Nero. írta:Ahonnan ő jött lehet hogy így mennek a dolgok de Nyugaton léteznek emberi jogok is. Ha az olasz kőkeményen kéri a távozását sok választása nem lesz. Kérdés mennyire akar jonni, azért Párizsban sincs rossz dolga + veluk is nyerhet BLt.
Erre muszáj...
Már régóta kikívánkozik belőlem, és nem feltétlenül Neked/ellened szól ez most, csak leírom a véleményem.
Ha jól tudom, a csávó (Verratti) tavaly írt alá 4-5 évre. Tehát 2020-2021-ig szerződése van a PSG-vel, ha jól tévedek. Szóval milyen emberi jogokról van szó most? Tavaly aláírt jó pénzért 4-5 évre, most meg sír a szája (állítólag), hogy el akar jönni. Miért írt alá annyi időre? Kényszerítették? Sosem értettem ezt, hogy valaki egy friss szerződéssel vergődik, hogy el akar menni az adott klubtól, ahova egy éve még aláírt hosszú távra. És nem napi egy dollárokért gürizik, szóval azért na...
Biztos vagyok benne, hogy nem lesz semmi a dologból. És bár én örülnék neki, ha jönne, valahol meg is érdemli, hogy ott maradjon, ha ő maga írt alá annyi időre. Bár persze, van esélye BL-t nyerni, de azért meglepne, ha fel tudná venni a versenyt a PSG a Reál, Bayern, Barca hármassal. (A Barcával csak akkor, persze, ha Valverde összehoz valami középpályára emlékeztető dolgot.) És még a City is odaérhet, ha idén nyáron Pep összerántatja a gárdát olyanra, amilyenre gondolja. Meg persze ott a Juve is. És az Atletico is akár, vagy a Chelsea. Lehet, még így is kifelejtettem pár BL-re esélyesebb csapatot. (A PSG-nél esélyesebbre gondolok most a "listával".)
Szóval ja, egye meg, amit főzött a tavalyi aláírással. Az egy -számunkra- sajnálatos mellékterméke a dolognak, hogy épp a Barca nem tudja leigazolni emiatt.