Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Gomes szintet szerintem, bárki lehozza, annyi hogy ezt előre nem lehet lehetett tudni. Összesen 10 jó megmozdulása nem volt a palinak.visca el barca írta:és Te ezt honnan tudod? imádom mikor felhergelitek magatokat ilyen tény nélküli hülyeségekkel.S.Agüero írta:Samper pedig lehozta volna azt, mint Gomes a szezonban.
és Te ezt honnan tudod? imádom mikor felhergelitek magatokat ilyen tény nélküli hülyeségekkel. palesz is megmagyarázta, hogy a granadában is csak azért nem lett szupersztár mert edzőt és ezáltal rendszert váltottak. az fel sem merült, hogy nem ütötte meg a szintet még ott sem? ha olyan marha nagy játékos lenne, akkor egy granadában bármilyen rendszerben be kellene férnie.S.Agüero írta:Samper pedig lehozta volna azt, mint Gomes a szezonban.
Pontosan erről lenne szó. Ehelyett érkezik Mathieu 20 millió euróért (illik megjegyezni: az első két évében semmi probléma nem volt vele), felmerül Lucas Lima neve, és Paulinho komoly alternatíva a középpályára a kínai bajnokságból. De amint láthattuk például eddig Digne teljesítményét, nem hiszem, hogy azt például Grimaldo ne tudta volna hozni.palesz77 írta:Na, most már ezt is tudom.B. Tamás írta:de ennek ellenére nem adták meg neki a gyorsabb feljutás lehetőségét (lehetőségről van szó, nem kell ugye mindig játszania is, arról az edző dönt), míg a City megígérte neki, hogy a második évében a felnőttekkel edzhet majd.Mondjuk kicsit érdekes ez nekem, az is, hogy itt miért nincs(?) lehetne arra lehetősége, hogy gyorsabban lépkedjen, meg az is, hogy egy 16 éves gyerek aki teljesen biztos a képességeiben, miért ne lépkedné végig a ranglétrát. Puyolék nyilván mérlegeltek rengeteget, ő aztán kétlem, hogy azért csinálja amit, mert a pénzt nézi és nem a gyerek érdekeit - van neki bőven, ebből meg annyit nem kaszál -, de szívesen benéznék a színfalak mögé, hogy mi zajlik itt pontosan. Az érzékelhető, hogy az első csapatba kerülést illetően megrendült a bizalom sok fiatalban, ezen jó lenne valahogy változtatni, de azért az megnyugtató, hogy a többség a legnagyobb tehetségek közül nem gondolkozik a váltáson ennek ellenére sem. Csak akkor több Grimaldo féle ügyet nem szabadna csinálni, kezdve most Palenciával is. Nem kell nyomatni mindenáron, de edzésre, kupameccsre, stb, azért a B legjobbjait, akik évek óta itt várnak, illene felhívni. Ha nem üti meg a szintet akkor nem, ez van, de azt érzékeltetni kell az alsóbb korosztályokkal, hogy az esélyt megkapják, és rajtuk áll a dolog, ha elég türelmesek.. Mert mostanában azért ez nem épp így zajlott - tavaly nyár tökéletes példa erre.
Ennek több értelme is lenne, mármint hogy nem kerül fel. 4-ből csak 3 kh lehet a keretben úgyis általában a meccsek alatt, addig játszhatna a B-ben néha. De emiatt megtartani Vermaelent tök hülyeség lenne, szerintem kamu csak amúgy is.Gareth Tello írta:Right now, it seems like Marlon and Vitinho will occupy the two non-EU spots in Barça B's squad for Segunda A next season. [@gerardromero]
Ebben az esetben pedig talán nem lehetetlen, hogy Vermaelen tényleg maradni fog...
Jesus.... Aztán szeptemberbe egy fos meccsen lesérül 3 évre megintGareth Tello írta:Barcelona is considering the possibility that Thomas Vermaelen might become the fourth center back of the first team. [sport]![]()
Elsőre nem tűnik túl hihetőnek a dolog, de úgy néz ki, arra van esély, hogy Marlon egyelőre nem kerül fel végleg a nagycsapathoz:
Right now, it seems like Marlon and Vitinho will occupy the two non-EU spots in Barça B's squad for Segunda A next season. [@gerardromero]
Ebben az esetben pedig talán nem lehetetlen, hogy Vermaelen tényleg maradni fog...
Na, most már ezt is tudom.B. Tamás írta:de ennek ellenére nem adták meg neki a gyorsabb feljutás lehetőségét (lehetőségről van szó, nem kell ugye mindig játszania is, arról az edző dönt), míg a City megígérte neki, hogy a második évében a felnőttekkel edzhet majd.
