Én viszont nem értek egyet palesz77 gondolatával, mert a nőhetne a repertoár is, plusz elég csak a mostani BL-t vagy hozhatnám az EB-t is példának, kemény b2b középpályások kulcsfigurák voltak csapataikban. Azt mondjuk Kanté a spanyolok ellen kevésbé villogott, nem érzem fairnek egy meccs kiragadást a PL legjobb játékosával és a franciák szereplésével szemben.
Ezek nem ügyetlen játékosok, odatudják tenni előre is a labdát. Az megvan, hogy Casemiro a Bayern ellen vagy az Atletico ellen a gólokban mind nagyon kviette a részét, szélre kitett labdával, góllal, oldalról gólpasszal.
És azt se felejtsük mennyire kulcskérdés a labdát fent megszerezni és ezek a játékosok eben is nagyon erősek. Plusz fejpárbajok, amivel meccset lehet hozni. Nzonzi az egész spanyol liga legjobban fejelő embere, olyan érték mint ha bármilyen más dolgot kiemelnénk, ilyennel meccset, kupát lehet nyerni. Nem sérülne itt semmi, csak mellé lenne olyan plusz dolog, amivel az ellenfelek rendelkeznek mi kevésbé. Azt mondjátok a Real nem korszakos csapat, szerintem sem, mert nálam ahhoz bajnokságok kellenek, hármat behúzni pl zsinórban, de a játék, amit idén bemutattak az bizony nagyon is újító és lehet mondani korszakos. Nem látványos, de nem is erről szól a foci, ellenben olyan fizikai erőről tettek tanúbizonyságot, hogy bedaráltak szó szerint mindenkit.
És egy xy ember személyében csak valamiféle erre reagálás is lehetne. A szavazással nagyon egyet értek, mert nem a támadással volt a gond, hanem a védekezéssel, a puhánysággal. Nem pofázásba kell nagy fiúnak lenni.
És a védekezésből jön a támadás is, ezért nagyon örülök Valverdének is, mert az ő Bilbaója kemény volt, szervezett volt. Én még azon is elméláztam, hogy pl Laporte Martinez tök mindegy ki hátra és Umtiti Pique-XY elé. Gyertek, megeszünk titeket reggelire.