Hát ha Dembélé nem az, akkor nem tudom Mpabben kívül van-e tehetséges tini..Feast4 írta:Most igazán nagy poteciállal bíró jó jobbszélső nem is nagyon jut eszembe.

Hát ha Dembélé nem az, akkor nem tudom Mpabben kívül van-e tehetséges tini..Feast4 írta:Most igazán nagy poteciállal bíró jó jobbszélső nem is nagyon jut eszembe.
Most igazán nagy poteciállal bíró jó jobbszélső nem is nagyon jut eszembe.visca el barca írta:sőt, ha valverde inkább a 4-2-3-1-et akarja játszatni, akkor ezerszer nagyobb szükség van egy jó jobbszélsőre mint verrattira... igaz túl nagy választék nincs, bernardo silva jó lett volna, de hát a city elvitte, ilyen mahrez félékkel meg nem leszünk beljebb. talán olyan játékosok bepróbálhatóak lennének aki elvileg bal oldalon nyomták idén, de a jobboson is tudják, d. costa, carrasco, dembelé meg még ki tudja még kik
Nagyon fiatal, képességei alapján bőven kezdő színtű, szerintem a Dortmundból ki is mozdítható és nekem úgy tűnik nagyon fejlődőképes.Egy próbát lehet megérne.palesz77 írta: Mondjuk jelenleg ezt Dembélére is el lehet mondani szerintem, de nála látom a potenciált, hogy ezt kinövi. Aztán lehet nem, de 20 évesen sokan voltak szertelenek, aztán nőtték ki, a tehetség viszont adott, nem is kicsit.
Már jöhet.Az MU-ban volt elsőre onnan nem jöhetett hozzánk.Az volt a szerződési kitétel ha spanyolba megy az MUBól elővásárlási joga van a Realnak, vagy valami óriási pénzt kell lerakni.Nero. írta:Di Mariat nagyon adnám. 4-3-3ba is jo lenne Iniesta helyére, ott tenyleg hatalmasat játszott 14ben de nem fogja elengedni a PSG sajna. Meg állítólag a Barcába nem jöhet a Real miatt.
az elején gyorsan lövünk egyet, aztán lepörgetjük az órát. Bobnak már a 3. milyen meccsen akkora orgazmusa lesz, hogy infarktust kaprecrea írta:Hol kell aláírni, h jövőre minden meccset 1-0-ra nyerjünk?Feast4 írta:Van egy rémes állnom, hogy most Valverdevel elindul egy gyönyörű 1-0-ra hozzuk a meccseket és ennyi.Szerintem az igazolásoknál meglátjuk...
Kb. '94 óta ismerem a Barcát, ez a csapat genetikailag képtelen az 1-0-okra. Amúgy az egyik legszebb eredmény, de mindegy.
recrea írta:Hol kell aláírni, h jövőre minden meccset 1-0-ra nyerjünk?Feast4 írta:Van egy rémes állnom, hogy most Valverdevel elindul egy gyönyörű 1-0-ra hozzuk a meccseket és ennyi.Szerintem az igazolásoknál meglátjuk...
Kb. '94 óta ismerem a Barcát, ez a csapat genetikailag képtelen az 1-0-okra. Amúgy az egyik legszebb eredmény, de mindegy.
Hol kell aláírni, h jövőre minden meccset 1-0-ra nyerjünk?Feast4 írta:Van egy rémes állnom, hogy most Valverdevel elindul egy gyönyörű 1-0-ra hozzuk a meccseket és ennyi.Szerintem az igazolásoknál meglátjuk...
hát ha azt nézzük, hogy a másik opció dölöfu a 4-2-3-1 jobb szélére akkor inkább di mariacsababarca írta:mondjuk haljak meg, ha tudnánk bele agyat verni, még erősítés is lehetne.visca el barca írta:
közben messi már di mariat győzködi h jöjjön ide
Sose felejtem el 2014 tavaszát, akkor a madridi bl siker fő kovácsa volt a kp-n.
