Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Grat a Realnak, meg minden, de innen is látszik, hogy vannak kiskedvencek, meg vannak, akik akármit csinálnak, mindig lúzernek vannak elkönyvelveKomolyan ha Higu valaha döntőben lesz még1szer akármilyen csapattal, szerintem instant meglehet tenni a másik csapatot.
Csak a vállogatottól maradjon távol...Komolyan ha Higu valaha döntőben lesz még1szer akármilyen csapattal, szerintem instant meglehet tenni a másik csapatot.
Nero. írta:Kevesebb mint másfél ève amikor Messi leguritotta Suareznek a Celta ellen, a Realnál meg minden a romokba volt ki gondolta volna hogy ez lesz??
Bob_Marley írta: Többet futnak, gyorsabban játszanak. Szerintem ezen sok múlik, nagyon remélem az új erőnléti edző penge lesz. Ezen rengeteg múlhat.
MQuCsabi írta:Ramos második sárgs helyett Cuadrado out...
Többet futnak, gyorsabban játszanak. Szerintem ezen sok múlik, nagyon remélem az új erőnléti edző penge lesz. Ezen rengeteg múlhat.csababarca írta:mondjuk ez most nem ezen múlott, mert mire elfáradt volna a juve, 3-1 volt. 45 perc alatt kétlem hogy elfáradt volna a Juve.Bob_Marley írta:És erőben őket is felőrlik, félelmetes. Remélem tanulunk ebből, mert ez a modern foci, dinamika és erő.
félidőről rosszul jöttek ki, real kihasználta.
De a Bayern pont ugyan azt hozta, kiesett.Rivaldo11 írta:Az igaz, hogy most nem olyan a konkurencia sem, mint pár éve. A Juventus ellen is inkább mi voltunk nagyon életlenek. A Bayern sem hozta azt a szintet, mint Peppel. A dolog úgy áll, hogy vagy mi, vagy ők nyernek. Más csapatnak nincs igazi sansza.