Roberték már Lisszabonban is vannak. Az utóbbi 1-2 hónap tapasztalata alapján ez azt jelenti, hogy pár nap múlva vagy bejelenti, hogy marad, vagy megy a Madridhoz.
visca el barca írta:ha megvesszük bonuccit ilyen 40-50 millióért, először felkötöm magam, utána befekszek a füdrőkádba, felvágom az ereimet, aztán bedobok a vízbe egy hajszárítót, majd egy kenyérpirítót, aztán kimegy a vasútállomásra és lefekszek a sínekre. miután átment rajtam legalább 5-6 vonat, fejbe lövöm magam.
Bonucci csak spekuláció, Milant írjták tegnap befutónak hozzá, ha már szóba jött. Nem tudom mi értelme lenne odamennie, lehet Chelsea lesz belőle aztán, vagy City. Annak a hírnek nincs nagyon alapja Barca részről, csak bedobtam érdekességnek, nem hittem, hogy ilyen durva hatása lesz.
visca el barca írta:palesz, mi volt az a barca forrás?
Ez az alapja, több mint megkérdőjelezhető azért.. De amennyire pangás van, nem lepődnék meg, ha Bartoék Benedito miatt most csapatnának egy Arda 2.0 féle igazolást nagy dirr-durr közepette.
visca el barca írta:lehet valverde azon gondolkodik, hogy nem vesz jobb bekket, kp-s annyi van mint a szemét, legyen 3-5-2?
Ehhez viszont nincs középpályásunk. A szélen ugyanúgy Alba és Vidal/XY kéne legyen, aki egymaga bejátssza az oldalt, és biztosítja a szélességet a csapatnak, de vissza is ér közbe. Rakitic és Gomes féle arcok a játékstílusukkal és a sebességükkel erre képtelenek lennének szerintem.