csababarca írta:leírtad a kulcsmondatot. igen, MI szétszedtük őket, más nem tudja, senki más. ezt írtam már szeptemberben is, hogy a bl-t simábban behúzzák, mint tavaly, hacsak velünk nem kerülnek össze. Bár idén nem biztos, hogy lett volna sanszuk. De ellenünk még mindig van bennük gát, egyik más csapat ellen sincs meg ez.
Agyaltam ezen a korszakos dolgon amit este beszéltünk, és szerintem ezért nincs meg bennem ez az érzés annyira. Mert minket még nem tartottak úgy rettegésbe igazán hosszútávon - Clásicocra gondolok most. A legutóbbi nagy verés a 3-1 volt amit kaptunk szerintem, de abban az évben tripláztunk, szóval az elveszi kicsit az élét.
De ezt nyilván csak Barcásként látom így, és tartom olyan fontosnak, szóval jó eséllyel igazad lesz abban, hogy ez is korszakos csapatként lesz számontartva - belegondolva jogosan is, főleg ha még jövőre is nyernek több kupát. Bár hogy azok közül is a szűk elitbe kerüljenek, még egy szintet lépniük kell szerintem, de elnézve mi folyik ott 1,5 éve, lehet menni is fog nekik. Meglátjuk, remélem azért Valverde és Messiék olyan csapattá érnek jövőre, hogy ezt nem hagyjuk nekik!