csababarca írta:
nem tudom, de ne legyen már 100millió, nevetséges. Pogba is csak a neve miatt volt annyi, de Verrattinál még ez sem tényező, nem olyan marketing arc még, hogy ez dobjon rajta.
Jó, elfogadom ha 100ért hozzuk is, de én nem adnék ennyit érte. nagyon sok pénz.
Viszont mindenki tudja, hogy mennyire szükségünk van rá. És a PSG például ezt hülye lenne nem kihasználni. Ha XY klubnak nem olyan létkérdés vagy van több kiszemeltje is más lenne a helyzet. Ott volt a jh poszt, amire ha minden igaz volt 3-4 alternatívánk. Bellerinnek se ennyi lenne az ára. Igaz, hogy így is baromi borsos, de tudjuk milyen az Arsenalból igazolni.
Mondjuk én Semedonak jobban örülnék, még ugyanannyiért is. Lehet, hogy nagyobb benne a kockázat, de Bellerínről kb tudjuk mire képes és azzal nem leszünk annyival előrébb. Azért kíváncsi leszek Valverde meg meri-e versenyeztetni Vidallal.
Ezzel kb. adnánk adnánk annak bizonyosnak egy pofont.Cestus írta:Bár Verratti az egyik kedvenc játékosom, de 100-ból egy Eriksen+Seri kombó is kijönne és nem biztos, hogy rosszabbul járnánk velük.
Ráadásul 4-3-3-ban és 4-2-3-1-ben is lenne posztja a kezdőben mindkét játékosnak.
Két embert kéne megpróbálni beépíteni egy olyan posztra, ahol így is zsúfoltak vagyunk. Ráadásul Eriksen sem lenne 60 alatt. Ezt a Serit látta már valaki játszani? Nekem személy szerint komoly kételyeim vannak, hogy ő lenne a megoldás az egyik legfontosabb posztra.