2006.06.07. 11:53:46
Már annyi nevet olvastam, hallottam, h kiket akarnak leigazolni, nem tudom hova kapkodjam a fejem. Egy kicsit kaotikusnak tűnik az igazoláspolitikánk. Azt tudjuk, h egy ballábas jobbhátvédet meg egy középcsatárt akarunk. Dalves sztem kiváló megoldás lenne, masszív és labdabiztos, jól lő távolról - ezt láthattuk a 3-2-es vereség alkalmával. Előre nem tudom ki lenne a legjobb megoldás. Gudjohnsen maradjon angliában, nem való a barcába. Forlán idei szezonja egy kicsit gyenge volt, de bejöhet. Ott van crespo, sztem jó megoldás lenne. A santanderből vissza kell hozni damiát, aki jól pótolhatja bellettit.
Belletti jó játékos, nekem szimpatikus, és egy világbajnok igenis befér a csapatba, plusz: elfogadja a cserepadot is. A jobbhátvéd posztján is megbízhatóbban muzsikál, mint oleguer. Nekem mindig is az volt a véleményem, h oleguer nem való a csapatba, el kéne adni, bár sokat nem kapnánk érte. Megbízhatatlan, helyezkedése káros a barca-szurkolók egészségére, rám már számtalanszor a szívbajt hozta. Bár a jobb szélen még kevesebb kárt tud okozni, mint ha középen játszik.
Remélem, márquezt sikerül megtartani, aláírja a szerződéshosszabbítást. Mert, ha nem tudnánk megtartani, az nagyon gáz lenne.
És még valami. ne a margittal foglalkozzunk. Kapáló nem jön el a juvéból, mert az öreg hölgyet nem fogják visszasorolni a másodosztályba. Túl sok csapat van benne a botrányban - juve, inter, milan, fiorentina, roma - ennyi nagycsapatot nem zárnak ki az első osztályból, egyet-kettőt pedig azért nem sorolnak vissza, mert az diszkriminatív lenne. Gondoljatok bele, mennyi néző lenne kiváncsi a serie A meccseire, ha a legnagyobbak a másodosztályban küzdenének. Meg aztán, akiknek élő szerződésük van a csapattal, azok se könnyen hagyhatnák el a süllyedő hajót. A margit pedig a sok macskazabálóval nem lenne kisegítve. Mert ahhoz legalább 4-5 "galaktikust" el kéne adni, hogy őket meg tudják vásárolni. A kiöregedett sztárocskákért pedig nem biztos h sokat fizetnének a piacon. A vénemberek nem sokat érnek. Nekünk még van egy hónap előnyünk a margittal szemben, ezt kell okosan kihasználni, és a megfelelő helyekre a megfelelő embereket kiválasztani. varga tamás