Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A brazil meg szlovén nem spanyolajku, annak tényleg 5 év.visca el barca írta:komolyan előkereshetnéd, mert én mindenhol 5 évet látok, tök mind1, hogy brazil, vagy szlovén akar spanyol papírokat.geridoss írta:A 25 fős keretben regisztrált játékosokra vonatkozik, nem a kezdőre. Tehát max. 3 olyan játékos lehet hivatalosan az A keret tagja, akinek nincs EU-s papírja.
A dél-amerikai játékosoknál két és fél év, míg Spanyolországban igényelhetnek állampolgárságot, más európai ország esetében pedig ez az idő öt év. (ha valaki nem hiszi el, előkeresem a forrást)
komolyan előkereshetnéd, mert én mindenhol 5 évet látok, tök mind1, hogy brazil, vagy szlovén akar spanyol papírokat.geridoss írta:A 25 fős keretben regisztrált játékosokra vonatkozik, nem a kezdőre. Tehát max. 3 olyan játékos lehet hivatalosan az A keret tagja, akinek nincs EU-s papírja.
A dél-amerikai játékosoknál két és fél év, míg Spanyolországban igényelhetnek állampolgárságot, más európai ország esetében pedig ez az idő öt év. (ha valaki nem hiszi el, előkeresem a forrást)
Veratti igazolásnál az a baj, hogy ugye egy éve sincs, hogy aláírt. Ergo, élő szerződése van, ami 21 vs 22-ig szól, már nem emlékszem pontosan, ezért a klubja nem fogja elengedni. Az lehet egyedüli opció, ha ő kéri a klubját a szerződés bontására, ha igazak a hírek, akkor ő ezt meg is tette. Ugye a franciáknál nincsen kivásárlási ár, ezért az előbb említett lehetőségen kívűl a szerződés lejárta és vagy a klub szerződésbontáa alapján jöhetne el. Az utóbbi kettő felejtős, tehát marad az első vezió. A francia gyakorlat alapján el kellene engedniük, de ugye a tulaj nyilatkozatai alapján ez egy nehéz ügy lesz. Kb. 20%-ot adok rá jóindulattal.Samper írta:Én is úgy gondolom, hogy ha a sejk felfújja magát, akkor nem kényszeríthető semmire - kerül, amibe kerül neki.
Viszont azt hiszem, a VB már rég nem akkora vonzerő, mint sokan gondolják. Messi esete a kivétel, amely erősíti a szabály - de ő nyugdíjba Argentinába akar menni, ahol távolról sem akkora menő, mint Európában.
így van!S.Agüero írta:FM-ből tudni kéne az ilyeneket...
nem a kezdőre vonatkozik.BarcafanTomee írta:Én úgy tudom, hogy 2 vagy 3 év után lehet spanyol útlevelet igényelni. Mert Döglász is azért kellett, hogy spanyolországon belül legyen kölcsönadva, és most már mehet akova akar. A 3-as limit meg asszem a kezdőre vonatkozik. Monjduk én nem is tudtam, hogy ez a szabály még érvényben van.visca el barca írta:spanyol útlevelet amúgy assszem' 5 év után lehet kérni. azt meg nem tudom pontosan, hogy a 3 nem eu-s játékos a keretre, vagy a pályán lévőkre vonatkozik.
Régen sokkal nagyobb felhajtás volt körülötte.
Én úgy tudom, hogy 2 vagy 3 év után lehet spanyol útlevelet igényelni. Mert Döglász is azért kellett, hogy spanyolországon belül legyen kölcsönadva, és most már mehet akova akar. A 3-as limit meg asszem a kezdőre vonatkozik. Monjduk én nem is tudtam, hogy ez a szabály még érvényben van.visca el barca írta:spanyol útlevelet amúgy assszem' 5 év után lehet kérni. azt meg nem tudom pontosan, hogy a 3 nem eu-s játékos a keretre, vagy a pályán lévőkre vonatkozik.
