Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Az atletikus képességeket elbagatellizálni a XXI-ik században bármilyen sportban nekem kicsit homokba dugom a fejem effektusnak tűnik. Főleg mikor egész évben "nyomtad", hogy pl a nagy riválisunk mennyi gólt rúg beadásból, szögletből a szemed előtt hozva a példát, hogy mekkora jelentősége van a fejjátéknak, fizikai felkészültségnek (RM hány gólt rúgott az utolsó 15 percben).S.Agüero írta:Mondjuk nem véletlenül nem ilyen játékosokkal van tele a középpályánk, szerencsére ez nem kosárlabda, hogy csúcsnégerek legyenek a csapatban, és remélem, hogy nem is megy el ilyen irányba a foci, mert akkor egyre kevesebb Xavit és Iniestát láthatunk a pályán.
Levegőben jó, s ez hiánycikk nálunk. Plusz igen, erős játékos, nagy fegyvertény lehetne. Én nem ragaszkodok hozzá, de ha olcsó lenne akkor olcsó befektetés nagy haszon lehetne.S.Agüero írta:Miért kellene olcsón Kondogbia nekünk? Így is túl sok a középszer a középpályánkon...![]()
Milyen képessége a jó? Az, hogy izmos?
Na,az ilyen hírektől áll égnek a hajam.Messias2 írta:Új nevet dobtak be Verratti alternatívájaként: Kondogbia.
Már az Internél is megbukott, valszeg nálunk beválna...
Gondolom megvárjuk, hogy még fel is szedjen tizenöt kilót az ünnepek alatt, hiszen úgy messzebbre pattannak tőle az ellenfél játékosaiMessias2 írta:Egyébként azt olvastam ma, hogy a klub a téli átigazolási szezonra akarja halasztani a leigazolását.Cestus írta: Neymar árából már abszolút bebiztosíthatjuk Paulinho érkezését, akár egy százast is elverhetünk rá.
Úgy hogy lehet nyáron már nem is veszünk senkit, kell a pénz télre.
Egyébként azt olvastam ma, hogy a klub a téli átigazolási szezonra akarja halasztani a leigazolását.Cestus írta: Neymar árából már abszolút bebiztosíthatjuk Paulinho érkezését, akár egy százast is elverhetünk rá.
Neymar árából már abszolút bebiztosíthatjuk Paulinho érkezését, akár egy százast is elverhetünk ráMessias2 írta:Belegondolok, hogy milyen lenne egy Paulinho-Gomes tengely a kp-n, és kiráz a hideg....palesz77 írta: Majd jön jövőre, ahogy Dembélé is, addig meg Gomesékkal triplázunk.
Belegondolok, hogy milyen lenne egy Paulinho-Gomes tengely a kp-n, és kiráz a hideg....palesz77 írta: Majd jön jövőre, ahogy Dembélé is, addig meg Gomesékkal triplázunk.
Varatrix írta:Több forrás is megerősíti hogy, hosszbbítani készülnek. Mondjuk ezért nem tudom miért váltott ügynököt.
Majd jön jövőre, ahogy Dembélé is, addig meg Gomesékkal triplázunk.Cestus írta:Azt is írják, hogy a klub megengedi neki, hogy egy év múlva elmenjen (ha szeretne). Ennek feltétele az volt, hogy váltsa le Di Camplit (gondolom a bebörtönzős nyilatkozata miatt).
https://twitter.com/parisunited6/status ... 5295770624" target="_blank
Ez mondjuk teljesen igaz. Jó lenne Umtiti középpályás kiadását is megtalálni. Úgy érzem, nem Verratti lesz az.visca el barca írta:csak ő pont olyan aki 3 Ft-tal többért nem fog innen elmenni, mint mondjuk esetleg neymarCestus írta:Umtiti kivásárlási árán mindenképpen kellene emelni. Eléggé fontossá vált a csapatnak és 1-2 jó szezon után simán lesz, aki kiad érte 53m fontot.
Állítólag dobnia kellett Di Camplit a bebörtönzős nyilatkozata miatt. Gondolom a nyilatkozattal Verratti is egyetértett, amíg reális esélyt látott a váltásra, de fordulhattak a dolgok és most az ügynöknek kellett elvinnie a balhét (https://twitter.com/parisunited6/status ... 5295770624" target="_blank).Varatrix írta:Több forrás is megerősíti hogy, hosszbbítani készülnek. Mondjuk ezért nem tudom miért váltott ügynököt.
Több forrás is megerősíti hogy, hosszbbítani készülnek. Mondjuk ezért nem tudom miért váltott ügynököt.Samper írta:Egyébként most van az ideje, hogy elfelejtsük Verratti leigazolását. Remélhetőleg maradt otthon felelős ember, aki levonja a megfelelő következtetést és utazik tárgyalni - nem Kínába.
csak ő pont olyan aki 3 Ft-tal többért nem fog innen elmenni, mint mondjuk esetleg neymarCestus írta:Umtiti kivásárlási árán mindenképpen kellene emelni. Eléggé fontossá vált a csapatnak és 1-2 jó szezon után simán lesz, aki kiad érte 53m fontot.
Azt is írják, hogy a klub megengedi neki, hogy egy év múlva elmenjen (ha szeretne). Ennek feltétele az volt, hogy váltsa le Di Camplit (gondolom a bebörtönzős nyilatkozata miatt).palesz77 írta:Semedo ügynöke Mendes, nem Raiola. Verratti meg a hírek szerint hosszabbít, évi 9 milliós fizuval. Ebből kap pénzt Raiola úgy tűnik, nem az igazolásból..
Pedig épp nemrég jött, mivel Semedo ügynöke is ő...Varatrix írta:Szerintem nagyon nem.kristop írta:verratti pedig elvileg ugynokot valtott, az uj ugynoke pedig ...dobperges...
Több klubb és edző is elzárkózik attól hogy, vele tárgyaljon.
Mondjuk pont a kapzsisága hozhatná, ide Verrattit, de ugyankkor ha két fűsáll nem úgy áll ahogy neki és az emberének tetszik, viszi tovább.
Uram ments meg hogy az az ember még egyszer a Nou Camp közelébe jöjjön...