Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
a hírek szerint nagyon kell a stábnak, ha végül is ő jön akkor mind1, csak ne fizessünk érte egy valag pénzt. fogalmam sincs mennyi lenne a reális, de nagyon max egy arda+10... ennyiért viszont nem fogják adni..palesz77 írta:A spanyolok szerint ráadásul Bellerínbe vonnánk be, hogy olcsóbb legyen. Alakul ez..
Tehát 60 helyett 59-et kérnek csak Bellerinértpalesz77 írta:A spanyolok szerint ráadásul Bellerínbe vonnánk be, hogy olcsóbb legyen. Alakul ez..
hát az 5 kevésbé lepne meg mint a 30visca el barca írta:gyorsan olvastam a kommentet és azt olvastam a végén, hogy "de nagyon meglepődöm ha ötkörül kapunk érte"MesQueUnClub írta:Az Arsenal megegyezett Arda Turannal az átigazolás részletiről. Az Ágyúsok mindössze a Barcelonával kell, hogy megállapodjának a transzfer áráról. [ElDesmarque]
Az értéke 28 de nagyon meglepődöm ha akörül kapunk érte...lesz az 10 is meglásd...
![]()
továbbra is kétlem h wengernek egy ennyire lassú játékos kellene előre. elég neki özil lötyögése...
gyorsan olvastam a kommentet és azt olvastam a végén, hogy "de nagyon meglepődöm ha ötkörül kapunk érte"MesQueUnClub írta:Az Arsenal megegyezett Arda Turannal az átigazolás részletiről. Az Ágyúsok mindössze a Barcelonával kell, hogy megállapodjának a transzfer áráról. [ElDesmarque]
Az értéke 28 de nagyon meglepődöm ha akörül kapunk érte...
Szerintem pont ezért van tévesen megitélve mondjuk Suarez teljesitménye is nálunk, hogy ne legyek teljesen OFF. Mi sem azért vettük Suarezt, hogy gólpasszokat adjon, meg 3védőt kicselezve rúgjon gólokat- akkor egy Neymar tipusú ember játszana a helyén is. Mindkettőjüktől (Suarez, Higuain) a gólokat várják az emberek, az megint más kérdés, hogy az egyik ért egy kicsit máshoz is, mig a másik nem, viszont ezt Higuainról tudta mindenki már a Real korszaka óta, hogy ő a játékban egy faék, neki a góllövés megy, minden másban átlagon aluliTripleH írta: Nem akarok offolni, de ezt még leírom róla. Higu egy 90 millió eurós csatár és 1 v 1ben senkit nem tudott tegnap megverni, de megkockáztatom 1 kezemen össze tudnám számolni, hogy hány olyan passza volt, ami után nem a realnál volt a labda 3mpel késöbb. Ez az őt ki kell szolgálni dolgot hagyjuk. Ráadásul nem divatról van szó, hanem egyszerűen zsigerileg ez az ember képtelen épkézláb teljesítményre egy döntőn.
Ez nem az ő feladata a Juventuson belül, hanem Dybaláé, illetve Cuadradóé, de ha már igy nézzük, Messi is egy cudar rossz focista, mert elég rossz %-ban nyeri a fejpárbajokat csatár létére.1 v 1ben senkit nem tudott tegnap megverni
Higuainnak az Atleticoban kellene fociznia.TripleH írta:Nem akarok offolni, de ezt még leírom róla. Higu egy 90 millió eurós csatár és 1 v 1ben senkit nem tudott tegnap megverni, de megkockáztatom 1 kezemen össze tudnám számolni, hogy hány olyan passza volt, ami után nem a realnál volt a labda 3mpel késöbb. Ez az őt ki kell szolgálni dolgot hagyjuk. Ráadásul nem divatról van szó, hanem egyszerűen zsigerileg ez az ember képtelen épkézláb teljesítményre egy döntőn.hajnesz írta:..
Nem akarok offolni, de ezt még leírom róla. Higu egy 90 millió eurós csatár és 1 v 1ben senkit nem tudott tegnap megverni, de megkockáztatom 1 kezemen össze tudnám számolni, hogy hány olyan passza volt, ami után nem a realnál volt a labda 3mpel késöbb. Ez az őt ki kell szolgálni dolgot hagyjuk. Ráadásul nem divatról van szó, hanem egyszerűen zsigerileg ez az ember képtelen épkézláb teljesítményre egy döntőn.hajnesz írta:..