Ezt most láttam Twitteren, gondom ez az:Nero. írta:Verratti valamit kiírt instára a PSGvel kapcsolatban de franciául van, valaki lefordítaná? Link nincs, storyba van kint.
Szerk.: https://kephost.com/image/0j1w" target="_blank
nem, egyiknek sincs.geridoss írta:Lajosnak van, vagy holland vagy angol, én úgy tudom. Meg mintha Neymarnak is meglenne már.
Mármint EU-s ország útlevelére gondoltamvisca el barca írta:még szerencsegeridoss írta:Ha jól tudom, ezek közül mindenki rendelkezik valamely ország útlevelével.![]()
viccet félretéve, rosszul tudod, ugyanis rafinhának van spanyol, mascheranonak meg olasz papírja (előbbi ugye U-s válogatottakban is játszott)
szóval elvileg csak nemyar meg lajos nem eu-s
még szerencsegeridoss írta:Ha jól tudom, ezek közül mindenki rendelkezik valamely ország útlevelével.
új-zéland ellen ideges volt? pont ilyen játékosokra van szükségünkpalesz77 írta:Közben meg kijelentem, hogy a palesz77 scouting agency leszállt a Semedo bandwagonról.Nagyon nem tetszett ma amit láttam tőle, remélhetőleg csak ideges volt
Azzal, hogy beteszünk egy Verrattit, sőt őt úgy néz ki, hogy mégsem tesszük a kezdőbe. Nem sokkal leszünk előrébb. Előbb helyett kell csinálni a megfelelő játékosoknak. És ahol lehetne valamit kezdeni, az Neymar, Busquets, Iniesta, és a két szélsőhátvéd poszt.davi10 írta:Nekem is megfordult a fejemben, mert nekem se a szívem csücske a brazil.Kovbal88 írta:Simán mehetne, egy Neymar-Verratti csere és mindenki jól járna.
Kedveltem Neymar-t, de kiábrándultam belőle, köze sincs Ronaldinhohoz, nekik meg tuti kellene, ott csinálhatná a show-t. Máshogy nem fog menni.
De akkor már jobb opció lenne ha vagy eladnánk, vagy Verrattiért még utánunk dobnának egy 80-100 misit, mert akkor nagyobb szükség lenne egy Dembelére.
Amibe viszont tényleg bele tudok kötni, az a "Simán..." szóval való mondatkezdés.
Persze lehet itt fantáziálni, erre való az átigazolási időszak, de azért "simán" elpasszolni egy 25 éves stabil kezdőjátékosunkat, aki mellett már a marketing miatt is ezer érv szól, hogy örökre itt maradjon...
Nekem is, hiába nem a kedvenc játékosom, egy 2-3 évig biztos nem bontanám meg az MSN-t.
Ettől félek én is, hogy egy az, hogy el kéne adni 1-2 embert akit úgysem használunk (Gomes, Munir), meg emellett még kéne a pénz hogy biztos ajánlatot tudjunk tenni Verrattiért és Yerry Mináért.Tobias88 írta:Felőlem jöhet ez a Lima gyerek, ingyen főleg, 4. számú csere középpályásnak elfér, de akkor könyörgöm adjunk már el a középpályáról pár embert, Turan, Gomes és Rafinha (menni akar, amúgy nem kéne eladni.)
Viszont ha nem adunk el senkit és Verratti is jönne, akkor 3 helyre 10 ember lenne
Ennek viszont nagyon örülök. Bár ha megvesszük Paulinhot, felesleges lesz..Messias2 írta:Cáfolta Verratti az instagramján.
Egyelore megvarnam az U21es EB veget, mert gondolom sok technikai igazgato nezi es egyelore a mi fiaink eleg jol nyomjak. Nyar vegeig varnek az eladasukkal, aki a legtobbet igeri az viheti.igen, aztán rögtön közlik, hogy még 10 milliót sem fizetnek érte. ilyenkor amúgy mit csinálnál ha te lennél az elnök?