Bob_Marley írta:Szerintem ez forradalmasítás, amit ők véghez visznek mostanában, 3 btb ember középre. Azt hogy élből elutasítjuk az szerintem nem helyes, főleg mint írtam erre fele mennek csapatok.
na de Caset te pl btb-nek tartod? vagy Bakayokot?
vagy pl Busquetset?
nekünk egy sincs igazából, 3at meg nem fogunk hipphopp venni.
3 btb okés, de egy sincs nekünk. Busquetsre se Rakiticra nem lehet ezt a szerepkört ráerőltetni.
Hidd el, a realnal lenne 3 Case emberke, akkor most nem lennének bl győztesek, hiába juttatja előre Casemiro is a labdát.
Abból kell kiindulni, hogy van egy Busquets a kp-n. Akit nem fognak onnan kitessékelni, elég valószínátlennek tartom. A stílusát figyelembe véve kell kp-t venni, vagy rendszert csinálni.
Jöhet tőlem ütő középre, de minimum elvárás, hogy gyors legyen. Mert két lomha ember a kp-n ma egyszeráen nem fér bele.
és tudom, jön hogy mással lehet a lassúságot kompenzálni, de igazából nem lehet. ma már nem.
és iutt nem sprinterekre gondolok, hanem lendületre, 10-15 méteren legyen sebesség.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."