Röhögsz, de képességekre szerintem Balotelli a kora top csatárja lehetne, minden benne van, csak az agy hiányzik.visca el barca írta:valld be balotellire fáj a fogadBob_Marley írta:Mondjuk én nem is őt hoznám, de FM lenne, hogy kit a Nice-ből.amugy el nem tudom képzelni kire gondoltál azon a poszton? cyprien? koziello?
azért egy szintet tartsunk már meg
Megint HiguainTripleH írta: Nem, az volt a kulcs, hogy a juveba van egy iszonyat gyenge Higu (döntő szinten) meg az hogy en bloc jobb volt a Madrid egész középpályása. Azért az a Kroos-Modric-Isco igencsak tanár volt mikor kellett a juve ellen.
Nem, az volt a kulcs, hogy a juveba van egy iszonyat gyenge Higu (döntő szinten) meg az hogy en bloc jobb volt a Madrid egész középpályása. Azért az a Kroos-Modric-Isco igencsak tanár volt mikor kellett a juve ellen.Bob_Marley írta: Tegnap is mi volt? Egy Casemiro volt a kulcs, hatékonyabbak vagyunk előre mint a RM, nem a támadással volt a gond idén sem. De mindennek az alapja a védekezés, s a siker alappillére.
valld be balotellire fáj a fogadBob_Marley írta:Mondjuk én nem is őt hoznám, de FM lenne, hogy kit a Nice-ből.
Mondjuk én nem is őt hoznám, de FM lenne, hogy kit a Nice-ből.palesz77 írta:Ernesto Valverde gave his approval to sign Hector Bellerin. Barcelona will contact Arsenal soon to open negotiations [sport]
Mondjuk annak ellenére, hogy én bírom az elefántcsontpartit az eddig látottak alapján, azért nézegetve a Nice meccseket nekem az is egyértelmű lett, hogy miért Verratti kerül 80-ba és nem ő.. Jó dolog a spórolás, de hosszútávon nem biztos, hogy az ilyen "megalkuvások" célra vezetőek lesznek.Bob_Marley írta: de akkor Serri, nem 100 millió.
Adom amit írsz. 100 millát kifizetni egy olyan játékosért, aki jószerével minden második meccsen lesérül, felesleges és csak pénzkidobás. 40-et megérne.visca el barca írta: nyilván, de azért lehet látni, hogy van-e benne kockázat. ott van lajos, megvettük 27-8 évesen, sztem előtte 2 meccset sem hagyott ki pályafutása alatt sérülés miatt. ellenben ott van verratti, 25 éves, az elmúlt 2 szezonban a meccsek kb. csak felén ált rendelkezésre. lehet egy rafinha 2.0 ilyen szempontból. ha full egészséges lett volna eddig, 100 millát még én is kifizetnék érte, de így...az állandóan sérült játékosok amúgy is a halálom, ha én lennék a manager vhol az első az lenne, hogy az ilyen játékosoktól a létező leggyorsabb úton megszabadulnék
nyilván, de azért lehet látni, hogy van-e benne kockázat. ott van lajos, megvettük 27-8 évesen, sztem előtte 2 meccset sem hagyott ki pályafutása alatt sérülés miatt. ellenben ott van verratti, 25 éves, az elmúlt 2 szezonban a meccsek kb. csak felén ált rendelkezésre. lehet egy rafinha 2.0 ilyen szempontból. ha full egészséges lett volna eddig, 100 millát még én is kifizetnék érte, de így...az állandóan sérült játékosok amúgy is a halálom, ha én lennék a manager vhol az első az lenne, hogy az ilyen játékosoktól a létező leggyorsabb úton megszabadulnékBob_Marley írta:de nyilván ezzel az erővel soha ne jöjjön senki, mert megsérülhet
Mondjuk annak ellenére, hogy én bírom az elefántcsontpartit az eddig látottak alapján, azért nézegetve a Nice meccseket nekem az is egyértelmű lett, hogy miért Verratti kerül 80-ba és nem ő.. Jó dolog a spórolás, de hosszútávon nem biztos, hogy az ilyen "megalkuvások" célra vezetőek lesznek.Bob_Marley írta: de akkor Serri, nem 100 millió.
visca el barca írta:amilyen szerencsések vagyunk, megvesszük verrattit aztán a fél szezonban sérült lesz mint a psg-nélRivaldo11 írta:Zsebbenyúlós nyár lesz ez. Verratti mindenképpen kéne, mást ne is hozzunk inkább. Bellerín viszont pénzkidobás lenne, azt Vidal is lehozza, amit ő.
A lényeg: Elég a félmegoldásokból. Ha nyerni akarunk, az pénzbe fog kerülni.
Ha jönne a kis olasz, meg egy jobb bekk...![]()