Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Mindkét meccset nyerték volna nélküle.Bob_Marley írta:Kapásból itt a végén a Celta és a Malaga ellen is nyerő embernek bizonyult Ronaldo. Szerintem nagyon rossz gondolat összehasonlítani őket, mert Messii is másban jó, Ronaldo is másban jó. Egy közös halmazt lehet találni, ki volt eredményesebb és ez most Ronaldo felé billenti a mérleg nyelvét.
Ez meg tipikus menekülőszövegmiro. írta:Na nyerje Messi az aranylabdat.
Mi meg a bajnoksaghoz nyerjuk meg a BL-t.deal!
Mármint egyénileg? Mert akkor Messi.Bob_Marley írta: Egy közös halmazt lehet találni, ki volt eredményesebb és ez most Ronaldo felé billenti a mérleg nyelvét.
Igen ez érdekes. Én nem tudtam hogy funkcionális analfabéták is fórumoznak, de ez akkor más megvilágításba helyezi a dolgokat.S.Agüero írta:Mi ebben az ellentmondás, hogy a Clásicokon jobbak voltunk, és ha 100%-ot nyújt mindkét csapat, mi vagyunk a jobbak, de összességében a szezon során ti voltatok a kiegyensúlyozottabbak?! Magyarázd már el.
Papolsz itt az érvekről, erre benyögsz egy ilyet, hogy belénk nem szorult értelem.![]()
![]()
Kicsit ironikus.![]()

