Stalkyard írta:Most komolyan. Mi a bánatost látnak ezek ebben a Bellerínben? Hát még az Arsenalban sem volt kezdő a vége felé, úgy tudom. Ha idehozzák ilyen 40-50 milliókért, akkor csak gratulálni tudok, a kp-ra meg remélem jön megint egy félmegoldás. Úgy látom mindent megteszünk továbbra is, hogy a Madrid zsákszára nyerje a címeket.
"Masia múlt", én 100%-ig biztos vagyok benne, hogy ennyi az, ami miatt ennyire őt hajtjuk évek óta. Pedig közben ő vígan
tol ilyeneket amikor épp úgy érzi, hogy maradna, necces időszakokban persze rögtön finomít. Nem örülnék neki, finoman szólva se, de ha már tényleg ő jön, akkor remélem ő is érzi, hogy rohadt sokat kell törlesztenie, és 110%-ot nyújt végig..
TripleH írta:Személy szerint En ennek örülnék a legjobban, láthattuk idén mennyit ad egy casemiro ha körülötte zsenik vannak. Másrészt így hátha megszabadulunk agtol.
Csak nem kéne elfelejteni, hogy körülötte a középpályán is zsenik vannak. Meg lehet nézni a Real 1. és a 3. gólját is a Juve ellen, Modric és Kroos nem kicsit alakítottak mindkettőnél. Ha már jön is pitbull, én semmiképp sem olyat hoznék, aki nyomás alatti játékban csak elfogadhatót tud hozni. Fene megette akkor a csodanégyest elől, ha egy Sociedad féle csapat ellen se tudjuk már nekik eljuttatni a labdát. Vagy innentől Suárezre ívelgetünk majd, esetleg totál elmegyünk széljátékra, de akkor meg Messi középre hozása lesz értelmetlen, ha fele annyi labdát kap ott.
Én nem örülnék ilyen szintű változtatásnak. Van egy stílusunk, most döcög vele a szekér, mert rengeteg porszem van a gépezetben. Szerintem nem az lenne a megoldás, hogy lecseréljük a mostanit, hanem hogy kijavítjuk a hibákat, de azt tudom, hogy sokan nem így vélekednek. Pedig szerintem nem jó dolog elhagyni azt az utat, ami a sikerre vitt minket, és az én olvasatomban egy Dembélé+Bakayoko csomag ezt jelentené.
Baromi kíváncsi leszek erre a nyárra az biztos, de ezt is mondtam már ezerszer.
u.i.: Amúgy ezek a pitbull típusú játékosok szerintem nagyon túl vannak misztifikálva. Egy Verratti vagy Dahoud ugyanúgy nagy védőmunkát letesz, de mellé értik is a játékot. Kantét meg nem sokat láttam tény, de most amikor az Arsenal egy jó szisztémával és egy brillírozó Özil-SÁnchez duóval ment ki, vagy amikor a Spanyolok a lassú Busival az élen ellenük tolták, csak kereste a bogyót, és simán lejátszották a pályáról. Még mindig az ész kéne legyen az első szerintem, a Juvéban is ott van Pjanic, a legjobbjuk volt, ellenünk is, keményen játszott, mégse pitbull. De nélküle még annyira se ment volna nekik a játék mint ahogy - első félidőben mondjuk kifejezetten jók voltak -, pedig ott aztán meg van komponálva a csapatjáték. Nálunk ilyen nem lenne, ebbe szinte biztos vagyok, sokkal jobban hagyatkozunk majd az egyéni megoldásokra, mint a Real is teszi. Csak zsenik nélkül ez nem túl nyerő felállás..