https://m.facebook.com/hungarobarca/pho ... =bookmarks" target="_blank
sziasztok! ti mit gondoltok verrattirol? nem mondhatnam, hogy nagyon sok psg meccset lattam, de amikor neztem, szamomra meggyozo volt a jateka. kellokeppen technikas jatekos, szerintem nem lenne problema a beikkeszkedesevel hosszútávon. Agilis, fejben es fizikailag is gyors játékos, aki tud hajtani, lehet ra boven vedekezo feladatokat bizni, de ugy gondolom elore jatekban is hozna azt ami nekünk kell. busquets lassusagat szerintem remekul kompenzalna.
"stilust" nem tudna adni a kozeppalyanak, nem tudna egy Iniesta helyebe lepni, de kellokeppen univerzalis jatekosnak tartom, busquetsel szerintem a vedekezo feladatokat meg tudnak oldani, de egy igazan kreativ kozeppalyast en meg mindenkepp vennek (persze verratti sem biztos meg) cutinho talan kepes lenne atvenni Iniesta szerepet, vagy Thiago (istenem mekkora hiba volt ot elengedni)
rakitic igy kiszorulna a kezdobol, de a szemelyeben minosegi csere emberunk lenne, aki tudna javitani a játékunkon, nem ugy, mint azok akiket iden Lucho be tudott dobni, ha egett a haz.
ha erkezne két ilyen kaliberu jatekos a kozeppalyara es mas igazolásunk nem is lenne, szerintem azzal a legnagyobb gond meg lenne oldva. vedelem kicsit rovid, de alapvetoen minőségi jatekosok alkotjak, elol szinten megvagyunk. egy egy megbízható kiegeszitoember persze elférne elol is, hatul is meg