Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A példádnak pont ellentmond,hogy Irina Sejk nem rég szültBob_Marley írta:De a barátnői is általában szupermodellek, s nem újdonság, hogy inkább így oldják meg a gyerekkérdést mint a nő kiessen a "pikszisből" a gyerek kihordás és felnevelés alatt. Nem azt mondom, hogy full természetes, mert nyilván a természetesen az, hogy teherbeesés-kihordás-nevelés, de elítélni nem tudom. Kicsit hasonló mint az örökbefogadás.
Lehet, csak furcsa, hogy elvileg mindig van brátnője, ergo a mondás szerint is, még a hülye is tud gyereket csinálni elv rá is igaz lehet.recrea írta: Vagyis egy "normális" társadalomban egy egyedülálló férfinak nem lehet gyereke?
Vagyis egy "normális" társadalomban egy egyedülálló férfinak nem lehet gyereke?visca el barca írta:fogalmam sincs h egy normális társadalomban egy egyedülálló ember hogy vehet magának pénzért 2 gyereket. biztos jó lesz nekik anya modell nélkül. mert ha legalább bevallaná h a fiúkat szereti és van párja még vhogy megérteném, de hogy egy egyedülálló embernek ilyet engedélyeznek az egy vicc.S.Agüero írta:A Marca szerint CR-nek ikrei születtek egy béranyától az USA-ban.
fogalmam sincs h egy normális társadalomban egy egyedülálló ember hogy vehet magának pénzért 2 gyereket. biztos jó lesz nekik anya modell nélkül. mert ha legalább bevallaná h a fiúkat szereti és van párja még vhogy megérteném, de hogy egy egyedülálló embernek ilyet engedélyeznek az egy vicc.S.Agüero írta:A Marca szerint CR-nek ikrei születtek egy béranyától az USA-ban.
Na vajon miért?!Nero. írta:CR miert csinálja ezt hogy állandóan béranyákkal csináltat gyereket? Szerintem ez kicsit durva, bár az egyértelmű hogy a pali nem tiszta.
Gondolom mindenfelé szét akarja szórni a kiváló génjeit, hogy mindenhol olyan hatalmas sportemberek szülessenek, akik majd belehajtják a helyi Koplárovicsot a gólba.CR miert csinálja ezt hogy állandóan béranyákkal csináltat gyereket? Szerintem ez kicsit durva, bár az egyértelmű hogy a pali nem tiszta.
ultrasur írta:Asensio, lehet kicsit elfogult vagyok, de amióta Raúl elment azóta várok egy tehetséges fiatal spanyol csatárra...LG írta: Ezek kik lennének?
A második Ronaldo. Oldalakat tudnék erről írni de a lényeg, Messi tehetségesebb futbalista(cselezés, összjáték stb.), de szerintem R7 nagyobb sportember, ehhez tartozik, a forma időzítés, a tavalyi híres cserepadról eldöntő gólt "rúgása", mert bizony, a portugál Koplárovics Béla ott azért baszta be úgy azt a gólt, mert Ronaldo belehajtotta... pl. szerintem Messi csak csöndben ült volna a padon. Idén meg Atma,Bayern,Juve 5 legfontosabb meccsen 10 gól... Év elején picit megijedtem mi lesz vele, de most magabiztosan tudom mondani, hogy 3-4 jó szezonja lehet még ezen a szinten, ha karmája is jó.
mindkét csapat örülhet, hogy van 1-1 ilyen játékosuk, és nagyon kíváncsi leszek az űrre, amit ők hagynak... (Ti szerintem ezt már Puyollal és Xavival már egy picit megtapasztalhattátok...)
Nyilván nem lehet mérni a jelenben. Majd 30 év múlva tudunk erről érdemben vitázni. Lehet kicsit eposziasan fogalmaztam meg a tavalyi döntő eseményeit, de az a beszéd a félidőben, az harcos hozzáállás nem csak a real és portugál fanokat érintette meg, de a focit alig ismerő arcokat is. Erről beszélt mindenki és a legnagyobb tisztelettel beszéltek erről.Cseri írta:Én értem,hogy a duplázás után nagyon fényes a reál jövő,de az,hogy a Hiszti nagyobb sportember lenne,azé' enyhe túlzás. Milyen mérőszám alapján? Kevesebb alkoholt fogyaszt? Kevesebbet spanglizik? Több zöldséget eszik?
