Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A franciáknál nincsen kivásárlási ár, ezért vagy akkor tud eligazolni valaki, ha a klubja nem tart rá igényt, vagy ha a játékos kéri, illetve, ha lejár a szerződése. Itt ebben az esetben egyedül a középső opció játszhat csak, az meg kérdéses, hgy ezt meglépi e az olasz.Cseri írta:Jók ezek a cikkek: mindenkinek csak a Barcanak nem. Oké,hogy érvényes szerződése van az olasznak a psgvel,de ettől még a játékos szava a döntő. Nem tudom milyen okból tartanának meg olyan játékost aki kifejezetten másik csapatban képzeli el a jövőjét,biztos tök motivált lesz,ha nem adják el. Másrészről a klub hiába egyezik meg a mondjuk a mahalacskával,ha játékosnak esze ágában sincs oda menni.
Ez most konkrétan sokkolt. Kezdem azt hinni, hogy egész eddig tévhitben éltem és Neymar és Suárez sem ingyen jött, mert nem is járt le a szerződésük a Santosban és a Liverpoolban.Nero. írta:...nem ez lenne az elso olyan transzfer a futballtörténelemben amikor nem ingyen jön a jatekos hanem fizetni kell mert élő szerződése van.
Szerintem a PSG pont az a csapat, akit nem érdekel, hogy elértéktelenedik, vagy hogy mennyiért vesznek/adnak játékosokat.MessiNeymarSuarez írta:Akkor fogják max elengedni, ha Verratti világosan kijelenti és tesz is a dologért, ha már az edzéseket is megtagadja akkor más választása nincs a PSG-nek, ha nem akarja hogy elértéktelenedjen.
Volt egy pár ilyen már, nem szép és nem hálás megoldás, de nem elengedni egy távozni akaró játékost szintén nem szép dolog.
Tavaly is hívta a Barca, úgy rémlik, akkor nem akart jönni? És pont egy ilyen "történelmű" vezetőséggel rendelkező csapathoz írt alá annyi időre helyette? Én nem tudom... Lehet, én figyelek túl sok NBA-t manapság, vagy nekem van minimálisan több agyam, mint egy focistának, de ez az egész nekem olyan "fura", ami a fociban megy. Mármint... Hogy ki milyen szerződésekbe engedi magát belehajszolni az ügynöke által, vagy hogy Messinek 10 éven keresztül minden évben újítani kellett az öt éves szerződését, csak mert. És akkor a Barcánál uralkodó túlfizetésekről már ne is beszéljünk. Az itt nagyon off amúgy is. Meg ez az egész off. Pedig tudnék egy egész könyvet írni erről az egész elcseszett helyzetről, ami az élsportban -főleg a fociban- folyik.Nero. írta:...nem sok olyan jatekos van akit hív a Barca vagy a Real és nem akar jonni.
Erre muszáj...Nero. írta:Ahonnan ő jött lehet hogy így mennek a dolgok de Nyugaton léteznek emberi jogok is. Ha az olasz kőkeményen kéri a távozását sok választása nem lesz. Kérdés mennyire akar jonni, azért Párizsban sincs rossz dolga + veluk is nyerhet BLt.
Ahonnan ő jött lehet hogy így mennek a dolgok de Nyugaton léteznek emberi jogok is. Ha az olasz kőkeményen kéri a távozását sok választása nem lesz. Kérdés mennyire akar jonni, azért Párizsban sincs rossz dolga + veluk is nyerhet BLt.visca el barca írta:a mundo szerint al khelaifi újra megismételte: verratti nem eladó.
Meg is válaszoltad. Gondolom úgy számolnak, hogy jövőre lelép Mascherano, és akkor már most le is boltolja a helyettesét Robert. Figyeljük már régóta amúgy a gyereket, pár hónapja is már voltak róla hírek, hogy igazából zsebben van. KH kérdésben meg az eddigiek alapján bízom Robertben, ha másban nem is hibátlan, de egyelőre úgy tűnik, hogy Marlon és Umtiti is nagy fogások voltak, remélhetőleg Mina is az lesz - már ha jön.csabooo írta:max akkor lenne ertelme, ha Masch is lep.
