palesz77 írta:csababarca írta:lehet túlhuzzuk az olaszt, de tett is érte a gyerek, komoly szintet képvisel.
persze az is igaz, hogy a szerkezet rendbetételével együtt lenne értékes igazolás.
Egyetértek, főleg a végével. És ebben Recreának igaza van, mert ha csak ő jön, és berakjuk a kezdőbe, az semmit nem old meg. Főleg, hogy Messi a nyakán lenne a tavalyi szisztémában szinte egész meccsen. Viszont a focink lényegesen jobban működik egy olyan játékossal, mint az olasz, úgyhogy még ha javít is a rendszeren Valverde, Verrattival akkor is sokat javulhatnánk. Szerintem legalábbis.
Én ezzel nem értek teljesen egyet. Láthattuk, hogy egy jó formában lévő Iniestaval mennyit javult az egész csapat játéka és nem mellesleg az eredmény. Elég csak visszaemlékezni a Sevilla, Atletico vagy Real elleni meccsekre. És itt csak a nagyobb derbikről beszéltem. Ezt hasonlítsuk össze azzal, amikor Gomes kezdett. Zongorázható a különbség.
Nyilván nem lennénk egycsapásra a világ tetején, de simán mehetne tovább a 4-3-3.
Főleg, ha jönne egy igazi jh. Messi is visszamehetne szélre, ahogy amikor itt játszott Alves. A kp-ra se kellene akkora segítség és lenne játszótársa. Még tavaly, amikor Alves már leszállóágban volt is tudott vele szélen ficánkolni az argentin. Ez Sr-el nem volt lehetséges.
palesz77 írta:A Benficához legközelebb álló Record szerint amúgy előrehaladott állapotba vannak a tárgyalások Semedoért, ez azért érdekes.
Ennek a hírnek marhára örülök, akármekkora igazságtartalma van. Bellerinről amúgy is kicsit kezdenek elcsendesedni a hírek. Lehet, hogy csak nyomás az Arsenalra, de az is megeshet, hogy sokallják a spanyolért és van annyi eszük, hogy más lehetőséget is számba vesznek. Ilyen esélyünk nincs kp-ra.
Ami viszont nagyon érdekes, hogy a távozókról nem sokat hallani. Leginkább Cilessenről voltak hírek, ami a legkevésbé számít. Illetve Arda van még kicsit képben. Pedig nagytakarítást kéne tartani. Verratti és egy jh érkezésével azért a padunk is erősödne. Kp-ra azért egy Ini, Sr duó nem hangzik rosszul, jh-ba valszeg Vidal, kh-nak Umtiti/Masch+Marlon. Ez azért komoly előrelépés tavalyhoz képest. Még ha a többi posztra Digne, Paco/Munir maradna.
Ehhez persze elsősorban 3 középpályásnak+Ardanak kellene távozni, amire nem sok esélyt látok. Pedig Gomes-ből még valamennyi pénzt lehetne csinálni. Egy Juve-féle csapatban szerintem kibontakozhatna, nem olyan kutyaütő, de a mi játékunkban -1 ember.