davi10 írta:Hát én valamiért nem érzem úgy, hogy nagyon megérdemelték volna. Szokásos BL sorsolás, ahol egyedül az Atletico ellen volt nehezebb dolguk (ugye a Bayern ellen Kassai elintézte nekik).
Nem azért, mert BL-t nyertek, de ez az idei csapat nekem Mourinho óta a legundorítóbb Real Madrid. És ez tényleg nem irígység, a tavalyi BL győzelmükre egy rossz szavam nem volt, de ez az idei sztori nálam nagyon undorító.
A bírói segítségekkel, az utolsó fordulóban a Malaga által leadott meccsel nekem ez egyáltalán nem egy európát szétverő bajnokcsapat...
Neked a tavalyi szezonjuk rendben volt a röhejes sorsolásukkal, meg a szokásos döntőbeli lesgóljukkal? Az idén legalább valóban izmos csapatokkal játszottak, még ha nyilván sokszor kellett a szerencse is (kinek ne kéne?). Ennek ellenére most nagyon egyben voltak, sokkal inkább, mint tavaly, amikor legtöbbször Ramos húzta ki őket a bajból. Ne csináljunk már úgy, mint annak idején a pólócsapatunkkal, amikor évekig szajkóztuk, hogy mi vagyunk a legjobbak, a szerbek pedig nem is annyira jók, csak mákjuk van. Csak közben ők sorban nyerték a trófeákat, mi meg csak álmodoztunk. Reagálni, fejlődni kell, nem magyarázni.