Mathieu lelép, helyette jön Marlon, viszont jövőre legkésőbb lécelni fog Mascherano is, úgyhogy Minát ha hozzuk, akkor a helyére léphet ő, vagy Marlon, majd megharcolnak a 3. számú helyért.Nem ertem ezt a vedoigazolas maniat... Most minek kell kiadni megint 10 millat egy kh-ert ?![]()
Csodalom hogy Rondalot nem dobták még beKubla9 írta:Szerintem kezdjünk el egy másik vonalat mert ez szerintem reménytelen.visca el barca írta:a mundo szerint al khelaifi újra megismételte: verratti nem eladó.
Szerintem kezdjünk el egy másik vonalat mert ez szerintem reménytelen.visca el barca írta:a mundo szerint al khelaifi újra megismételte: verratti nem eladó.
Hát csoda kellene ahhoz hogy elhozzuk a franciáktól.P.U.Y.O.L. írta:Van benne ráció, de gondolom minden annak a függvénye, hogy Verrattit sikerül e elhozni. Amíg van rá esély, addig nem szórjuk a pénzt. Sajnos szerintem ezért fog elhúzódni minden átigazolásunk, pedig az olasz jó esélyell nem fog érkezni...Samper írta:Semedo. Ha megkapnánk 30-ért és ész nélkül megvennénk és óriási fogásként raknánk a kezdőbe, akkor hülyeség nem venni meg 50-ért, ha egyszer annyi az ára. Ha viszont 30-ért is problémáznánk, akkor szóba se jön az 50.
Van benne ráció, de gondolom minden annak a függvénye, hogy Verrattit sikerül e elhozni. Amíg van rá esély, addig nem szórjuk a pénzt. Sajnos szerintem ezért fog elhúzódni minden átigazolásunk, pedig az olasz jó esélyell nem fog érkezni...Samper írta:Semedo. Ha megkapnánk 30-ért és ész nélkül megvennénk és óriási fogásként raknánk a kezdőbe, akkor hülyeség nem venni meg 50-ért, ha egyszer annyi az ára. Ha viszont 30-ért is problémáznánk, akkor szóba se jön az 50.
jó azért tegyük hozzá, hogy angliában minden tinit aki eu-s mércével megüt egy középszintet egyből túlárazzák.PCsabi írta:Úgy nézzétek az árakat, hogy az Everton most vette meg 30 millió fontért a Sunderland kapusát, Pickford-ot.
Nembaj majd mi visszareformáljuk a piacot, továbbra is fél, harmadáron értékesítünk, ha meg venni akarunk akkor megkérjük a játékost hogy fizesse már ő az átigazolási díj felét, ha meg nem teszi meg akkor meg Denis, Gomes féle alternatívák után nézünk. Remélem azért veszünk idén egy harmadik balhátvédet.PCsabi írta:Úgy nézzétek az árakat, hogy az Everton most vette meg 30 millió fontért a Sunderland kapusát, Pickford-ot.
Azt tudom, de abból nem is volt sok köszönet szerintem, amikor a 3 védősbe ilyen ember játszott ott.Tobias88 írta:Előfordult, hogy jobb szélen játszott Rakitic vagy bal szélen Turan.
Tavaly is megvoltunk létszámban, aztán nincs akit be lehetne hozni, hogy szint vigyen a játékba.Tobias88 írta:Előfordult, hogy jobb szélen játszott Rakitic vagy bal szélen Turan. Ki tudja mit akar Valverde, de az biztos hogy a 8 az sok, tavaly is tudták, még is ez lett. Sikeresen elérték, hogy senki sem volt formában a szezon végén