Nero. írta:
"A Real? Az ugyse lesz ott!"
De jo érzés erre kelni meg mindenhol a Realt látni

pedig pont te is ezen a véleményen voltál.
visca el barca írta:kaptam pár privátot, csak a címeket másolom be, a tartalmakat nem olvastam el:
"hajléktalan ...."
"remélem ezek után majd anyá*at fogob ...." non-stop"
"akkora .... kaptál a torkodba hogy két hétig csak okádni fogsz"
és még vagy 3-4 ilyen.
a szint meg van.
hagyd őket, ott is megvannak a normálisak, viszont ezekből is látszik, hogy semmivel nem különbek, mint ahogy hangoztatják páran.
Rivaldo11 írta:
Azt én sem látom, játékban mi alapján javulnának. Ezt a csapatot már számtalanszor szétszedtük Ronaldostol, Benzemástol, Ramosostul...semmi varázslat nincs bennük, egyszerűen nagyon akarnak nyerni. Nálunk sokkal sokkal jobban. És mivel nagyon belterjes lett az egész BL, eleve max 4 ( 3...) csapatnak van igazi sansza, ez ki is emeli őket.
leírtad a kulcsmondatot. igen, MI szétszedtük őket, más nem tudja, senki más. ezt írtam már szeptemberben is, hogy a bl-t simábban behúzzák, mint tavaly, hacsak velünk nem kerülnek össze. Bár idén nem biztos, hogy lett volna sanszuk. De ellenünk még mindig van bennük gát, egyik más csapat ellen sincs meg ez.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."