Egyébként nem azzal van a baj, amit írsz, hanem ahogyan írod, de lehet csak nekem böki a csőröm. Főleg úgy, hogy a legtöbbetek most tavasszal vagy nyáron regisztrált...

Hát haver, asszem abban egyet érthetünk, hogy az előző szezon után, meg az eddigi transzfer hírek után én vagyok a nyugodtabb.La Pulga írta:Hu haver, nyugodj meg azert nem kell ezt ennyire komolyan venni. Szerencsere nem annyi oromunk volt az elmult 10 evben, hogy Messi eldontott egy-ket clasico-t
Hu haver, nyugodj meg azert nem kell ezt ennyire komolyan venni. Szerencsere nem annyi oromunk volt az elmult 10 evben, hogy Messi eldontott egy-ket clasico-tIscoDisco írta:Nem baj? Adja a jó Isten, hogy annyi örömötök legyen, hogy Messi eldönt 1-1 Clásico-t. Én elhiszem, hogy kapaszkodni kell valamibe, de ezzel vágsz vissza?La Pulga írta:Addig nem baj ameddig Messi eggyel tobbet lo, mint ti
Nem baj? Adja a jó Isten, hogy annyi örömötök legyen, hogy Messi eldönt 1-1 Clásico-t. Én elhiszem, hogy kapaszkodni kell valamibe, de ezzel vágsz vissza?La Pulga írta:Addig nem baj ameddig Messi eggyel tobbet lo, mint ti
Igen, egy szélsővédőnél az a legfontosabb...ferninho írta: Lőni kell tudni a meccsen, nem dekázni....
Addig nem baj ameddig Messi eggyel tobbet lo, mint tiferninho írta:Azért a Spanyol Kupa döntőn kipókhálozta a kaputokat....S.Agüero írta:
Viszont ez a Theo igazán technikás, részegen többet dekázok egy lábbal.
Lőni kell tudni a meccsen, nem dekázni....
mondja a barcás, hogy ki mit szív meg. kicsit se viccesS.Agüero írta:Azért akkora értéke nincs, hogy 100 millió visszajöjjön 2-3 év alatt.![]()
10+35 szerintem is inkább fix lehet, különben tényleg jól megszívnátok.
Azért a Spanyol Kupa döntőn kipókhálozta a kaputokat....S.Agüero írta:
palesz77 írta:Legközelebb ha ilyen infót raksz be, írd utána, hogy tőle van, akkor nem kéne lefutni ezeket a köröket, mielőtt nem vesszük komolyan a hírt..miro. írta:Majd irom...............ha lajkolja.
Legközelebb ha ilyen infót raksz be, írd utána, hogy tőle van, akkor nem kéne lefutni ezeket a köröket, mielőtt nem vesszük komolyan a hírt..miro. írta:Majd irom...............ha lajkolja.
Oriasi marketing erteke van a gyereknek.S.Agüero írta:Hol jött vissza 75 milla+a fizetése?Hidd el,visszajott az a 75milla mar boven...
Nem a jatektudasa ert annyit Pereznek.
Nyilván mezekből.
Szerintem jobban járnál, ha csak a képeit nézegetnéd..miro. írta:Megint a csaj lajkolta facebookon.
Megint a csaj lajkolta facebookon.palesz77 írta:Ezeket hol olvastad? Én most azt látom, hogy 10 milla most, és 39-ért van rá opciós joguk 2 év múlva.