Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Mi 3-an megyünk 9napra! A repjegy oda-vissza 45 a szállás 70 a meccsjegy 80 (327-es szektor) /kopf!ntibi67 írta:Most néztem Wizzair 11.-én ki 71500,14.-én vissza 54500.plusz 3 éjszaka szállás.daffy írta: 11én oda és 14én vissza 80.000.
12 oda és 13 vissza is 80k. Persze az is jóval több,mint a 40,de mégse 120.
Ez 126000+szállás 30-40000+meccs jegy 47000=kb 210000 Ft.
Nekünk kocsival 1 v 2 éjszakával kb 110000 Ft.
Ma reggel néztem. A Barca hivatalos jegy oldalon. Eddig két meccsen voltam és azóta úgy vagyok vele hogy a 1 szint fölé többet nem megyek. Az már túl magasan van és alig látni valamit.Barracuda831 írta:80ezres meccsjegy?
hol találtad?
GOL NORD - 453-as szektorba. A Gampert meg a LATERAL oldalon a feliratok közti szünet sorába. Látom mindkét szögből majd a srácokat..Slither írta:Melyik oldalon lesztek? Azon agyalok hogy kapu moge vagy a Mes que un club follotti karejba vagyek inkabb jegyet.
Na, majd akkor Gamper után megírom onnan milyen a kilátás.Tromort77 írta:Mi a Que felirat melletti szektorban leszünk, 331-es. Hivatalos oldalon 208 euro volt oda a jegy.
Mi a Que felirat melletti szektorban leszünk, 331-es. Hivatalos oldalon 208 euro volt oda a jegy.Slither írta: Melyik oldalon lesztek? Azon agyalok hogy kapu moge vagy a Mes que un club follotti karejba vagyek inkabb jegyet.
Melyik oldalon lesztek? Azon agyalok hogy kapu moge vagy a Mes que un club follotti karejba vagyek inkabb jegyet.Tromort77 írta:Én tegnap vettem meg a jegyet. Majd integessünk össze. Legyen egy nyári viola a hajadban.palesz77 írta: ? Attól függ mi számít annak, én 97 ajrós jegyet veszek a kapu mögé. Remélem azért látok valamit..![]()
Nekem élmény lesz két Reálos haverral nézni a meccset. Egyikük a jegyvásárlás előtt mondta, hogy tök mindegy hova veszünk jegyet, ő mindenhol kellemetlenül fogja érezni magát.
Én tegnap vettem meg a jegyet. Majd integessünk össze. Legyen egy nyári viola a hajadban.palesz77 írta: ? Attól függ mi számít annak, én 97 ajrós jegyet veszek a kapu mögé. Remélem azért látok valamit..
80 rugó sz.ar helyre is a Camp Nou-banpalesz77 írta:Meccsre kívánkozók figyelem. HiIvatlaos:
Aug 13 Camp Nou
Aug 16 Bernabéu
Forrás a Real Madrid hivatalos Twitter oldala, szóval gondolom ez már 10000% végleges..
Köszi az infót.Kicsit aggasztó az 24 órás út oda-vissza átszállással.Kocsival meg csobbanunk egyet a francia Riviérán.Mi már biztos kocsival megyünk.daffy írta:És itt követtél el hibát. cheapflights.comntibi67 írta: Most néztem Wizzair
Ha átszállsz,akkor spórolod a harmadát az útnak és pár órát megnézhetsz egy másik várost is. Még így is gyorsabb és kényelmesebb a kocsinál szerintem
És itt követtél el hibát. cheapflights.comntibi67 írta: Most néztem Wizzair
Most néztem Wizzair 11.-én ki 71500,14.-én vissza 54500.plusz 3 éjszaka szállás.daffy írta:11én oda és 14én vissza 80.000.ntibi67 írta:Mi vettünk 4 jegyet a szuperkupára a tizenhatos vonalában alsó karéj 147.5/db.
Mivel még nincs konkrét dátum 11-12-13,ezért négyen kimegyünk kocsival,kb 40000 Ft/fő.
A repjegy nevetségesen drága oda-vissza 120000.
12 oda és 13 vissza is 80k. Persze az is jóval több,mint a 40,de mégse 120.
11én oda és 14én vissza 80.000.ntibi67 írta:Mi vettünk 4 jegyet a szuperkupára a tizenhatos vonalában alsó karéj 147.5/db.
Mivel még nincs konkrét dátum 11-12-13,ezért négyen kimegyünk kocsival,kb 40000 Ft/fő.
A repjegy nevetségesen drága oda-vissza 120000.
Mázlistákpalesz77 írta:Kb 70 Eurótól csillagos égig. De a 70-es a kapu mögötti legfelső sor, rég el is fogyott, mi ha minden igaz a 97 ajrós jegyekből veszünk majd 1-2 napon belül. Kapu mögött ez is, Gamperen a hosszú oldalra középre 65 pl.MessiNeymarSuarez írta:Jegyek amúgy mennyire lesznek horror összegben azért mert El Clasico?
Kb 70 Eurótól csillagos égig. De a 70-es a kapu mögötti legfelső sor, rég el is fogyott, mi ha minden igaz a 97 ajrós jegyekből veszünk majd 1-2 napon belül. Kapu mögött ez is, Gamperen a hosszú oldalra középre 65 pl.MessiNeymarSuarez írta:Jegyek amúgy mennyire lesznek horror összegben azért mert El Clasico?
Eredetileg még anno 12-t írtak, aztán 11-et, most 12-13 között vacillálnak ha minden igaz. Nekem azért lenne pl fontos minél előbb megtudni, mert 13.-ára van jegyünk haza, és jó lenne minél előbb tudni, hogy most kell változtatni a repjegyen vagy nem.. De csak nincs hivatalos közlemény a dologról.visca el barca írta:nem tudom, én ezeket találtam, gondolom nem nagyon fogják variálni, mert más időpontok nagyon nincsenek szabadon. nekünk előtte gamper, nekik szuperkupa.