Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Az is bevállalható, hiszen sérülés nélkül nem hoz le szezont.Kubla9 írta:http://www.sport.es/es/noticias/barca/v ... sg-6093543 Hát igen,amíg ő nem lép az ügyben nehéz lesz bármit is csinálni. Olvastam valahol de szerintem kamu a hír hogy 3 feltételhez kötötte az átigazolását. Állandó kezdő,magas, fizetés,és harcban lenni a címekért.Kettő abszolút vállalható de az állandó kezdő az nem.
Erre lehetne megoldás Deulofeu. A tudásával nem igazán volt baj, sőt. A hozzáállása volt, ami kiverte a biztosítékot Luchonál. Valverdénél tiszta lappal indulhat és ha változtat a stílusán tényleg erősítés lehet és nem kell Dybalára elverni 80 milliót, hanem megszerezhető Verratti meg egy jh, ami valószínűleg Bellerín lesz. A többi poszton pedig megvagyunk.Eagle írta:Igy van, viszont a két szélső posztra egy ember valószinűleg elegendő lesz cserének, ő pedig nincs elveszve bal oldalon sem. A védőmunkája pedig jól jöhet mindkét oldalt.Chino írta: Arda távozása mit befolyásolna vele kapcsolatban. Munir alapvetően középcsatár és ha nem is ott játszott, akkor meg a jobboson volt. A kp meg méginkább irreleváns.
Max Paco távozása esetén lenne érthető a visszahozatala, amivel jobban is járnánk.
Igy van, viszont a két szélső posztra egy ember valószinűleg elegendő lesz cserének, ő pedig nincs elveszve bal oldalon sem. A védőmunkája pedig jól jöhet mindkét oldalt.Chino írta: Arda távozása mit befolyásolna vele kapcsolatban. Munir alapvetően középcsatár és ha nem is ott játszott, akkor meg a jobboson volt. A kp meg méginkább irreleváns.
Max Paco távozása esetén lenne érthető a visszahozatala, amivel jobban is járnánk.
Arda távozása mit befolyásolna vele kapcsolatban. Munir alapvetően középcsatár és ha nem is ott játszott, akkor meg a jobboson volt. A kp meg méginkább irreleváns.Eagle írta:Munir visszahozataláról nincs semmi hir? Arda távozása esetén adná magát, hogy visszatérjen, cserének valószinüleg lehozná azt a szintet amit a török.
Június végéig van megvásárlási opciója a Valenciának, de már közölték, hogy nem kell nekik. Szóval valószínüleg velünk kezdi meg az előszezont és Valverdéék eldöntik mi legyen vele.Eagle írta:Munir visszahozataláról nincs semmi hir? Arda távozása esetén adná magát, hogy visszatérjen, cserének valószinüleg lehozná azt a szintet amit a török.
Nem vagyok biztos benne, hogy ő ide akar jönni 5-6. számú csatárnak, és nem is nagyon tudom hibáztatni érte. Az új edző persze változtathat a dolgokon, majdnem mindenki tisztalappal indul, ha tényleg visszajönne, akkor még egy érdekes "csata" is kialakulhatna közte és Paco között, de mindkettő csak akkor férne el a keretben, ha tényleg 4 támadóval játszanánk jövőre. Ha pedig valaki megy kettejük közül, az aligha Alcácer lesz.Eagle írta:Munir visszahozataláról nincs semmi hir? Arda távozása esetén adná magát, hogy visszatérjen, cserének valószinüleg lehozná azt a szintet amit a török.
és ha bezárjuk a topikot, akkor nem fog felmerülni a katalán meg egyéb médiumokban több név? vagy mi?Nero. írta:Mert 8nap alatt mar több mint 10 név merült fel és ez csak rosszabb lesz.S.Agüero írta:Miért is kellene bezárni?
palesz talán vmelyik évben írta, hogy nyáron hány emberrel hoztak minket összeNero. írta:Mert 8nap alatt mar több mint 10 név merült fel és ez csak rosszabb lesz.S.Agüero írta:Miért is kellene bezárni?
Mert 8nap alatt mar több mint 10 név merült fel és ez csak rosszabb lesz.S.Agüero írta:Miért is kellene bezárni?
Bobnak meg igaza volt abban hogy lehet bekéne zárni ezt a topicot. Régen sokszor volt rá példa.csdewl írta:https://twitter.com/HectorBellerin/stat ... 5194435584" target="_blankS.Agüero írta:
RAC1 | A Barça megállapodott Hector Bellerinnel. Ezek után már csak az Arsenallal kell egyezségre jutni.
https://twitter.com/HectorBellerin/stat ... 5194435584" target="_blankS.Agüero írta:
RAC1 | A Barça megállapodott Hector Bellerinnel. Ezek után már csak az Arsenallal kell egyezségre jutni.
4-2-3-1-ben az elsődleges poszt a jobbszélső lesz, ugyanis oda jelenleg egyetlen szintet megütő játékosunk sincs.looka írta:Egyébként, ha kiveszem a pénz részét, ami engem annyira nem szokott érdekelni, és csak egymás mellé tenném a két játékost, akkor Costával nyilván beljebb lennénk.visca el barca írta:majd dölöfu megoldja![]()
![]()
![]()
![]()
De, ha mondjuk azt mondják nekem, hogy megvessszük Costát 30-ért, plusz Serit 40-ért vagy megvesszük Deulofeut 12-ért, plusz Verrattit 70-ért, akkor nem kérdés, melyiket választanám... Arra akarok kilyukadni, hogy ha Costa vételára befolyásolja Verratti érkezését, akkor nálam a kp. az elsődleges poszt, ahova igazolni kell, oda jöjjön inkább az "A" megoldás, és ne fordítva.
Egyébként, ha kiveszem a pénz részét, ami engem annyira nem szokott érdekelni, és csak egymás mellé tenném a két játékost, akkor Costával nyilván beljebb lennénk.visca el barca írta:majd dölöfu megoldja![]()
![]()
![]()
![]()
majd dölöfu megoldjalooka írta:Nem tudom, ez úgy jól is néz ki, meg nem is. Costa nekem olyan semmilyen sokszor, jól cselez alapvetően, de rengeteg homály megoldása meg visszapassza van, szerintem a védelmeket nem ő fogja megbontani, őszintén szólva nem óriási előrelépés Rafinhához képest, de legalább reális az ára.