Hát, megmondom őszintén annyira nem is tudnék haragudni rájuk, ha ez így lesz.. Persze majd szezon közbe lehet fröcsögni a pontvesztésekkor, hogy miért nem hoztunk jobbhátvédet, de én se szívesen adnék ki 50 milliókat Bellerínért a helyükben, amikor egy formában levő Vidalnál többet nem nagyon tudnának adni a csapatnak ők se. Rizikós, de ezt én pont megértem most.visca el barca írta:épp reggel olvastam egy mundos cikket, hogy erősen gondolkodik a vezetőség, hogy kifizessen-e bellerinért 40-50 milliót tök feleslegesen, mikor a vidal-SR-palencia 3-as ott van. egyszerűen tényleg szörnyű a piac. bellerin, semedo állítólag gyengék, az ilyen soaresekkel meg nem hinném hogy nagyon bentebb lennénk.
A City annyival vonzóbb, hogy a kiemelt tehetségeket annak megfelelően kezeli. Ahogy Ibra mondaná, ha van egy Ferrarid, ne kezeld úgy, mint egy Fordot.palesz77 írta:Az mondjuk tényleg elgondolkoztató, hogy a City mivel vonzóbb.. Mert ifista még annyi se került az első csapatba onnan, mint nálunk, Pep meg a Münchennél se épített be emlékeim szerint 1 akadémistát se, csak igazolt fiatalokat. És most se úgy tűnik a költekezések alapján, hogy bárkit felhozna a City akadémiáról. Úgyhogy én őszintén nem értem, hogy ott mivel jobb a jövőkép, de ők tudják. Szimpatikus gyerek, szóval drukkolok neki, hogy bejöjjön, de sok logikát egyelőre nem látok benne.Nero. írta:https://m.facebook.com/EuroBarca/photos ... 3&source=4
Ez meg szomoru es elgondolkodtato..
Azért annyira bőven nem védekezik jól a gyerek, hogy ez még csak fel is merüljön..MessiNeymarSuarez írta:Nem tudom mi lenne a jó megoldás, lehet az ha szereznénk egy nagyon jó jobbszélsőt aki nagyon gyors és képes védekezni is, és átnevelni? Mi van ha Dembelére esetleg ezért vadászunk?
Vidallal mi lenne?MessiNeymarSuarez írta:
Ezzel az lenne a bajom, hogy még mindig nem lenne olyan ember a keretben, aki Ini kiesése esetén el tudná vezényelni a középpályát normális szinten. Ügyes gyerek Saúl, csak teljesen más szerepkörre. Tegnap is, ha nem lett volna Ceballos mellette, fele ilyen játéka nem lett volna a csapatnak, mert ő ahhoz annyira nem ért - máshoz viszont igen, tegnap is láthattuk. Nekünk meg jelenleg az amit Verratti tud adni, inkább kéne szerintem.hdavid írta:Saul jöhet most szombaton letennem a 80 milliót aztán hoznám is.
Ne marháskodj, még csak 22 éves a srác, bőven felnőhet a kezdőbe 1-2 év alatt, ha látnak benne a szakik potenciált. Azt gondolom még a legjobb időszaka előtt van....S.Agüero írta:Azért annyira nem jó a triplája ellenére sem szerintem.hdavid írta:Saul jöhet most szombaton letennem a 80 milliót aztán hoznám is.Nem lennék teljesen biztos benne, hogy beférne a kezdőbe. Megint az lenne a bajom, hogy cserének túl jó, kezdőnek meg talán kevés.
Tessék: "I only have faith in Robert's work, but no names... I don't even want to know them, they know what we need for next season and are working on it."Samper írta:Ha pedig nem számít az eddigi kavalkád, akkor miért nem szólt közbe Barto, hogy kuss, egyelőre nevekről nincs szó.
Az mondjuk tényleg elgondolkoztató, hogy a City mivel vonzóbb.. Mert ifista még annyi se került az első csapatba onnan, mint nálunk, Pep meg a Münchennél se épített be emlékeim szerint 1 akadémistát se, csak igazolt fiatalokat. És most se úgy tűnik a költekezések alapján, hogy bárkit felhozna a City akadémiáról. Úgyhogy én őszintén nem értem, hogy ott mivel jobb a jövőkép, de ők tudják. Szimpatikus gyerek, szóval drukkolok neki, hogy bejöjjön, de sok logikát egyelőre nem látok benne.Nero. írta:https://m.facebook.com/EuroBarca/photos ... 3&source=4
Ez meg szomoru es elgondolkodtato..
A mostani keret max. a tavalyi produkcióhoz elég. Ha pedig nem számít az eddigi kavalkád, akkor miért nem szólt közbe Barto, hogy kuss, egyelőre nevekről nincs szó.Nero. írta:Bartomeu aszongya hogy maradjunk nyugodtak mert még csak most kezdodik a buli és jövőre nagyon erős kerettel megyunk neki a szezonnak.
Mondjuk a mostani keret is komoly csak kicsit csiszolni kéne rajta.
..
Ha Saúl 80, akkor Verratti 150...hdavid írta:Saul jöhet most szombaton letennem a 80 milliót aztán hoznám is.
Azért annyira nem jó a triplája ellenére sem szerintem.hdavid írta:Saul jöhet most szombaton letennem a 80 milliót aztán hoznám is.
Tavaly már megtettékTobias88 írta:Nem hiszem hogy így neki mer menni a vezetőség egy idénynek, hogy van egy kétséges állapotú meg egy kényszer jobbhátvédünk