Tanítsák meg Ardat pálcikával enni és dumálják meg, hogy menjen Kínába. Nem kell cifrázni!visca el barca írta:a hírek szerint nagyon kell a stábnak, ha végül is ő jön akkor mind1, csak ne fizessünk érte egy valag pénzt. fogalmam sincs mennyi lenne a reális, de nagyon max egy arda+10... ennyiért viszont nem fogják adni..palesz77 írta:A spanyolok szerint ráadásul Bellerínbe vonnánk be, hogy olcsóbb legyen. Alakul ez..
mondjuk haljak meg, ha tudnánk bele agyat verni, még erősítés is lehetne.visca el barca írta:
a hírek szerint nagyon kell a stábnak, ha végül is ő jön akkor mind1, csak ne fizessünk érte egy valag pénzt. fogalmam sincs mennyi lenne a reális, de nagyon max egy arda+10... ennyiért viszont nem fogják adni..palesz77 írta:A spanyolok szerint ráadásul Bellerínbe vonnánk be, hogy olcsóbb legyen. Alakul ez..
Tehát 60 helyett 59-et kérnek csak Bellerinértpalesz77 írta:A spanyolok szerint ráadásul Bellerínbe vonnánk be, hogy olcsóbb legyen. Alakul ez..
hát az 5 kevésbé lepne meg mint a 30visca el barca írta:gyorsan olvastam a kommentet és azt olvastam a végén, hogy "de nagyon meglepődöm ha ötkörül kapunk érte"MesQueUnClub írta:Az Arsenal megegyezett Arda Turannal az átigazolás részletiről. Az Ágyúsok mindössze a Barcelonával kell, hogy megállapodjának a transzfer áráról. [ElDesmarque]
Az értéke 28 de nagyon meglepődöm ha akörül kapunk érte...lesz az 10 is meglásd...
![]()
továbbra is kétlem h wengernek egy ennyire lassú játékos kellene előre. elég neki özil lötyögése...
gyorsan olvastam a kommentet és azt olvastam a végén, hogy "de nagyon meglepődöm ha ötkörül kapunk érte"MesQueUnClub írta:Az Arsenal megegyezett Arda Turannal az átigazolás részletiről. Az Ágyúsok mindössze a Barcelonával kell, hogy megállapodjának a transzfer áráról. [ElDesmarque]
Az értéke 28 de nagyon meglepődöm ha akörül kapunk érte...
Szerintem pont ezért van tévesen megitélve mondjuk Suarez teljesitménye is nálunk, hogy ne legyek teljesen OFF. Mi sem azért vettük Suarezt, hogy gólpasszokat adjon, meg 3védőt kicselezve rúgjon gólokat- akkor egy Neymar tipusú ember játszana a helyén is. Mindkettőjüktől (Suarez, Higuain) a gólokat várják az emberek, az megint más kérdés, hogy az egyik ért egy kicsit máshoz is, mig a másik nem, viszont ezt Higuainról tudta mindenki már a Real korszaka óta, hogy ő a játékban egy faék, neki a góllövés megy, minden másban átlagon aluliTripleH írta: Nem akarok offolni, de ezt még leírom róla. Higu egy 90 millió eurós csatár és 1 v 1ben senkit nem tudott tegnap megverni, de megkockáztatom 1 kezemen össze tudnám számolni, hogy hány olyan passza volt, ami után nem a realnál volt a labda 3mpel késöbb. Ez az őt ki kell szolgálni dolgot hagyjuk. Ráadásul nem divatról van szó, hanem egyszerűen zsigerileg ez az ember képtelen épkézláb teljesítményre egy döntőn.
Ez nem az ő feladata a Juventuson belül, hanem Dybaláé, illetve Cuadradóé, de ha már igy nézzük, Messi is egy cudar rossz focista, mert elég rossz %-ban nyeri a fejpárbajokat csatár létére.1 v 1ben senkit nem tudott tegnap megverni
Higuainnak az Atleticoban kellene fociznia.TripleH írta:Nem akarok offolni, de ezt még leírom róla. Higu egy 90 millió eurós csatár és 1 v 1ben senkit nem tudott tegnap megverni, de megkockáztatom 1 kezemen össze tudnám számolni, hogy hány olyan passza volt, ami után nem a realnál volt a labda 3mpel késöbb. Ez az őt ki kell szolgálni dolgot hagyjuk. Ráadásul nem divatról van szó, hanem egyszerűen zsigerileg ez az ember képtelen épkézláb teljesítményre egy döntőn.hajnesz írta:..