Messinek, Busquetsnek, Iniestának stb., van kinek. Mivel támadóink közül csak Neymar, aki kiveszi a részét a védekezésből, és az új jobbhátvédünk védelmi munkája is eléggé kérdőjeles egyelőre, tehát van ki helyett dolgozni. De brusztolós és brusztolós játékos között is van különbség, ezt is lehet klasszis szinten csinálni, elég ha az említett Casemirora gondolunk, vagy Kantéra. Rakitic is szerintem a 3 szezonjának a nagy részében nagyon magas szintet hozott, a legutolsó szezonja volt gyengébb, de tavaszra azért ő is összeszedte magát, ráadásul a többi kp. még őt is alulmúlta, de nem akarom ezeket a köröket újra futni. Úgy gondolom, szükségünk van ilyen típusú játékosra, sőt, talán még egy elférne belőle. Hogy Paulinho kéne nekünk, abban már nem vagyok biztos. Szerintem hasonló árban találhatnánk jobb jelöltet is.palesz77 írta:Nekem amúgy a hsz-eim ellenére nincsen bajom a brusztolós játékosokkal, amíg 1-2 van a keretben, és taktikai fegyverként vannak használva csak, de közben a többség top minőség. De lassan oda jutunk, hogy klasszisjelölt nincs a keretben, de robotolni tudó arcból Dunát lehetne rekeszteni. És igen, tudom, Casemiro, csak nála szisztematikusan feledésbe merül érveléskor az a tény, hogy a világ jelenlegi legjobb középpályás duójának dolgozik alá. Paulinho kinek fog? Rakiticnak és Gomesnek?![]()
Iniesta jövendőbeli utódja más kérdés, erre szerepkörre tényleg csak nagyon kevesek lennének alkalmasak. De úgy látom, ezt a kérdést még nem az idei nyáron akarjuk megoldani, talán nem is baj.