt mondogatta országos Hamilton pálya aztán 4. lett..BarcafanTomee írta:Már az első edzésen bebizonyosodott, hogy mennyire Mercis pálya ez a belgai. Kimi nyerte ugyan a tréninget, de míg a Ferrarik szuperlágyon mentek, addig a Mercisek a lággyal, és így is csak 53 ezreddel maradt el Hamilton az első helytől.
Az lenne a váratlan ha nem, Hamilton-Bottas 1-2 lenne.
Azt maximálisan adnám!Nervo írta:Jövőre lehetne pl.Ocon.Ronaldinho&Barca írta:
Évente 3-4 futam van amin jól vezet, tény és való eljárt felette az idő, de akkor mégis ki váltaná? Nincs elérhető jó opció. Ferrarinak pedig egyéni vb előnyt élvez.
Jövőre lehetne pl.Ocon.Ronaldinho&Barca írta:
Évente 3-4 futam van amin jól vezet, tény és való eljárt felette az idő, de akkor mégis ki váltaná? Nincs elérhető jó opció. Ferrarinak pedig egyéni vb előnyt élvez.
Évente 3-4 futam van amin jól vezet, tény és való eljárt felette az idő, de akkor mégis ki váltaná? Nincs elérhető jó opció. Ferrarinak pedig egyéni vb előnyt élvez.Nero. írta:Nevetséges, mar 3-4 eve nem kene ott lennie.S.Agüero írta:@scuderiaferrari have confirmed that the Finn will be on the grid in 2018
Mármint Kimi, nem Bottas.
Nevetséges, mar 3-4 eve nem kene ott lennie.S.Agüero írta:@scuderiaferrari have confirmed that the Finn will be on the grid in 2018
Mármint Kimi, nem Bottas.
Én úgy emlékszem, hogy egy futamban fogadtunk az EB környékén és azt is elvesztetted ezért volt 1 hét helyett kettő vagy valami ilyesmi.LG írta:
Szerk: Bob! Most így visszagondolva, nem nyertem én veled szemben fogadást Rosberg bajnoki címével? Vagy abban nem fogadtunk?
Kioffoltak ma melóból, így kénytelen voltam.S.Agüero írta: Nem úgy volt, hogy már nem nézel több futamot?
Akkor úgy tűnt hogy így Hamilton levadássza mindkettejüket, de még mindig megtörténhet. Akkor legalább a finnek legyen egy győzelme.Messias2 írta:Miért is?Nero. írta:Räikkönent el kéne engedni Vettelnek.
Óriási!MatsMessi írta:Balrahúz a kormánya. Nem mehet kanyarokban a kerékvetőkre.
Miért is?Nero. írta:Räikkönent el kéne engedni Vettelnek.