Bob_Marley írta:IscoDisco írta:
Abban egyet értek, hogy a PSG nem volt féreg. A kollega nézhetné másik szemszögből is. Ha a Barca nem adná el semmi áron Piqué Busquets, Neymar MEg Messi szintű kulcsjátékosokat akkor gondolom mennem a gratuláció, hogy így kell ezt csinálni. De Verratti miért volt az? Szívesen játszott volna a Barcában. De nem sírt, nem köpködött a PSGre, sőt, sokak reményét sem váltotta be és az edzésekre is beállt. Nem jött össze neki, most csinálja tovább a dolgát.
Idézőjelbe tettem direkt, mert alapból senkire nem használnék ilyen jelzőt, de a lényeg hogy amik megjelentek róla, hogy nem akar menni edzésre meg hogy ő fogoly meg tudom is én az roppant mód visszás volt nekem. PSG helyében kitettem volna a B csapatba és lehet gondolkozni, hogy kell viselkedni. Aurierrel megtették, vele is simán meglehetett volna, de gondolom szóltak is neki, mert kezes báránnyá változott.
Persze ki tudja mi volt és mi nem, de ez hogy egy játékos megpróbálja "zsarolni" a klubot, nálam az alja kategória.
Ne értsetek félre, nem csak a PSG-t szidtam, mind3 fél elbaltázta szerintem.
A PSG-nek joga van megtartani a játékost, de ha valahol egy játékos a fél nyarat végigsírja, hogy el akar igazolni és mindenképp egy olyan csapatba, ami előrelépés lenne, akkor nem hiszem, hogy ennyire passzív lenne bármelyik klubvezetés. Se a játékos, se a csapat moráljának nem tenne jót, emberségi kérdésekről nem is beszélve.
Az meg, hogy Verratti nem volt edzésen, ha jól tudom pihenőt kapott a válogatott miatt, de ez lehet hogy csak utólagos magyarázkodás. Az, hogy fogoly azt meg a menedzsere nyilatkozta, aki gondolom szép kis summát vágott volna zsebre egy 100 millás átigazolásnál, más kérdés, hogy az Ő menedzsere, végülis felelősséggel tartozik, hogy miket beszél a médiába.