LG írta:Nem biztos, hogy jelenleg kisebb esélye lenne a PSG-vel BL-t nyerni, Aranylabdára pedig lényegesen több. Mitől lenne játékostemető a PSG? Voltak akik odaigazoltak, nem jött be a kaland, és ez törést okozott karrierjükben, de az összes top csapatban vannak ilyenek, valahol lényegesen több is nálunk. De vannak olyanok is, akik ott tudtak szintet lépni.
Ha az egyéni érdekeit nézi, szerintem egyáltalán nem lenne butaság odaigazolnia. Itt még évekig másodhegedűs lesz valószínűleg Messi mögött, és ez a fizetésén is meg fog látszódni.
Ott ő lehet az elsőszámú sztár, ugyanúgy címeket nyerhet, mint itt (jó, idén csodával túljutottunk rajtunk, de szerintem már nagyjából a szintünkön vannak, és Neymarral át is léphetik ezt a szintet), még többet kereshet, ő lehet a 3. nagy CR és Messi mellett, egy jó szezonnal akár aranylabdás lehet.
Eltérő vélemények mindig találkoznak, szerintem még egy gyengébb Barcának is nagyobb esélye van a BL-re mint egy "bivaly" PSG-nek. Akik a kezdeti beruházás alkalmával odamentek a pénz miatt tették az fix és nem azért mert egy francia csapattal akartak nagyot alkotni, és onnan kiemelkedni, mint tette ezt Messi a Barcában vagy CR a reálban, MU-ban. A francia bajnokságban nem kell az ő szintjükön játszani, hogy kiemelkedő játékuk legyen attól az még kevés az aranylabdára. Akit Te leítrál az nekem Di Maria

A PSG-nek volt pár jó éve de szerintem ez most kezd megtörni, mert nagy játékos hacsak nem az utolsó években akarja megszedni magát, akkor nem megy oda, illetve ha nem olyan fiatal, hogy még ne tudjon érett fejjel dönteni.
A párharcunkat illetően nem voltak jobbak, ahogy én láttam nekünk nem volt játékunk, sem ellenük sem a Juve ellen idegenben.