Messias2 írta:csababarca írta:
Most viszont minimum 50-50 a párharc
Ugye most csak viccelsz?
Egyértelműen a GSW a favorit, hatalmas choke-nak fog minősülni, ha KD-vel a fedélzeten sem sikerül legyőzniük Lebront.
de most a kd-zés részt leszámítva miért a gsw a favorit?
Mindenkire van embere a Cavsnek, plusz pattanózásban agyonverték tavaly is a gsw-t, most még gyengébb abban a Pachulia vezette alakulat.
Címvédő a cavs, teher nem rajtuk van.
Értem, hogy Durant így úgy amúgy, de egy ember nem fog csodát tenni. Akkor lenne létjogosultsága ennek, ha Klay hozná magát, de béka segge alatt a formája.
De várom az érveket a Durantottvanosztesélyesebbek mellett, mert ez egynek oké. De mellett van ezermegegy ellenérv.
http://kezdo5.hu/nba/blogok-nba-playoff ... tese-26224" target="_blank
Nem szeretem az ilyen összeméréseket, de ha a kezdőt nézzük is minimum egál a dolog.
Irving-Curry. Most jó formában mindkettő, tavaly Irving bizonyított, Curry még adós.
Smith-Klay. Dobóforma között ég és föld.
Durant-James. ???
Green-Love. Oké itt megeheti Green alapesetben Love-t, de szerintem eleve Jamest fogja fogni többet, az köszi.
Pachulia/valaki-Thompson. Pattanók TT-é 90%ban.
Bugyuta kis összemérés, de nem érzem a gsw-t favoritnak. akkor sem ha a média ezt súlykolja most.
Nyilván a Finals miatt vitték Durantet, és gsw szemszögből blama a kudarc. De nálam ez nagyon 50-50 szagú Finals lesz.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."