Bob_Marley írta:Dembele rohadt nyers, akkor már inkább Deulofeu, pedig őt aztán totál nem kedvelem.
A három védős felállásban meg Alba megszívná valóban, ami nagyon nagy luxus lenne. Posztján topnak számító embert nem szabadna eltékozolni, főleg a legjobb korában, teszem azt egy nyers Dembeléért vagy másért.
Szerintem ebszolút nem az a gond, hogy nyers, lévén egy 20 éves gyerekről beszélünk, viszont én ahogy Nero is említette a posztját nem látom. Elég kompatibilis az biztos, tkp-ként is eljátszik, de nem a jobbszél az elsődleges posztja. Középpályán, ahol szokott játszani, kioltanák egymást Messivel és védekezésben egy MSN+Dembelét két csúcsnéger sem bírná ki. Úgy szaladnának át rajtunk a kiscsapatok, mint a huzat.
Akkor sokkal inkább értelme lenne megtartani Rafinhat aki kp-n is és jobbszélen is bevethető, nem mellesleg a védekezésből is kiveszi a részét.
Szerintem a 4-3-3-on Valverde sem nagyon akar változtatni és nem is igazán kell. Idén sem a felállással volt a gond, hanem, hogy hiányzott oda minőségi ember. Amikor Ini kipihenten sérülés nélkül be tudott szállni, olykor a régi időket idézte. Plusz a jh, ami borzasztó sarkallatos volt, Messi is sokszor már a saját tizenhatosig jött vissza.
Rakitic és Busquets sem felejtett el focizni. A horvátnak szinte végig egészen más poszton kellett teljesíteni. Gomessel a másik oldalon gyakorlatilag át kellett menni tkp-ba úgy hogy meg kellett volna oldani a mögötte lévő űrt. Ez nem ment neki. Nem tudta kihozni az erősségeit, ami korábban kirobbanthatatlanná tette.
Semedonak baromira örülnék. Jó lenne minél hamarabb lefixálni és akkor lehetne koncentrálni elsyősorban a ballaszttal. A portugállal ráadásul egy újabb emberrel bővülne a kp. Egy SR-Rakitic-Ini trió simán elég lehetne, ha érkezne egy kezdő szintű középpályás. Minőségileg és mennyiségileg is meglennénk, plusz még Alenanak is lehetne helye.
Így, hogy új edző van szerintem nem lenne akkora blama Gomest elpaterolni egy év után. Betudható annak, hogy mással képzeli el a jövőt Valverde és pont. Így kijöhetne akár 50-60 millió is eladásokból, ha a mi átigazoláspolitikánkat vesszük alapul.