fél2-től van a meccs.Nero. írta:1:30kor kezdünk vagy 2kor?
szerk: közben már csúsztatták 2:05-re, de nem tudom miért.
fél2-től van a meccs.Nero. írta:1:30kor kezdünk vagy 2kor?
what. hat de EN pont errol beszeltem. csak errol. hogy ki mennyire jo futballista. ha azt mondtam volna, hogy neymar sokkal eredmenyesebb mindenben, mint ce, akkor az egy oltari nagy baromsag lenne, mert nem igy van. de en csak szimplan a futball tudasrol beszeltem. amiben meg a brazil mar (kulcsszo) elotte van. ami persze nem mindig korrelal az eredmenyeseggel.Veidt_madridista írta:Az meg senkit nem érdekel, hogy ki mennyire jó futballista. A trófeákat az eredményekre és a nettó teljesítményre osztják, nem arra hogy kiben mekkora potenciál van.
de ezen mi a komikus. a jelenlegi teljesitmenyuket hasonlitottam ossze. igen, a 32 eves cet, a 25 evesen neymarral. ennyirol beszeltem. az hogy a 25 eves ce jobb volt, mint a mostani neymar azzal meg egyet is ertenek, csak az teljesen elrugaszkodott HA HA gondolat, aminek jelenleg semmi ertelme. nem mondom, hogy teljesen objektivan, de biztos objektivabban lehet osszehasonlitani igy oket, a jelenkorban, mint egy het evvel ezelotti jatekost egy mostanival.kristop írta:Nagyon kíváncsi leszek, hogy amikor Messi 32-33 éves lesz, és drasztikusan visszaesik majd a sebessége, robbanékonysága, ahogy ez megtörtént CR esetében, és esetleg nem lő majd évi 50 gólt a hátravont szerepköre miatt, akkor majd jobbnak tartod-e nála Neymart, Dembelét, vagy akármelyik aktuális világsztárt. Olyan játékosokat alapból sincs értelme összehasonlítani, akik teljesen más szerepkörben játszanak, de amikor egy 7 évvel idősebb (CR-Neymar), lassan nyugdíjas játékosnak van felróva, hogy miért nem bont meg védelmet, az több mint komikus.
Én benne vagyok. A Te hajadban milyen színű virág lesz?Slither írta: Én 330-asban vettem végül jegyet, közel leszünk.![]()
Amúgy jó páran kint leszünk, nyomhatnánk akár egy mini fórum találkozót a meccs előtt.
Én 330-asban vettem végül jegyet, közel leszünk.Tromort77 írta:Mi a Que felirat melletti szektorban leszünk, 331-es. Hivatalos oldalon 208 euro volt oda a jegy.Slither írta: Melyik oldalon lesztek? Azon agyalok hogy kapu moge vagy a Mes que un club follotti karejba vagyek inkabb jegyet.
Tehát aki megpróbál proaktív, domináló futballt játszani, az a Barcát utánozza, világos.kristop írta: plusz ott a zidane faktor, aki rajott, hogy minek utanozza mindenki a barcat, inkabb jatszanak ra az erossegekre. zseni a csavo.
Milyen pár meccsről beszélsz pontosan? Szinte a szezon összes rangadóján betalált, a fordításoknál is vezér volt legtöbbször. 46 meccsen 42 gól és 16 gólpassz idén. Vagy most jön a "csak kiscsapatokat szórt meg"? Az meg senkit nem érdekel, hogy ki mennyire jó futballista. A trófeákat az eredményekre és a nettó teljesítményre osztják, nem arra hogy kiben mekkora potenciál van.kristop írta:nevetgelunk itt, hogy az aranylabdat odaadjak par meccsre, de itt is sokan ugyanezt csinaljak, elhomolyositja az egesz eves semmit, plusz a tenyleges teljesitmenyt az, hogy par fontos meccsen betalal. arra adjak a kupakat, amik igazan szamitanak, ja, csak akkor dontsuk el mirol beszelunk. mert az, ha azt mondom neymar a befejezesen, fejeleseken kivul egyszeruen mindenben jobb futballista, mint ce, az tokeletesen megfer amelett, hogy ce meg aztan felemeli a kupakat.
