Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
zola8787 írta:Ennyiből a komplett Univerzumot is megvehették volnavisca el barca írta:hivatalos
berlusconi tata 30 évnyi uralom után eladta a teljes részesedését (99.93%) a milanból potom 740.000.000 millió euróért egy kínai befektető csoportnak.

Ennyiből a komplett Univerzumot is megvehették volnavisca el barca írta:hivatalos
berlusconi tata 30 évnyi uralom után eladta a teljes részesedését (99.93%) a milanból potom 740.000.000 millió euróért egy kínai befektető csoportnak.
nem sok játékosért epekedtem, hogy lássam valaha barca mezben, ő az egyik kivétel. persze nem fértek volna el 3-an, de azért xavival meg inivel mit össze nem tudtak volna alkotni ők 3-an... anno, vmikor 2002-3-4-5-nem tudom mikor környékén emlékszem a real nagyon akarta, rettentően örültem h nem ment oda.recrea írta:Totti nagyon kemény, tengermély tiszteletem, h a Romát választotta a kupák meg a csillagászati fizu helyett. Kuriózum, nem is tudom kihez hasonlítani.

lassan de biztosan kezdenek kihalni az ilyen szintű ikonokS.Agüero írta:Totti búcsúmeccse 24 év után.

Lehet,hogy igazad van,de, pl. F. Totti se ment sehová a Romából és gondolom nem azért mert a kutya sem kerestevisca el barca írta:Veidt_madridista írta:Annak a gyereknek az élete a Milan, soha nem fog a Juveba menni, se mas olasz csapatba. plane hogy a legutóbbi meccs utan o is neki állt szépen birozni.
hát nem tudom. 18 éves, oké, hogy mindene a milan, de ha végre lesz egy új tulaj és vele se indulnak meg a jó irányiba, azért egy pár éve múlva lehet elgondolkodik, hogy basszus, ha elmentem volna a juvéba, barcához, reálhoz, cselzihez, tökmind1, azóta már 2x BL győztes, meg 5x bajnok lehetnék, ehelyett itt küzdünk az EL helyekért.
Veidt_madridista írta:Annak a gyereknek az élete a Milan, soha nem fog a Juveba menni, se mas olasz csapatba. plane hogy a legutóbbi meccs utan o is neki állt szépen birozni.

Háát a Juventus nézi nagyon. Ha nem nagyon klubhű és úgye a Milán nagyon nincs anyagi csúcson a Juve ki tudja mondani azt a számot. (Megcsinálnák A KÖVETKEZŐ KAPUSIGAZOLÁSTNero. írta:99es a gyerek, pffffBarcafanTomee írta:Az európai topligákat tekintve egyetlen kapus sem mutatott be több védést Donnarummánál ebben a szezonban, 28 meccsen 111 alkalommal hárított a Serie A-ban.
Csak idő kérdése mikor viszi el a Juve.Real fogja elvinni szerintem.

99es a gyerek, pffffBarcafanTomee írta:Az európai topligákat tekintve egyetlen kapus sem mutatott be több védést Donnarummánál ebben a szezonban, 28 meccsen 111 alkalommal hárított a Serie A-ban.
Csak idő kérdése mikor viszi el a Juve.

Nem nézem a meccset, csak az eredményt, mi az a két tizi? A zebrák megint bebundázták a dolgokat?BarcafanTomee írta:Első félidőben egyértelműen jobb volt a Napoli, vezetnek is. De szerintem minimum X-re hozza a Juve, félidő végén is elképeztőt védett Reina kétszer egymás után.
De bután kezdte a Napoli a második félidőt, tök feleslegesen összehoztak egy tizit...1-1