visca el barca írta:ezen a mélységi ember dolgon amit állandóan sulykolsz, lassan túl kellene lépned. eriksen, kutinnyó, tökmind1, gomesnél meg ds-nél mindegyik jobb. már az is erősítés lenne ha ezek a kutyaütők kevesebbet játszanának mint tavaly.
Az utolsó mondatod igaz, de attól még az se lenne jó, ha hoznánk 100 millióért valakit, és Ardához hasonlóan idegenül mozogna a középpályán. Szerintem mondjuk legyűrnék a kihívást, mindketten elég pöpec játékosok, de náluk azért tényleg nagyobb lenne a kockázat. Ha nem tudnak úgy beleszokni a posztba, akkor az elég nagy cumi lenne. Még úgy is, hogyha Gomeséknél jobbak lennének, mert 100 milliós játékostól azért elvár az ember egy szintet..
Nyilván ha választanom kéne, bármelyiküket előbb játszatnám Ini posztján mint Gomest, de ha ők jönnek, attól még ugyanúgy nem lesz fullos a középpálya. Valverédre nagy feladatok várnak az biztos, remélem az öreg kitalál valami okosat. Én valamiért bízok benne, pedig nagyon nem volt a favoritom. Lehet csak önnyugtatás mondjuk, majd kiderül.
Amúgy jelenleg szinte biztos vagyok benne, hogy hozunk 1-2 héten belül a középpályára valakit eszméletlen csindadrattával és baromi drágán, meg mellé Bellerínt is, mert Benedito bizalmatlansági indítványt - vote of no confidence, nem tudom hogy van magyarul - fog benyújtani Bartoék ellen. Elméletileg megvan a támogatottsága, jövő héten tart sajtótájékoztatót róla.