Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
És?ferninho írta: de az megint lemaradt, hogy ez CR egyik jó haverjának az instája és ő rakta ki a képet.
Belájkolta, de az megint lemaradt, hogy ez CR egyik jó haverjának az instája és ő rakta ki a képet.markionni írta:Mielott felhuzod magad lehet erdemesebb lenne tenylegesen rakeresni a kepre es megnezni hogy belajkolta-e.
Agyonnyerte magát, de még mindig kisebbségi komplexusos a pali. Ennyi a magyarázat.Nero. írta:Remelem ezeket Masiptol Suárezig mindenki nézi és jövőre harapósabban megyunk neki a szezonnak...
Amugy CRtöl ez semmi, világ életébe önimádó volt a pali szerintem ő elso sorban a saját maga dicsőségéért küzd, viszont mostanàban a csapatai jól járnak vele.
Az EB után is azt mondta hogy "Finally I won something for Portugal too", pedig van annyira jó az angolja hogy tudja hogy oda egy "with"et is betehetett volna.
De szerintem ha nem lenne ennyire magabiztos akkor nem is lenne ennyire sikeres. Amikor meg elfogy az önbizalom akkor van az hogy egy labdát se tud átvenni.
Saját nevedet elkezdeni skandálni.. Hát, nem tudom.ferninho írta: Ja, borzasztó, hogy elkezdte énekelni azt amire rákezdtek a szurkolók, micsoda bűn...
Ja, borzasztó, hogy elkezdte énekelni azt amire rákezdtek a szurkolók, micsoda bűn...Messias2 írta:Mondjuk ezt azért picit szánalmasnak érzem.
Pedig kifejezetten jol kezdett a Juve, volt is egy Navas bravúr meg pár Juve próbálkozás. A Real golja a semmiből jött, utána mondjuk elszórakoztak pár veszèlyes kontrát de a félidő 1-1 reális volt.visca el barca írta:én egy percet nem láttam a meccsből, de hetekkel ezelőtt megmondtam, hogy törvényszerű lesz, hogy a legfontosabb meccsen fogják összekulázni magukat.Nero. írta:teljesen megvoltak illetődve
@veb: Ha mást nem is, de mandzsu gólját nézd meg, az nagyon szép volt.visca el barca írta:én egy percet nem láttam a meccsből, de hetekkel ezelőtt megmondtam, hogy törvényszerű lesz, hogy a legfontosabb meccsen fogják összekulázni magukat.Nero. írta:teljesen megvoltak illetődve
én egy percet nem láttam a meccsből, de hetekkel ezelőtt megmondtam, hogy törvényszerű lesz, hogy a legfontosabb meccsen fogják összekulázni magukat.Nero. írta:teljesen megvoltak illetődve
Neked a tavalyi szezonjuk rendben volt a röhejes sorsolásukkal, meg a szokásos döntőbeli lesgóljukkal? Az idén legalább valóban izmos csapatokkal játszottak, még ha nyilván sokszor kellett a szerencse is (kinek ne kéne?). Ennek ellenére most nagyon egyben voltak, sokkal inkább, mint tavaly, amikor legtöbbször Ramos húzta ki őket a bajból. Ne csináljunk már úgy, mint annak idején a pólócsapatunkkal, amikor évekig szajkóztuk, hogy mi vagyunk a legjobbak, a szerbek pedig nem is annyira jók, csak mákjuk van. Csak közben ők sorban nyerték a trófeákat, mi meg csak álmodoztunk. Reagálni, fejlődni kell, nem magyarázni.davi10 írta:Hát én valamiért nem érzem úgy, hogy nagyon megérdemelték volna. Szokásos BL sorsolás, ahol egyedül az Atletico ellen volt nehezebb dolguk (ugye a Bayern ellen Kassai elintézte nekik).
Nem azért, mert BL-t nyertek, de ez az idei csapat nekem Mourinho óta a legundorítóbb Real Madrid. És ez tényleg nem irígység, a tavalyi BL győzelmükre egy rossz szavam nem volt, de ez az idei sztori nálam nagyon undorító.
A bírói segítségekkel, az utolsó fordulóban a Malaga által leadott meccsel nekem ez egyáltalán nem egy európát szétverő bajnokcsapat...
Jó azért idén, ne a sorsolásra fogjuk már, erőből megnyerték ezt most, a döntőben a második félidőben pedig leiskolázták a juvét. Casemiro helyett folyamat a legtöbb madridista a kis horvátot követelte a kezdőbe, de tessék az ő gólja roppantotta össze a juvét, azért vicces ez.davi10 írta:Hát én valamiért nem érzem úgy, hogy nagyon megérdemelték volna. Szokásos BL sorsolás, ahol egyedül az Atletico ellen volt nehezebb dolguk (ugye a Bayern ellen Kassai elintézte nekik).
Nem azért, mert BL-t nyertek, de ez az idei csapat nekem Mourinho óta a legundorítóbb Real Madrid. És ez tényleg nem irígység, a tavalyi BL győzelmükre egy rossz szavam nem volt, de ez az idei sztori nálam nagyon undorító.
A bírói segítségekkel, az utolsó fordulóban a Malaga által leadott meccsel nekem ez egyáltalán nem egy európát szétverő bajnokcsapat...