Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
sanchez helyett nem biztos h erősítés lenne, de giroud helyett igen. amúgy ő inkább befejező mint szélső, legalábbis a lyonban mindig egyedüli ékként játszott.PCsabi írta:Aki jobban követi a francia focit, tényleg Lacazette kell nekünk 50 millió fontért? Ennyire jó a srác? Főleg, hogy valószínűleg Sánchez helyére érkezne...
Ez még csak pletyka. Matic, bár rendszerfocista, sztem baromi jó és alulértékelt játékos, de nem hiszem, hogy meg fog történni ez a transzfer. Conte pont középpályásokból nem áll jól, a MU-nál viszont jelentős túltelítettség van, és a Fabinho/James duó közül legalább az egyik még érkezni fog. A Chelsea-nél két nagyobb kiszemelt van, Bakayoko és Nainggolan, de sztem a belga nem fog eljönni Rómából idén sem. Így maradna a Kanté-Bakayoko-Matic-Fabregas-ifi sor, ami egy sokfrontos harchoz éppen hogy elég.BarcafanTomee írta:MaticMan UTD
49 millió euróért és heti 186 000 eurós fizetésért. A helyére meg valószínűleg érkezik Bakayoko 40 millió körüli összegért.
Welbeck szerintem elegge ismert jatekos, ugy hogy nyugodtan ki lehet irni a nevet, lehet hogy tobb alazattal kene megnyilvanulni a nyugati futballal kapcsolatban, egyebkent a balliberalis "ertelmiseg" volt az okos, es Welbeck a hulye, csak egy kek pipat kellett volna keresni vagy megnezni hogy van e masik oldala.S.Agüero írta:És ez most hogy jön ide, hogy többet ér, mint a válogatott?Attól még nem lehet hülye egy focista?
mikor betettem még nem volt benne h kamuMQuCsabi írta:Olvasd végig
Palesz már nagyon szerelmes vagy, mindenhol az olaszt látod.palesz77 írta:Én optimista vagyok. Kell a sebesség előre, Mané ha kiesik, még csak megközelítőleg se tudják pótolni. Plusz így Verratti mehet a középpályára vissza jövőre, amivel szerintem még többet nyerhetnek!Bajnokesélyesnek mondjuk továbbra se tartom azért a Poolt, de szerintem egy kicsit előrébb léptek ezzel. Már ha a Romaban mutatott énjét tudja hozni..
A Sky Sports beszámolója szerint viszont Conte jól érzi magát a klubnál, és tévesnek állította be a korai riportokat.randomguy írta:Azt írják a lapok, hogy Conte kész elhagyni a Chelseat, mert nem tetszik neki a klub átigazolási politikája. [Sky Italy, Daily Record]