visca el barca írta:nxztpo. sztem én vagyok itt az egyetlen aki nem akarja messit középen látni, mert így akárki is fog jönni a jobboldalra megint totál egyoldalasak leszünk, ugyanis messi középről is mindig balra húz és csak neymart keresi labdával.
Ez így igaz, de szerintem részben az is közrejátszik, hogy a baloson Ini, Alba és Neymar van, akik felé mehet, a jobboson meg Rakitic és SR voltak. SR-t én csúcsformájában nagyon komáltam jobbhátvédként, de még így is lényeges szintkülönbség volt a 2 oldal között. Plusz az sem elhanyagolható, hogy Messi bőven nem végez már annyi mezőnymunkát, hogy kimenjen megint a szélre. Ha minden igaz már
idén is ez volt Messi átlagos hőtérképe, ő már nem megy ki újra a szélre szerintem. Legalábbis én nagyon meglepődnék. 3 éve megtette, tény, de azóta öregedett ő is már annyit szerintem, hogy ne a szélen legyen a legjobb.
MesQueUnClub írta:...
Nem tudom milyen forrásokból dolgozik az oldal, de remélem a fele nem igaz. A listák alapján sokszor lényegtelen a játékos profilja, csak jöjjön valaki.. Verratti, Seri, 2 játékmester, eddig oké, aztán a harmadik név Saúl?

Abidal is. Davinson Sánchez vagy Marcos Alonso? Tényleg, tök ugyanaz a kettő..