Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Az adó az nem az saját pénzük.MessiNeymarSuarez írta: Nem mindegy hogy mit csinálnak Messivel kézenfogva a saját pénzükkel? Ő dolguk, szomorú hogy sokan úgy tesznek mintha embert öltek volna.

Van olyan aki tényleg elhiszi hogy más lesz?MessiNeymarSuarez írta:De nem baj, úgy is dobva lesz a vád, mert "együttmőködtek"
Azért mégis csak sikerült beállítani úgy, hogy nem a Ronaldo a gonosz, hanem a Real Madrid amiért nem védi meg jobban, és szegény Ronaldocska úgy érzi hogy direkt üldözik és a klub sem tart ki mellette...visca el barca írta:annyira nagyon szerintem nem jött be, mert mindenki tudja, hogy ez miatt akar lelépni.MessiNeymarSuarez írta:Ronaldo zseniális...![]()
Elterjeszti azt hogy lehet lelécel, hogy erről beszéljen a fél világ, és ne az adóügyeiről, kiválóan el is érte mert mindenki erről beszél...![]()
annyira nagyon szerintem nem jött be, mert mindenki tudja, hogy ez miatt akar lelépni.MessiNeymarSuarez írta:Ronaldo zseniális...![]()
Elterjeszti azt hogy lehet lelécel, hogy erről beszéljen a fél világ, és ne az adóügyeiről, kiválóan el is érte mert mindenki erről beszél...![]()

ha elmenne, akkor kétlem, hogy moratat meg jameset is eladnák. főleg ha mbappét nem tudják megvenniNero. írta:azért a Morata-James-CR pakk minimum egy 250 milla abból megvehetnek elore akárkiket.

egyedül az 'a bola' írta meg a többiek csak átvették meg színezik tovább. úgyse lesz semmi, vmelyik vip páholyban pöffeszkedő ügyész felmenteti, vagy esikálják és kész. legrosszabb esetben kap annyi büntetést, ami pont 2 éven belül van élve megússza egy felfüggesztettel. amugy meg ha elmegy, attól ugyanúgy felelősségre vonható, szal' a problémáját nem oldja meg.Messias2 írta:Nem hiszem. Elég hiteles források állítják, hogy távozni akar.Nero. írta:Irdatlan nagy kamu.

Nem hiszem. Elég hiteles források állítják, hogy távozni akar.Nero. írta:Irdatlan nagy kamu.

A két élű penge megint visszavág a Madridistáknak... Ha ők Adócsaló Messiztek, akkor mi most mit kell, hogy mondjunk erre?Nero. írta:https://instagram.com/p/BVTB3sfD9k8/
https://instagram.com/p/BVTDzktHObN/" target="_blank
Elég vérszívó társaság lehet a katalán sajtóMondjuk anno az AS is hülye volt, a MARCA azért korrektebb lett.
én jelentettem még tegnap, mert itt nyáladzott meg nyüszített vmelyik topicbanpalesz77 írta:Lemaradtam valamiről?S.Agüero írta:Csoda, hogy a legelső törölt hsz után még nem tiltottak.