Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Remélem, 7 meccs elég lesz, hogy összeálljon a Valverde féle gépezet.S.Agüero írta:Első 7 meccset hozni kell.
Nem igazán jó példa, mert a klub vb más földrészen van.MessiNeymarSuarez írta:Velünk simán lenyomatták 11-én Tbilisiben az UEFA Szuperkupa döntőt, majd 14-én Bilbaoban a Spanyol Szuperkupát.markionni írta:Ezt a fordulot mindig elhalasztjak. Gondolj bele, hogy altalaban mas foldreszen rendezik, mas idozonaban, igy elegge hatranyosan erinthet egy csapatot egy 3-4 nappal kesobbi merkozes.
Gondolom majd februárban pótolva lesz, bár erre figyelhetnének igazán sorsoláskor..

NektekS.Agüero írta:December 21-ére tudják tenni a meccset, az még hétközi forduló, az 5 nap különbség. Vagy akkor ilyenkor 3 meccset halasztanak? Mert VB közben is van forduló, plusz előtte is 3-4 nappal, ami ugyanezen a logikán haladva megint nem jó. Nem emlékszem már, hogy nekünk hogy volt 2 éve.
Velünk simán lenyomatták 11-én Tbilisiben az UEFA Szuperkupa döntőt, majd 14-én Bilbaoban a Spanyol Szuperkupát.markionni írta:Ezt a fordulot mindig elhalasztjak. Gondolj bele, hogy altalaban mas foldreszen rendezik, mas idozonaban, igy elegge hatranyosan erinthet egy csapatot egy 3-4 nappal kesobbi merkozes.
Perez papa úgyis kisírja.S.Agüero írta:16-án lesz a döntő, 20-án a Clásico, miért kellene elnapolni?
Bizony, bár mostanában ez nem előny szokott lenni...visca el barca írta:azóta már javítottam
clasico a 17. fordulóban lesz, a visszavágó meg ugye a eléggé a bajnokság végén, ha éles lesz a dolog legalább annyi előnyünk lesz h otthon játszunk

Augusztus 20.visca el barca írta:barca-betis lesz az első fordulóban, a dátumot nem tudom, mert lemaradtam a sorsolás nagy részéről![]()
gondolom nemsokára fenn lesz a teljes menetrend

Ez igaz, mivel idén csak egy meccset nyert a Bernebeuban a BarcaLa Duodecima írta:Teljesen egyetértek. Ezért is érdemelte volna meg a Real a 2010/11-es szezonban a bajnoki címet, ráadásul akkor több meccset is nyert a Bernabeuban, mint idén a BarcaRivaldo11 írta:Itt is leírom, amit a másik topicban: Ha egy csapat nyer a Calderónban, Pizjuanban, Bernabeuban, az aranyat kéne, hogy érjen.
Teljesen egyetértek. Ezért is érdemelte volna meg a Real a 2010/11-es szezonban a bajnoki címet, ráadásul akkor több meccset is nyert a Bernabeuban, mint idén a BarcaRivaldo11 írta:Itt is leírom, amit a másik topicban: Ha egy csapat nyer a Calderónban, Pizjuanban, Bernabeuban, az aranyat kéne, hogy érjen.
Én is a mezszámot nézem mindig, de az is hasonlózola8787 írta:Csak nehéz megállapítani, hogy melyik melyikCestus írta:
Umtitivel ketten nagyon epic párost alkotnak
Csak nehéz megállapítani, hogy melyik melyikCestus írta:
Umtitivel ketten nagyon epic párost alkotnak
Amúgy volt büntető ellenünk a BL-ben. Más kérdés, hogy a 7-0-ás Barca-Celticen fújták be és kihagytákNero. írta:Azert az nem semmi hogy tegnap mire kaptuk meg a elso 11est.![]()
Ja es iden egy tizit se fujtak be ellenunk se a bajnoksagba se a BLbe meg mielott itt valaki nekiallana a birokrol beszelni.
Ja így már akkor rendben vagyunk.Nero. írta:Azert az nem semmi hogy tegnap mire kaptuk meg a elso 11est.![]()
Ja es iden egy tizit se fujtak be ellenunk se a bajnoksagba se a BLbe meg mielott itt valaki nekiallana a birokrol beszelni.