Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát én a magnó korszak végét kaptam el, nekem abból csak Halász Judit jutottTivornya írta: Jogos az is, hogy mit is kéne tenni, ha a szeretett zenekar énekese szeret bele a kötélbe. Nyilván nem dícsérni kell, de nem is kell lájkvadászniAnno Curt Kobain-nel voltam így, de akkor sem voltam olyan hangulatban, hogy szétkürtöljem gyászomat egy számomra ismeretlen ember halála kapcsán, viszont annál jobban nyomtam a magnóban(ismered ezt a szót?
) a Nirvana-t
.
A Depeche Mode-on kívül más zenékkel nem vagyok teljesen tisztában, így a hozzászólásaim tényleg az én véleményemet tükrözik, ergo meggyőzhető vagyokdavi10 írta:Azért a Limp Bizkitnél (akik viszont tényleg a KoRn hátán kúszat föl) jóval sokszinűbb zenét toltak. És már a 96-es demóikban megvolt a rap/rock stílus, amikor a Bizkit még az első albumuk előtt volt.
Viszont nem értem, hogyan kéne valakinek a halálát önzetlenül tolerálni. Ilyen alapon minden érzelem az egoizmus.
A gyász nem egy egomán tett, a lájkprostitúció viszont az, ezzel teljes mértékben egyetértek.
Azért a Limp Bizkitnél (akik viszont tényleg a KoRn hátán kúszat föl) jóval sokszinűbb zenét toltak. És már a 96-es demóikban megvolt a rap/rock stílus, amikor a Bizkit még az első albumuk előtt volt.Tivornya írta: Szeretem a zenéjüket, de mindig az volt a bajom velük, hogy a Limp Bizkit hátán kúsztak föl.
Szerk.: az állatok is azért szomorodnak el, mert elvesztenek valakijüket, tehát szintén az ego működik és nem a tolerancia.
Íg kell érvelni, megértettelek! Minden tiszteletem a tiéddavi10 írta:.[/url]
Azért nem mindegy, hogy milyen akaratot érvényesít valaki.Tivornya írta:
Igen, elég röhej, hogy valaki az akaratát érvényesítette, erre elszomorodik az a massza, amelyik a mások akaratérvényesítésénél teátrálisan tapsikol
Nálam messzebb szerintem kevesen állnak a fent említett társadalomtól, de ezzel nem értek egyet. Ez alapvető ösztön. Ha egy anyának meghal a gyereke, nyilván megsiratja (még az állatok is, pedig ők aztán elég messze vannak a libsiktől). És ha neki szabad, akkor hol húzod meg a határt, hogy kinek szabad és kinek nem szabad megsiratni?Tivornya írta: A hitvány libsi társadalomnál fejlettebb kultúrákban amúgy sem divat siratni a halottat...
Igen, elég röhej, hogy valaki az akaratát érvényesítette, erre elszomorodik az a massza, amelyik a mások akaratérvényesítésénél teátrálisan tapsikolMessias2 írta:Chester Bennington választotta a halált. Miért kébe gyászolni??
Chester Bennington választotta a halált. Miért kébe gyászolni??davi10 írta:Akkor mindenki egoista aki nem ünnepel, hanem gyászol?
Még mindig nem értem a mondanivalódat.
Igen, mindenki önző, hitvány egoista, aki most pityeregve kürtöli szét a hírt néhány lájkért.davi10 írta:Akkor mindenki egoista aki nem ünnepel, hanem gyászol?
Még mindig nem értem a mondanivalódat.
davi10 írta:Neked örömünnep egy milliók által szeretett zenekar frontemberének a halála?Tivornya írta:Miért gyászol a világ egy olyan embert, aki saját akaratából távozott közülünk? Ily módon ez örömünnep és nem gyásznap...
Neked örömünnep egy milliók által szeretett zenekar frontemberének a halála?Tivornya írta:Miért gyászol a világ egy olyan embert, aki saját akaratából távozott közülünk? Ily módon ez örömünnep és nem gyásznap...
Igazad van.Tivornya írta:Miért gyászol a világ egy olyan embert, aki saját akaratából távozott közülünk? Ily módon ez örömünnep és nem gyásznap...