Ja, borzasztó volt tényleg.csabooo írta: Ne haragudj, de meg a madridistak is, az uj evtol egesz mondjuk marciusig atkoztak sokszor, elkuldtek volna CRt. Olvass vissza a forumotokon ha nem hiszed. Azert az Aranylabdat, ne hogy mar 2,3 jo meccsre adjak oda, mert akkor azzal kb. ertekelek is a dij presztizset...![]()
Pedig nem túl bonyolult, a kollégának mégsem állt össze ez a komoly szakértelmet igénylő logikai sorMotaro írta:Nincs itt semmi ellentmondás, a klasszikusokon és a rangadókon általában jobban teljesített a Barca, a Real viszont a kicsik ellen húzta be a kötelezőket, ami a szezon végére 3 pont előnnyé állt össze.EBbetyar írta:tehat a Real a jobb csapat mert kiszolgaltak CRt de mindkét classicon hangoztattátok, hogy mennyivel jobb csapat a Barca.
olyan ellentmondásokba hozzátok saját magatokat hogy az elképesztőnem beszélve az érvekről, miszerint "Messi jobb mert csak"
Nincs itt semmi ellentmondás, a klasszikusokon és a rangadókon általában jobban teljesített a Barca, a Real viszont a kicsik ellen húzta be a kötelezőket, ami a szezon végére 3 pont előnnyé állt össze.EBbetyar írta:tehat a Real a jobb csapat mert kiszolgaltak CRt de mindkét classicon hangoztattátok, hogy mennyivel jobb csapat a Barca.
olyan ellentmondásokba hozzátok saját magatokat hogy az elképesztőnem beszélve az érvekről, miszerint "Messi jobb mert csak"
Mi ezzel a probléma?EBbetyar írta:nem beszélve az érvekről, miszerint "Messi jobb mert csak"
Bingo!ericco írta: A CR-rel kapcsolatban pedig amit írtok, madridistaként is elismerem. Messi jobb focista, ezt a vak nem látja. Ebből következik, hogy jelenleg a Madrid a jobb csapat. Egységesebb, jobban össze van rakva a keret, taktika, stb.
Ne haragudj, de meg a madridistak is, az uj evtol egesz mondjuk marciusig atkoztak sokszor, elkuldtek volna CRt. Olvass vissza a forumotokon ha nem hiszed. Azert az Aranylabdat, ne hogy mar 2,3 jo meccsre adjak oda, mert akkor azzal kb. ertekelek is a dij presztizset...Veidt_madridista írta:Én mindig is Messit tartottam komplettebb (vagy ha úgy tetszik: jobb) játékosnak, de ez nem zárja ki azt, hogy egy bizonyos időszakban (pl. januártól a jelenig, ugye ez számít eddig az Aranylabdába) jobb teljesítményt nyújtson nála CR. Úgy érzem, az említett időszakban ez megtörtént.Chino írta:
Persze, azt a részt csak Ronaldo fals megítéléséhez írtam, úgy összességében.Chino írta: Csak itt most az Aranylabdáról volt szó. Ebben elvileg teljesen irreleváns, hogy Krisztus előtt mit művelt. És most elvileg erről a szezonról van szó.
Annak, aki legtöbbször vezére tudott lenni a csapatnak. Ez pedig egyértelműen Ronaldo volt idén. Bale meg Benzema amúgy is csak a citromdíjért versenyezhetne.Chino írta:Most teljesen objektíven kérdezlek.
Tedd a szívedre a kezed! Ha Balet/Benzemát/Iscot hívnák Ronaldonak és fordítva, Te kit emelnél ki vagy kinek adnád egyértelműen az Aranylabdát a csapatból?
Én mindig is Messit tartottam komplettebb (vagy ha úgy tetszik: jobb) játékosnak, de ez nem zárja ki azt, hogy egy bizonyos időszakban (pl. januártól a jelenig, ugye ez számít eddig az Aranylabdába) jobb teljesítményt nyújtson nála CR. Úgy érzem, az említett időszakban ez megtörtént.Chino írta:Másrészről ha Messi Gipsz Jóska lenne, Cr meg Kerekes Gazsi és más klubban fociznának kit és mennyivel tartanál jobbnak?
Nem felmentették őket, hanem elfogadták a fellebezést, és csak egy átigazolási szezonra lett eltiltva a Madrid, mivel jóval kevesebb játékos volt éritnve, és a Real végig sokkal jobban együttműködött a nyomozókkal, mint a másik két klub. Anno erről egy rakás cikk, hivatalos közlemény volt.barca0417 írta:Pont most láttam egy Interrel kapcsolatos hírben hogy az Atletico fellebbezését nem fogadták el. Ennek függvényében érdekes lenne ha a Realt meg felmentenék, miután sem minket sem az Atletit nem mentették fel. De hát ők a Real..recrea írta:Srácok, a Real igazolhat a nyáron? Mi lett a vége az ügynek?
Csak itt most az Aranylabdáról volt szó. Ebben elvileg teljesen irreleváns, hogy Krisztus előtt mit művelt. És most elvileg erről a szezonról van szó.Veidt_madridista írta:Mindenki érti h miről beszélsz, csak nem értenek vele egyet. Gólfosó csatárok tényleg voltak korábban is, csak nem olyanok akik 10 szezonon keresztül meg 32 évesen is hozták a szintet. (éppen ezért is nonszensz CR-t egy szorgalmas atlétának titulálni. az ilyen embereknek nem ártana visszanézni pár videót a 2006 és 2013 közötti időszakból).Rivaldo11 írta:Erről beszélek. Az Inzaghis hasonlatot meg lehet kedvencnek választani, de érteni kéne először miről beszélek. Gólfosó csatárok voltak korábban is. A jelenlegi Ronaldo pedig már középcsatár. Ennyi és nem több-játékban sem. Ezért írtam, hogy ha mondjuk Benzema fog ki 3 meccset így, és dönt, akkor most ő lenne az aranylabda fő várományosa...?
Nincs lenézve, csak egész egyszerűen nem méltó arra, hogy ugyanannyi zsugája legyen, mint Messinek. Merthogy ég és föld a két pali tudása között a különbség. Ezt tartom.
A mostani szezonjához annyi, hogy a 3 eldöntött meccs meg valójában 10-12 körül volt.
Ezerszer leírtam már, nem szeretem CR-t, nem érdekel az Aranylabda sem, de az enyhén szólva is nevetséges, amikor valaki a góllövést próbálja úgy beállítani mintha az nem érne semmit, mikor a sportág legmérhetőbb és legnagyobb jelentőséggel bíró részéről van szó. Az meg a másik ilyen, hogy Messi mellett az van felhozva, hogy több gólt rúgott idén mint CR, csak az nem hogy sokkal több rangadón is sült fel mellé. Mindenki úgy szemezget a releváns statisztikákból, hogy az ő kedvence jöjjön ki jobbnak.
Pont most láttam egy Interrel kapcsolatos hírben hogy az Atletico fellebbezését nem fogadták el. Ennek függvényében érdekes lenne ha a Realt meg felmentenék, miután sem minket sem az Atletit nem mentették fel. De hát ők a Real..recrea írta:Srácok, a Real igazolhat a nyáron? Mi lett a vége az ügynek?

Ha jól tudom csak télen nem igazolhattak, de lehet akkor is igazolhattak volna. Nyáron biztosan megtehetik.recrea írta:Srácok, a Real igazolhat a nyáron? Mi lett a vége az ügynek?

Ezt én is bíromMessias2 írta:Te vagy a nevetséges, hogy egy jobban sikerült Real szezon után átjössz ide osztani az igét.EBbetyar írta: attol hogy ezt tobbszor irod be meg nem lesz kevesbbe nevetseges. tenyleg elkepeszto hogy beszeltek a rivalisrolde itt irta is valaki hogy az aranylabda titeket mar jobban erdekel mint messit. szerintem o is pont letojja hogy mennyi van neki meg crnek.
Te vagy a nevetséges, hogy egy jobban sikerült Real szezon után átjössz ide osztani az igét.EBbetyar írta: attol hogy ezt tobbszor irod be meg nem lesz kevesbbe nevetseges. tenyleg elkepeszto hogy beszeltek a rivalisrolde itt irta is valaki hogy az aranylabda titeket mar jobban erdekel mint messit. szerintem o is pont letojja hogy mennyi van neki meg crnek.