Remélem érzed, hogy ez a hasonlat egyáltalán nem állja meg a helyét, puszta ferdítés. Arbeloa és Götze nemhogy húzóember, de még kulcsszereplő sem volt az említett trófeák elhódításában, ellenben CR idei teljesítményével például.kristop írta:erted, arbeloa vebet nyert messi nem, ezert arbeloa > messi. sot gotze meg fontos golt is lott a vebe dontoben, ha mar a fontos golok ennyire szamitanak. gotze > arbeloa > messi. pedig ugye nyilvan nem.
athozom ide, mert ez mar inkabb ideillik.LG írta:De tényleg, hogy lehet, ha nálunk a világ két legjobb játékosa (sőt, még Suarez is jobb nála), CR meg olyan trágya, akkor nem mi lettünk bajnokok és BL győztesek? Mert biztos, hogy nem Benzema és Bale húzta őket, ebben ugye egyet értünk. Persze nem vitatom, hogy csapatként voltak nagy erősek, de igazi vezérbika nélkül nem tudtak volna ekkora sikereket elérni, az pedig CR volt.
Mi 3-an megyünk 9napra! A repjegy oda-vissza 45 a szállás 70 a meccsjegy 80 (327-es szektor) /kopf!ntibi67 írta:Most néztem Wizzair 11.-én ki 71500,14.-én vissza 54500.plusz 3 éjszaka szállás.daffy írta: 11én oda és 14én vissza 80.000.
12 oda és 13 vissza is 80k. Persze az is jóval több,mint a 40,de mégse 120.
Ez 126000+szállás 30-40000+meccs jegy 47000=kb 210000 Ft.
Nekünk kocsival 1 v 2 éjszakával kb 110000 Ft.
Ma reggel néztem. A Barca hivatalos jegy oldalon. Eddig két meccsen voltam és azóta úgy vagyok vele hogy a 1 szint fölé többet nem megyek. Az már túl magasan van és alig látni valamit.Barracuda831 írta:80ezres meccsjegy?
hol találtad?
GOL NORD - 453-as szektorba. A Gampert meg a LATERAL oldalon a feliratok közti szünet sorába. Látom mindkét szögből majd a srácokat..Slither írta:Melyik oldalon lesztek? Azon agyalok hogy kapu moge vagy a Mes que un club follotti karejba vagyek inkabb jegyet.
Na, majd akkor Gamper után megírom onnan milyen a kilátás.Tromort77 írta:Mi a Que felirat melletti szektorban leszünk, 331-es. Hivatalos oldalon 208 euro volt oda a jegy.
Mi a Que felirat melletti szektorban leszünk, 331-es. Hivatalos oldalon 208 euro volt oda a jegy.Slither írta: Melyik oldalon lesztek? Azon agyalok hogy kapu moge vagy a Mes que un club follotti karejba vagyek inkabb jegyet.
Melyik oldalon lesztek? Azon agyalok hogy kapu moge vagy a Mes que un club follotti karejba vagyek inkabb jegyet.Tromort77 írta:Én tegnap vettem meg a jegyet. Majd integessünk össze. Legyen egy nyári viola a hajadban.palesz77 írta: ? Attól függ mi számít annak, én 97 ajrós jegyet veszek a kapu mögé. Remélem azért látok valamit..![]()
Nekem élmény lesz két Reálos haverral nézni a meccset. Egyikük a jegyvásárlás előtt mondta, hogy tök mindegy hova veszünk jegyet, ő mindenhol kellemetlenül fogja érezni magát.
Én tegnap vettem meg a jegyet. Majd integessünk össze. Legyen egy nyári viola a hajadban.palesz77 írta: ? Attól függ mi számít annak, én 97 ajrós jegyet veszek a kapu mögé. Remélem azért látok valamit..
80 rugó sz.ar helyre is a Camp Nou-banpalesz77 írta:Meccsre kívánkozók figyelem. HiIvatlaos:
Aug 13 Camp Nou
Aug 16 Bernabéu
Forrás a Real Madrid hivatalos Twitter oldala, szóval gondolom ez már 10000% végleges..
Köszi az infót.Kicsit aggasztó az 24 órás út oda-vissza átszállással.Kocsival meg csobbanunk egyet a francia Riviérán.Mi már biztos kocsival megyünk.daffy írta:És itt követtél el hibát. cheapflights.comntibi67 írta: Most néztem Wizzair
Ha átszállsz,akkor spórolod a harmadát az útnak és pár órát megnézhetsz egy másik várost is. Még így is gyorsabb és kényelmesebb a kocsinál szerintem
És itt követtél el hibát. cheapflights.comntibi67 írta: Most néztem Wizzair