Vitinho meg jó lenne ha játékban is ötvözné a két úriembert

A franciáknál globál nincsen, tehát valszeg szövetségi szabályozás lehet.Stalkyard írta:Kicsit más téma.
Már régóta böki a csőröm, valaki felvilágosíthatna. Azt értem, hogy egyes országokban van kivásárlási ár, egyesekben (pl francia liga, ha jól tudom) meg nincs. Ez mitől függ? Csak mert akinek nincs, annak marha kényelmes, ahol meg van, ott meg többnyire a klubok szívnak is miatta, pl. nem egyszer mi is. Az okosok világosítsanak fel pls, hogy ez mitől függ.
Ez speciel abszolút jogos!vinszentvega írta:És mondcsak(Marcellus Wallace hogy néz ki?! ), hány meccset láttál Paulinhoval?zeli39 írta: Ha a Paulinho-Busquets tengelyt kell néznem a következő szezonban inkább be sem kapcsolom a tv-t ,,
Talán Te írtad, de lehet valaki más, de N'Zonzi mellett nálam az is szól, hogy bizony levegőben gyengék voltunk tavaly is pl, a Liga egyik legtöbb légi csatáját bizony a francia nyerte. Ha tényleg negyven millió a brazil, akkor a "hazai" már bizonyított N'Zonzi annyiból szerintem meg is lenne, s nagyon nagy erősítést jelenthetne.crixus írta:Én akit nagyon el tudnék itt képzelni mondjuk Paulinho helyett, az Julian Weigl. Kár, hogy ő képbe sem került. Egyébként kit hoznátok, aki árban van és el is hozható?
Lehet szapulni a vezetést, de ha nincs más megszerezhető játékos... én őszintén nem nagyon tudom, hogy ki az, akit igazán megérné idehozni Paulinho árából. Coutinho biztosan nem jönne ki ennyiből és nem is ez a profil, N'Zonzi talán, csak kérdés ő mennyivel jobb, mint Paulinho. Más nincs.
És mondcsak(Marcellus Wallace hogy néz ki?! ), hány meccset láttál Paulinhoval?zeli39 írta: Ha a Paulinho-Busquets tengelyt kell néznem a következő szezonban inkább be sem kapcsolom a tv-t ,,
Szerintem én még akkor egy könnycseppet is elmorzsolok magamba ha senki se lát.zeli39 írta: Ha a Paulinho-Busquets tengelyt kell néznem a következő szezonban inkább be sem kapcsolom a tv-t ,,
Stalkyard írta:Ezek valamit megint mutyiznak, kizárt hogy ez sportszakmai igazolás legyen. Douglas mi volt? Arra sincs azóta se értelmes magyarázat.
A Rosell-Barto maffia sokadik felvonása. Másra tényleg nem tudok gondolni már.
Nekem Lineker ugrott be elsőre, azt nem tudom, hogy azóta volt-e valaki. Nekem se rémlik. De Alli tudtommal amolyan Müller féle játékossá alakul át szép lassan, nem pont a mi középpályánkra való a kölyök azok alapján amit olvastam meg láttam belőle. Onnan inkább már Eriksen, ha nagyon muszáj valakit.S.Agüero írta:Nem illene bele szerintem. Plusz angol játékos mikor játszott nálunk utoljára?
Plusz én azt se értem, hogy ilyen szerepre Rakitic miért ne lenne jó? Erre még Gomest is el tudom képzelni, de akár Maschot is ha úgy adódik. SR szintén, pont nem a Paulinho féle arcból van hiány. Nekem ez sehogy se áll össze megmondom őszintén..Stalkyard írta:Rendben, csak ha ilyen profilú középpályás igazolása a cél, ehhez hasonló összegért sokkal jobb játékos is jöhetne. Egy Paulinho 40 körüli árért semmilyen szempontot figyelembe véve nem elfogadható.
Szerintem még ne írjuk le Valverde-t. Én pl. Paulinho-t simán el tudom képzelni egy 4-5-1-es rendszerben. Hajtós, kemény középpályás, Busquets mellé kell egy ilyen játékos is és Rakitic egymaga kevés lesz.Stalkyard írta: Ez a történet egyre vállalhatatlanabb. Itt van Valverde, aki elvileg szereti a fiatalokat beépítgetni, emellett nekünk jelenleg a kezdőbe kell játékos, egy irányító, mert Iniesta már nem elég erre a szintre, más meg nincs is rajta kívül. És emellé adott egy olyan keret, amiben így is túl sok a középpályás, és ahonnan akkor is minimum két embert el kéne adni, ha nem jönne senki a helyükre ( azt már meg sem jegyzem, hogy a felesleges embereket sem vagyunk képesek eladni ). És akkor lefolytatnak egy sagát Paulinhoért...
Láttam pár meccsét, annyira nem tkp. Igaz nem is irányító, de pl. sokkal hátrébb játszik, mint Coutinho vagy éppen Eriksen. A válogatottban játszik inkább előrébb. Amúgy is fiatal, lehet hogy képes lenne alkalmazkodni, bár elég kockázatos és Levyt ismerve iszonyatos pénzt kellene megmozgatni, olyan Coutinho árban mozoghat, hogy legyen esélyünk rá sőt! Egyik legértékesebb játékosuk, de ide még kezdőnek szerintem kevés. Én személy szerint mondjuk inkább hoznám őt, minta dánt, de ez szubjektív.Tobias88 írta:- hasonlóan drága mint Verrattinemespatro írta:Delle Alli neve miért nem merült még fel mint lehetséges kp?
Ennyire mozdíthatatlan vagy nem akarja elhagyni Angliát ? Esetleg nem illene a játékunkba ? Én az egyik legtehetségesebb fiatal játékosnak tartom.
- támadó középpályás, ami MSN mellé nekünk szerintem nem nagyon kell (Persze a BBC mögött is ott van Isco, de ha fent volt a pályán akkor Modric és Kroos is jóval hátrébb játszott)
- nem irányító ő, sőt, néhány meccset elnézve a passzolás is nehézkesen megy neki. Whoscoreden 80%ot írnak neki, az eléggé gyenge...
S.Agüero írta:Délelőtti rövidhírek (Diario Sport, Mundo Deportivo):
Paulinho érkezésére egyre nagyobb esély van, állítólag Valverde is támogatja a szerződtetését...
- hasonlóan drága mint Verrattinemespatro írta:Delle Alli neve miért nem merült még fel mint lehetséges kp?
Ennyire mozdíthatatlan vagy nem akarja elhagyni Angliát ? Esetleg nem illene a játékunkba ? Én az egyik legtehetségesebb fiatal játékosnak tartom.
Nem illene bele szerintem. Plusz angol játékos mikor játszott nálunk utoljára?nemespatro írta:Delle Alli neve miért nem merült még fel mint lehetséges kp?