Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Koncentrálódik a pénz, és ahol a nagy pénz, ott a nagy foci.bujna írta:Európában 4 versenyképes csapat van a BL-ben. A Real, Barca, Bayern, Juventus. Kezd siralmassá válni a helyzet, hogy rajtuk kívül se a BL-ben se a bajnokságban más csapat nem tud nyerni. Lassan az a helyzet mint a férfi kézilabdában, hogy boritékolható ki jut a final fourba. Régebben nem volt ennyire siralmas a helyzet. Valencia, Milán, Dortmund stb. is a csúcsra tudott jutni. A Juventus zsinórban 6 bajnokságot nyert és a Bl döntőben 4 gólt kap. Kérdem én, akkor milyen bajnokság az olasz, ha a Barca meg 7 vagy 8 góllal küldi haza a Rómát? Az angoloknak meg sztem értékesebb egy bajnokságot megnyerni mint a BL-t. Na meg elfogy a szufla...
Biztosan nem lesz befejezve! Amikor 5-0 ra nyertünk a Real ellen és Ramos szó szerint agyon rúgta idegből Messit nincs elfelejtve. Nincs elfelejtve ahogy Pepe a földön megtaposta Messit (mert az Argentín zseni jobb volt az egész Realnál). Nincs elfelejtve, hogy C Roncika kezet emelt Guardiolara akire nem csak felnézek sport szakmailag, de emberileg is egy példakép.fanbarca írta:Nem látom én se zseniálisnak a Realt, de ezt a 0 focis dolgot fejezzük már be. Sorozatban 4-ből 3 BL-t megnyertek, ez nem véletlen. Erősebbek fejben s motiváltabbak a többieknél: küzdenek. Ezt tőlük nem vehetjük el - idegesít meg minden: de gratulálok!
Dybala az egyszerü passzokat is elrontotta, egyszerüen látszott rajta, hogy nem tudja hol van. Mikor kapta a sárgát, akkor is majdnem kontrát csinált a Realnak, egy sima labdakezelést nem tudott ma megoldani. Az 1. gólnál meg belement Alvesbe, ketten összeütköztek, a Real abból kontrázhatott.Rivaldo11 írta:Dybala lehet meglepődött, mert itt nem hagytak neki levegőt. Ha nem állnak rá, vagy 3 méterről akarják blokkolni, akkor belövi.
Ezt nagyon adom, katasztrófa volt ma. Én eddig se voltam elájulva tőle, hát ma se győzött meg..hajnesz írta:de Dybala miért nincs megemlitve, hogy egy világi lúzer volt az egész döntőn? 1 értelmes passza nem volt, ennyire b.szarva játékost még nem láttam ilyen fontos meccsen. Ha ő lenne Messi utódja, akkor elég csúnya világ fog következni.
Grat a Realnak, meg minden, de innen is látszik, hogy vannak kiskedvencek, meg vannak, akik akármit csinálnak, mindig lúzernek vannak elkönyvelveKomolyan ha Higu valaha döntőben lesz még1szer akármilyen csapattal, szerintem instant meglehet tenni a másik csapatot.
Csak a vállogatottól maradjon távol...Komolyan ha Higu valaha döntőben lesz még1szer akármilyen csapattal, szerintem instant meglehet tenni a másik csapatot.
Nero. írta:Kevesebb mint másfél ève amikor Messi leguritotta Suareznek a Celta ellen, a Realnál meg minden a romokba volt ki gondolta volna hogy ez lesz??
Bob_Marley írta: Többet futnak, gyorsabban játszanak. Szerintem ezen sok múlik, nagyon remélem az új erőnléti edző penge lesz. Ezen rengeteg múlhat.
MQuCsabi írta:Ramos második sárgs helyett Cuadrado out...