visca el barca írta:Nero. írta:A City 40èrt noname kapust, a United idèn is 100 fölött fog eltapsolni....
kit érdekel. amúgy is hány címet nyertek az elmúlt években? bl-t, pl-t? bár tudom h nálad a pénz a világ közepe, úgyhogy megértem a Te álláspontodat is.
Azert ugy joval nagyobb az esely jobb csapatot epiteni ha van mibol epitkezni. A Barcaval kapcsolatban a megszerzett trofeak a legfontosabbak, de igen a mai vilagban nem art ha van zsetonod.
Meg baromi nagy álszentség is ez az egész, mikor ment saját nevelésből a bugi, addig telekürtöltük a világot, hogy mi bezzeg pénz nélkül nyerjük a címeket, csúnya a szomszéd Margit, most meg már nem érdekel senkit sem, csak sztárt vegyünk (mindegy honnan kaparjuk össze a pénzt, csak Verratti, vagy Coutinho legyen, és hasonlókra gondolok ). Túlságosan el lettünk kényeztetve az elmúlt bő 10évben, most meg egyeseknek nehéz visszaszokni a "normál" szurkolók világába, ahol vannak évek, ahol csak 1 kupát nyerünk, s néha vannak nálunk jobb csapatok is.
Ez a csapat meg mindig top 3 lehetne (meg igyis az amugy), ha csak egy kicist finomitank rajta. Nem arrol van szo, hogy vegyunk meg minndekit akinek jobb szezonja volt, hanem oldjuk meg a problemainkat. En szemely szerint csak egy Verrattit, egy Semedot meg egy Deulofeut akarok. Verrattit nem hiszem hogy magyarazni kell, uvolt hogy mennyire o kell ide. Jobbhatved is kell Semedo vagy egy hasonlo kaliber nem tul draga, Deulofeu meg egy 10es lenne de o nem olyan fontos Alcacer eleg lehet.
Es ha nalunk kisebb kluboknak van penze igazolni, akkor joggal varja el egy Barca szurkolo hogy ne soherkedjunk mar.
A visszaeses teljesen normalis dolog, "egyszer fent, egyszer lent", ugyanugy ahogy a sok megalaztatas utan eljott a Real ideje is, vagy nekunk a Rijkaard-korszak elott nagyon rossz sorsunk volt, de ennek a brigadnak van egy nagyon eros gerince meg minimum 3-4 evig ott kell legyunk az europai es a spanyol elitbe.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”