Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Amúgy egy ilyen égés után minimum lenne hogy felajánlom a lemondásom vagy leteszem a mezt.geridoss írta:És igen, én többet a válogatott közelébe sem engedném azokat, akik ilyen "játékot" képesek letenni a gyepre. Mert ez nem egy klubcsapat, ahová megvesszük az embert és zsoldosként játszogat, úgyis megkapja a heti fizut, hanem a nemzeti válogatott, ami Grosics szavait idézve a játékosnak hatalmas megtiszteltetés, és nem nekem, mezei szurkolónak kéne leborulni előtte, mert milyen jó, hogy beválogatták. Ilyet a világ nem látott még, csak nálunk.
Ha felveszed a válogatott mezt, akkor hajtsd ki a beledet is, máskülönben inkább le se írom, mert egy éves bannt kapnék érte.
Dzsudzsákkal is abszolút egyetértek, hogy teljesen egyedül maradt azok közül, akiknek valami fogalma is van arról, mit jelent válogatottnak lenni. Tény, nagyon rossz napot fogott ki ő is, de legalább ment, próbálkozott, még ha semmi se jött össze neki akkor is. Lehet őt is sok mindenért szapulni, de az akarása sokszor kiemelkedő a CSAPATBÓL (mert legtöbb esetben ő is messze áll az elvárható szinttől, de még így is magasan a legjobban akaró játékosunk, ami nem valami derűs jövőt jósol)
Összegzésképpen, ki lehet értékelni ezt a két meccset, és remélem egy életre elfelejti Storck (vagy aki lesz a jövőben a kapitány) ezeket a lélektelen senkiket. Az én hazámat ne képviseljék ilyen emberek.

Az általad idézőjelben tett szurkolók azok akiknek ehhez minden joguk megvan. Ők évek óta követik a csapatot mindenhova, minden egyes túrára elköltenek több száz ezer forintot illetve kivesznek több nap szabit csak azért, hogy a válogatott tagjai idegenben is kapjanak támogatást. Erre a játékosok ezt a lélektetlen mindenféle kreativitást nélkülöző játékot nyújtják egy olyan csapat ellen ahol egy 50 éves pocakos ember, egy postás,egy recepciós és egy olyan kapus játszik aki jóformán el se éri a felső lécet. Beállíthatod úgy mintha ezek holmi divat drukkerek lennének akik csak akkor tudják bíztatni a csapatot amikor megy a szekér, de ez nagyon messze áll a valóságtól. Igenis, hogy ezen az estén nem érdemelték meg a magyar címerrel ellátott mezt és teljesen jogos volt a szurkolók reakciója.S.Agüero írta:A szurkolók reakciója a szánalmas, mint ahogy a teljesítmény is, de én most nem arról beszéltem.
https://www.youtube.com/watch?v=H7w_EnkL7cA" target="_blank
Ez szerinted normális? Hatalmas szurkolók tényleg, főleg ez a "nő", aki ordibál a videóban...
Nem csak akkor kell szurkolni, mikor megy a csapatnak.
Van egy határ.
Nem a csapatot akarom védeni, mert kikapni Andorrától tényleg vicc, de ez a reakció még nagyobb szánalom. Tavaly nyáron mindenki hatalmas szurkoló volt, agyondícsérték őket, most meg megy a sárdobálás, taps.

Ezt sosem értettem. Ha megy a csapatnak, akkor lehet őket isteníteni, de ha bemutatunk egy ilyen még szánalmasnak sem nevezhető nagybetűs SEMMIT, akkor nem szabad szapulni meg elküldeni őket melegebb éghajlatra, mert 1 éve milyen jó volt nekünk?S.Agüero írta:Tavaly nyáron mindenki hatalmas szurkoló volt, agyondícsérték őket, most meg megy a sárdobálás, taps.
Nem értek veled egyet.Ez konkrétan szégyen és igen is érezzék már ők is hogy most szégyent hoztak a mezre. Persze egy két szurkolói kirihanás túlzás, bunkó és divatmajom, de emellett nem lehet elmenni. Senki nem azt várta, hogy kimegyünk és 5-0 de ilyen lélektelenül ötlettelenül játszani 60-70 percig aztán meg kapkodni mint akinek elment az esze, ez szégyen. Málta óta a legnagyobb!S.Agüero írta:Nézve a videókat a tegnapi meccsről, szánalmasak ezek a "szurkolók". Egy éve letérdeltek a válogatott előtt, most meg lehordják mindennek, van szint. Úgy látszik, túl nagy divat volt tavaly Magyar-szurkolónak lenni...![]()
Van igazság a kritikában, csak ez a szélsőségesség bántja a szemem.

Én aztán tavaly sem istenítettem őket, szimplán láttam fantáziát a játékunkban itt-ott. Viszont most ezen mit nem értesz? Kikaptunk egy Andorrától tétmeccsen. 2004 óta tegnap nyertek először tét meccsen, ez mi ha nem szánalmas?S.Agüero írta:Nézve a videókat a tegnapi meccsről, szánalmasak ezek a "szurkolók". Egy éve letérdeltek a válogatott előtt, most meg lehordják mindennek, van szint. Úgy látszik, túl nagy divat volt tavaly Magyar-szurkolónak lenni...![]()
Van igazság a kritikában, csak ez a szélsőségesség bántja a szemem.

Na de abba mi a látvány?.MessiNeymarSuarez írta:Hát igen..Itt kezdődik a probléma...MQuCsabi írta:Nem bele ölik a pénzt, hanem a látvány intézkedésekre. Azért az nem ugyan az.
Ha én azt mondom hogy a családra költöm a havi keresetemet, de valójában a "legősibb" szakmát űző hölgyekre(finoman fogalmazva), attól bizony nem lesznek a gyerekek sem okosabbak, sem tanultabbak, és a család sem fog jobban élni, nem elég csak mondani..
Hát igen..Itt kezdődik a probléma...MQuCsabi írta:Nem bele ölik a pénzt, hanem a látvány intézkedésekre. Azért az nem ugyan az.
Nem azzal van baj, hogy stadiont építenek, mert az is kell, hanem azzal, hogy az eszközökön kívül nem fordítanak az utánpótlás képzésre eleget, vagy nem akkora hangsúllyal, mint a stadionépítésre. Kb 10 - 15 évre teszem azt, amikor majd látszik valami és nem fog gondot okozni egy kijutás nemzetközi tornára.MQuCsabi írta:Nem bele ölik a pénzt, hanem a látvány intézkedésekre. Azért az nem ugyan az.
Attól mert kibővítik az MTK stadiont 10 000re attól még nem fognak megtanulni játszani. Itthon a korrupció melegágya a stadionépítés de felhúzhatnak bármennyit jobbak nem leszünk.csababarca írta:Nero, ne legyél már ostoba kérlek, nézd már meg mennyi pénzt ölnek a magyar kosárlabdába és mennyit a focira.
Meg mennyi hypeot kap egyik mennyit a másik. Hány csarnokot, pályát, akadémiát...közpénzt.
Néha egészen vérlázító dolgokat böfögsz ide be.
Andorra fociban kb mint Szváziföld kosárban. Így nézd ezt.