Így szövődnek a legendák. A cserepadról rúgatott gólt a portugál Koplároviccsal. Eszem megáll.Messias2 írta:Eddig a mondatig tudtalak komolyan venni, sry.ultrasur írta: a tavalyi híres cserepadról eldöntő gólt "rúgása", mert bizony, a portugál Koplárovics Béla ott azért baszta be úgy azt a gólt, mert Ronaldo belehajtotta
Hát egy világ dőlt össze bennemMessias2 írta:Eddig a mondatig tudtalak komolyan venni, sry.ultrasur írta: a tavalyi híres cserepadról eldöntő gólt "rúgása", mert bizony, a portugál Koplárovics Béla ott azért baszta be úgy azt a gólt, mert Ronaldo belehajtotta
Eddig a mondatig tudtalak komolyan venni, sry.ultrasur írta: a tavalyi híres cserepadról eldöntő gólt "rúgása", mert bizony, a portugál Koplárovics Béla ott azért baszta be úgy azt a gólt, mert Ronaldo belehajtotta
Asensio és Cé gondolom.LG írta:Ezek kik lennének?Boldog vagyok, hogy Raúl után újra lehet igazi vezér spanyol csatárunk, ja és cseszettül örülök, hogy a generációjának talán legnagyobb sportembere itt játszik, és még fog sokáig
Ezek kik lennének?Boldog vagyok, hogy Raúl után újra lehet igazi vezér spanyol csatárunk, ja és cseszettül örülök, hogy a generációjának talán legnagyobb sportembere itt játszik, és még fog sokáig
mindjuk van benne valami, amikor sikertelenek voltak is ezt mondták.visca el barca írta:
sehol, ez náluk ilyen alap felsőbbrendűségi érzés
lásd pl neymarultrasur írta:2000. évek eleje óta megint a Real az a csapat, ahol mindenki játszani akar( kivéve s true Barca és Atleti szimpatizáns játékosokat.
sehol, ez náluk ilyen alap felsőbbrendűségi érzésMotaro írta:Ezt hol olvastad?
Ezt hol olvastad?ultrasur írta: ..büszke vagyok arra, hogy a 2000. évek eleje óta megint a Real az a csapat, ahol mindenki játszani akar
Nálunk pl a fér fórum azért imádkozik, hogy maradjon egyben a csapat, és max egy Bappe jöjjön. Ha megnézed az idei csapatunkat, akkor annak nagy része taktikus és relative olcsó igazolás volt: (Varane,Case,Kroos,Modric,Isco,Marcelo,Navas,Ramos,Asensio,Kove stb.) (Carvajal,Morata,LV,Nacho meg saját nevelés) Idén jó pár kölcsön játékos jön vissza.hajnesz írta:Addig nem szünik meg a "normál" szurkoló, amig mi próbálunk a realitás talaján maradni. Elég csak hallgatni a MU szurkolókat, vagy a Madridot... S lassan már magunkat is ide sorolom, mert a Barca szurkolók is ilyenek lesznek, a modern generáció, akik a triplázásokon nőttek fel, mindenképp. Itt van példának a tavalyi év, nem jött sztárigazolás, fél évig ezt olvastam mindenfelé, hogy igy ügyetlen a vezetőség, úgy ügyetlen az Enríííke, közben meg igazi szükség nem is volt sztárigazolásra tavaly (utólag okoskodni róla ugye nem ér). Idén bankot kell robbantanunk, mert egyszerüen be kell hozni a tavalyi lemaradást. Mondom mindezt úgy, hogy tisztában vagyok abban, hogy igazolni kell, de lehet igazolni okosan is, meg lehet úgy, mint az arabok. Ja, és mégvalami: Az élet nem igazságos, sose lesz annyi pénzünk, mint a Realnak, vagy a Citynek, ezzel együtt kell élni