A nap jelenete
Joan Garcia sacrificed Gerard Martin to make the save pic.twitter.com/OAE1f1tIlp
— Berneese (@theberneese) January 3, 2026
off: ez nem ér Ban-t kedves moderátortok? vagy figyelmeztetést?visca el barca írta: jó, most ezzel mit kezdjek. tele beleszülettél a világba az ezüstkanállal a szádban(mint itt a fórum 90%-a), ha nem triplázunk/duplázunk egy évben, akkor csak okádni tudtok mint pl. lentebb crixus is (mondjuk ő folyamatosan csak ezt tudja... még atalantat hiányoltam a tegnapi meccs után, ő a nagymenő ebben, de hát ha nyerünk ő sosincs itt).
ezért lett nívótlan *** ez az egész fórum... nyerünk egy kupát, erre ahelyett, hogy legalább egy picit megpróbálnátok örülni (vagy legalább kussban maradni) feljöttök ide teli tüdőből okádni.
ilyen ormótlan hsz-ek után lehet nem is lenne baj, ha abbahagynád a fórumozást.
Egyetértek a lényegével, de ne személyesedj. Nem vagyunk egyformák, mindenki máshogy éli meg a szezont, ettől még nem kell fikázni a kupát, ezzel teljesen egyetértek.visca el barca írta:jó, most ezzel mit kezdjek. tele beleszülettél a világba az ezüstkanállal a szádba (mint itt a fórum 90%-a), ha nem triplázunk/duplázunk egy évben, akkor csak okádni tudtok mint pl. lentebb crixus is (mondjuk ő folyamatosan csak ezt tudja... még atalantat hiányoltam a tegnapi meccs után, ő a nagymenő ebben, de hát ha nyerünk ő sosincs itt).Kash írta:...
ezért lett nívótlan *** ez az egész fórum... nyerünk egy kupát, erre ahelyett, hogy legalább egy picit megpróbálnátok örülni (vagy legalább kussban maradni) feljöttök ide teli tüdőből okádni.
ilyen ormótlan hsz-ek után lehet nem is lenne baj, ha abbahagynád a fórumozást.

nagyon nem izgat, hogy téged mi érdekel meg mi nem. kíváncsiságból megnéztem, hogy eddig mennyi volt zsinórban a rekord, beírtam, kész.Samper írta:Ezek azok a gyermeteg "rekordok", amik nemhogy tök nem érdekelnek, hanem kifejezetten idegesítőnek tartom őket. Pedig ez csak romlani fog. X töltött el legtöbb időt a pályán a nélkül, hogy megigazította volna a sportszárát.visca el barca írta: én a sok nyafogóval (és játékossal...) ellentétben örülök a tegnapi sikernek, nem bl-t nyertünk, de kis kupa is kupa. jövőre is be kell húzni és akkor beállunk a real (1905-1908 - jó itt mondjuk kb 3 meccsel lehetett nyerni) meg a bilbao mellé (1930-1933), akiknek jött 4x is zsinórban

Ezek azok a gyermeteg "rekordok", amik nemhogy tök nem érdekelnek, hanem kifejezetten idegesítőnek tartom őket. Pedig ez csak romlani fog. X töltött el legtöbb időt a pályán a nélkül, hogy megigazította volna a sportszárát.visca el barca írta: én a sok nyafogóval (és játékossal...) ellentétben örülök a tegnapi sikernek, nem bl-t nyertünk, de kis kupa is kupa. jövőre is be kell húzni és akkor beállunk a real (1905-1908 - jó itt mondjuk kb 3 meccsel lehetett nyerni) meg a bilbao mellé (1930-1933), akiknek jött 4x is zsinórban
ha a real ellen nem kapunk itthon egy utolsó perces gólt bajnokok vagyunk. ennyi. azért ne tegyünk már úgy, mintha a kupa miatt ment volna el minden.LG írta:Örülök a Kupának, de talán kicsit nagy árat fizettünk érte. A Villarreal, és a Betis elleni x-ek is kupameccs után csúsztak be. Persze nem azt mondom egyértelműen, hogy azokat a Kupa végett nem húztuk be, de én azért jövőre mérlegelnék, mekkora erőket mozgósítanék érte. Vagyis nem mérlegelnék, B csapattal tolnám végig az egészet, legfeljebb a döntőre, vagy egy esetleges Real elleni párharcra állnék fel erősebb kezdővel.

MessiNeymarSuarez írta:"Police in Spain took away Catalan flags from fans outside the Vicente Calderón before the game. "
Szép...
Hajrá srácok, búcsúztassuk kupával Luchot, megérdemli